Gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne Hayırlısı olsun bı sonraki ay a denerız ınsaallahkizlar kan testi negatifse gebelik olmuyomus onu anladim. dün test negatifti bi umut dedim ama bugün geldi kabusumagridan kivraniyorum simdi de. olsaydı su agrilarimdan da kurulacaktim
Âmin canım ınsaallah.doktor bana bugün adette gecikme yoksa Hamile olsan da negatif çıkabilir gecikme olmadan test yapmayı uygun bulmuyorum dedi. demekki çıkmama ihtimali var. bence bekle sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamaAllah gonlune göre versin inşallah.
Canım zaten hamileysen yarın 10'un üzerine çıkar. Gün aşırı 2 katına çıkar. Umut var tabi ki, çünkü çok düşük bir değer değil. Hayırlısı olsun canım.Teşekkürler cevaplarınız için benim test tarihim aslında yarın yani 12 Mart ama ben 10unda yaptım yani dün testte 5,7 çıktı yarın tekrar bakmam lazım, hala ufak bir umut var gibi, siz ne dersiniz?
Değerin güzel canım tebrıklerTeşekkürler cevaplarınız için benim test tarihim aslında yarın yani 12 Mart ama ben 10unda yaptım yani dün testte 5,7 çıktı yarın tekrar bakmam lazım, hala ufak bir umut var gibi, siz ne dersiniz?
oyle mi dersin, o kadar arada bir deger ki soru isaretlerim hep var. yarin gitesek de obur gun mu gitsek diyor esim.Değerin güzel canım tebrıklerdarısı bıze ınsaallah
Hayırlı olsun... Bende Cuma günü gideceğim doktora benim de aynı zamanda olacak sanırım bebeğim...Kızlaarrr bugün gittik doktora 4+5 mişgebeliğim kesemizi de gördük çok şükür..:)
ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdım 0,46 çıkmıştı sonra adetim 4 gün geçti 786 olmuş, 2 gün sonrada 3070 olmuştu ama 0,46 çıktığında bile belirti hissediyordum hatta adet olmam gereken gün eczaneden test alıp yaptım negatif çıkmıştı bugünde çok şükür bebeğimi gördüm inşAllah sağlıkla kucağıma alırımanladım canım hayırlı olsun:) yani bir hafta önce yaptırılan test sonucu 1.0 yükselme olur mu bilemiyorum seninkide mi az değer vermişti?
Canım daha çok varmış. Bence beklesen daha iyi olur yoksa negatif çıkarsa acaba artar mı diye içinde hep şüphe olacak. Çok erken olduğu için varsa bile çıkmayabilir. Özel hastane var mı yakınlarda, poliklinik falan? 36 liraya bakıyorlar bizim orda. İmkanın varsa git ama yine de adetine 1-2 gün kala ve hatta adet olmazsa adet gününde git bence.ben ctesı doktora gıtmıstım doktor bırazcıkda olsa hamılelıkten suphelenmıstı ben sımdı tekrar gıtsem kan testtı yaptırsam doktor bısey dermıya cekınıyorum sankı bana nıye geldın erknden dıcek gıbı pof adete daha bugunle bırlıkte 6 gun vr napsamkı saglık ocagıda yk yakınımda
Canım benim belirtiler adet tarihi geçince başladı. O da belirti sayılmaz pek, bir tek işte göğüslerim acıyordu, hala da öyle.hamiş olan arkadaşlar gögüs ağrınız nasıldı kendımde yenı farkettıgım ozellık::):)
Canım 2. kanamam çok çok az demişsin. Adet gibi değilse tarihin değişmez bence. Bir test yapabilirsinKızlar yardımınıza ihtiyacım var şubatın 9 unda adet oldum 5 gün sürdü aradan 3 gün geçti tekrar oldu ama çok çok az olarak geldi doktora gittim ovulasyonun gelmiş ondan oluyo bazen böyle dedi 2 gün önce günümdü ama adet olmadım sizce kan testi yaptırmalımıyım yada o ikinci kanamadan dolayı adet tarihlerimmi değişti
Canım sen bugün gidebilirsin. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkmalı çünkü. Varsa zaten yükselir. Adet tarihin ne zamandı?oyle mi dersin, o kadar arada bir deger ki soru isaretlerim hep var. yarin gitesek de obur gun mu gitsek diyor esim.
bense patlamak uzereyim ne olacak diye. henuz adet de olmadim ama surekli olacakmisim gibi hissediyorum. insallah ben ve isteyen herkese nasip olur bu duygu...
Hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..Hayırlı olsun... Bende Cuma günü gideceğim doktora benim de aynı zamanda olacak sanırım bebeğim...
Sana da hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağını al inşallah..ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdım 0,46 çıkmıştı sonra adetim 4 gün geçti 786 olmuş, 2 gün sonrada 3070 olmuştu ama 0,46 çıktığında bile belirti hissediyordum hatta adet olmam gereken gün eczaneden test alıp yaptım negatif çıkmıştı bugünde çok şükür bebeğimi gördüm inşAllah sağlıkla kucağıma alırım
Senin değerindeki son durum nedir geriye gidip okuyamadım canım
İnşallah bebişin vardır canıımmmKızlar kan tahlili yaptırdım sonuçlar 1.5 saat sonra çıkçak dua edin bana nolur
InşAllah canım yaa ağzın bal yesin :)İnşallah bebişin vardır canıımmmHadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?