doktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaArkadaşlar adet e 4 gun kala Beta çıkar mı
Arkadaşlar adet e 4 gun kala Beta çıkar mı
doktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaAllah gonlune göre versin inşallah.
Lütfen cevap verir misiniz sonuç ne oldu? Bende şuan tamamen aynı durumdayım çok merak ediyorum ???arkadaşlar bende dün kan testi yaptırdım aslında adetime dört gün var ama grip oldum ona göre ilaç içeyim diye bi test yaptırayım dedim <1,20 yazıyor bügünde kahverengi leke gibi geldi sizce hamile olabilir miyim?
Kanda adete 10 gun olsa bile cikiyo yalniz sagliksz gebeligi vucut adet kanamasyla brlikte atiyo . O yuzden doktorlar en az 10 gun geciksn diyolar canm ama duzenli bi adetin varsa 3 gun gecmesi yeterli bncedoktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaAllah gonlune göre versin inşallah.
Ne kadar gecikti adetinkızlar üst üste 2 hatalı testten sonra bu 3.testim 19 lira bayıldım bu teste buda yalnış değildir herhalde hayalet çizgi gören varmı aranızda bana mı öle geliyo
Canimm dha cikmaz idrar testinde cok erken sen calismalara devam et adetin geciktgi gun yapkızlar üst üste 2 hatalı testten sonra bu 3.testim 19 lira bayıldım bu teste buda yalnış değildir herhalde hayalet çizgi gören varmı aranızda bana mı öle geliyo
Canım ben 28 şubatta 6 gün olmam gerekirken2 gün adet oldum ama bi garipti o yüzden yaptım testi 3 martta kan verdim <2 gebelik yok dedi doktor ama halsizlik sırt ağrısı kasıklarda batma aşırı baş ağrısı devam ediyor ondan yaptım testiNe kadar gecikti adetin
Anladim kuzum ama birazck daha beklemen gerekiyor sabirli ol baska seylerle ugrasmaya calisCanım ben 28 şubatta 6 gün olmam gerekirken2 gün adet oldum ama bi garipti o yüzden yaptım testi 3 martta kan verdim <2 gebelik yok dedi doktor ama halsizlik sırt ağrısı kasıklarda batma aşırı baş ağrısı devam ediyor ondan yaptım testi
Canım o iğnelerin hcg'ye etkisi oluyor ve yüksek çıkarabiliyor. Tabi ki ihtimalin var ama adetine daha 1 hafta falan vardır sanırım. Adet tarihinin geçmesini bekle canım. Hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah..mrb arkadaslar ben mart 5de pregnyl yaptırdım ondan öncede 5 gün klomen kullandım sabırsızlıkla beklemeye daynamadım beta hcg baktırdım 6.50 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba
Adet tarihin ne zaman canım? Erken baktırdıysan çıkmaması normal.Arkasaşlar merhaba lütfen konu hakkında bilgisi olan yardım etsin. Ben 26 Şubat'ta tüp bebek yaptırdım dün de gittim test yaptım beta hcg 5,7 çıktı. Boyle olması normal mi? Geç döllenme vs olma ihtimali var mi? Aranızda degeri dusuk başlayıp artan var mi? Doktorum ilaçları kesmememi istedi iki gun sonra testi tekrar edicem.
Henuz adet olmadım ama 1 haftadır olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ve de gogusler ilk günden itibaren sis.
Degerler hakkında görüş lutfennnn
Canım 5 gün kala çıkan sonuç kesin değildir. Geç döllenme olmuş olabilir. Çok umutlanma yine de ama inşallah gönlüne göre olur..Bende adetimden 5 gün önce test yaptırmak zorunda kaldım hasta olduğum için doktor ilaç yazacaktı, gebelik durumu olabilir dedim test istedi Beta-Hcg 1.20 çıktı doktor negatif dedi çok üzüldüm adetime 2 gün var içimde bir umut olmalı mı yoksa 5 gün kala çıkan sonuç kesin midir((
kızlar üst üste 2 hatalı testten sonra bu 3.testim 19 lira bayıldım bu teste buda yalnış değildir herhalde hayalet çizgi gören varmı aranızda bana mı öle geliyo
Ben çizgi görmüyorum canım ama fotoğraflar parlıyor zaten genelde, normalden daha da silik görünüyor çıksa bile.. Sen biraz daha bekle bence, en azından 1 hafta daha. O zaman da çıkmazsa negatif demektir. İnşallah gönlüne göre olur.. Peki bıu arada doktora gitmedin mi hiç? En iyisi doktora git bence. hem adetin değişik gelmiş. doktor anlar canım.Canım ben 28 şubatta 6 gün olmam gerekirken2 gün adet oldum ama bi garipti o yüzden yaptım testi 3 martta kan verdim <2 gebelik yok dedi doktor ama halsizlik sırt ağrısı kasıklarda batma aşırı baş ağrısı devam ediyor ondan yaptım testi
Canım 6 gün kala çıkmayabilir. Arkadaş erken gebelik testi yapmıştı, yine çıkmamıştı 6 gün önce. Bence bekle adet gününe kadar. Gönlüne göre olsun inşallah..miratech gebelik testi aldım adete daha 6 gun var yapsammı yapmasammıya kararsız kaldım bırde bu markayı kullanan varmı
Canım dün kan verdım bugün sonuc 0.7 çıkmış ıdrar da yanma ıcın gıtmıstım orada sadece bol su ıc dedı.moralım cok bozuk eve geldım sımdıde Hıc bısı yapasım gelmıo moralman çöktümdoktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaAllah gonlune göre versin inşallah.
Aman Yesımcım ınsaallah Allah hayırlısını versen ınsaallah.doktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaAllah gonlune göre versin inşallah.
Gecmıs olsun canım ,Adet gününün gecmesını bekle bende aynı durumdayım bıraz beklememiz en mantıklısı sanırım.Bende adetimden 5 gün önce test yaptırmak zorunda kaldım hasta olduğum için doktor ilaç yazacaktı, gebelik durumu olabilir dedim test istedi Beta-Hcg 1.20 çıktı doktor negatif dedi çok üzüldüm adetime 2 gün var içimde bir umut olmalı mı yoksa 5 gün kala çıkan sonuç kesin midir((
Bı gelısme olursa bızı haberdar et ınsaallah güzel haberlerını alırızBende adetimden 5 gün önce test yaptırmak zorunda kaldım hasta olduğum için doktor ilaç yazacaktı, gebelik durumu olabilir dedim test istedi Beta-Hcg 1.20 çıktı doktor negatif dedi çok üzüldüm adetime 2 gün var içimde bir umut olmalı mı yoksa 5 gün kala çıkan sonuç kesin midir((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?