Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlar kan testi negatifse gebelik olmuyomus onu anladim. dün test negatifti bi umut dedim ama bugün geldi kabusum agridan kivraniyorum simdi de. olsaydı su agrilarimdan da kurulacaktim
Gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne Hayırlısı olsun bı sonraki ay a denerız ınsaallah

Âmin canım ınsaallah.

Teşekkürler cevaplarınız için benim test tarihim aslında yarın yani 12 Mart ama ben 10unda yaptım yani dün testte 5,7 çıktı yarın tekrar bakmam lazım, hala ufak bir umut var gibi, siz ne dersiniz?

Teşekkürler cevaplarınız için benim test tarihim aslında yarın yani 12 Mart ama ben 10unda yaptım yani dün testte 5,7 çıktı yarın tekrar bakmam lazım, hala ufak bir umut var gibi, siz ne dersiniz?
Canım zaten hamileysen yarın 10'un üzerine çıkar. Gün aşırı 2 katına çıkar. Umut var tabi ki, çünkü çok düşük bir değer değil. Hayırlısı olsun canım.

Inşallah dediğin gibi olur hep arada derede kalmaktan sıkıldım eğer olumsuzsa bile bilmek istiyorum sevincim de üzüntüm de hep yarım eğer olumlu olursa yazcam buraya inşallah tabi de. Teşekkür ederim cok

ben ctesı doktora gıtmıstım doktor bırazcıkda olsa hamılelıkten suphelenmıstı ben sımdı tekrar gıtsem kan testtı yaptırsam doktor bısey dermıya cekınıyorum sankı bana nıye geldın erknden dıcek gıbı pof adete daha bugunle bırlıkte 6 gun vr napsamkı saglık ocagıda yk yakınımda

Değerin güzel canım tebrıklerdarısı bıze ınsaallah

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var şubatın 9 unda adet oldum 5 gün sürdü aradan 3 gün geçti tekrar oldu ama çok çok az olarak geldi doktora gittim ovulasyonun gelmiş ondan oluyo bazen böyle dedi 2 gün önce günümdü ama adet olmadım sizce kan testi yaptırmalımıyım yada o ikinci kanamadan dolayı adet tarihlerimmi değişti

Adetıme son ıkı gun kaldı dün Beta baktırdım 0.2 bu ayda olmadı

Çok teşekkür ederim cvb lar için Şimdi ne yapayım adet tarihime çok var daha 21 mart adet tarihim o kadar beklemek çok zor

Değerin güzel canım tebrıklerdarısı bıze ınsaallah
oyle mi dersin, o kadar arada bir deger ki soru isaretlerim hep var. yarin gitesek de obur gun mu gitsek diyor esim.
bense patlamak uzereyim ne olacak diye. henuz adet de olmadim ama surekli olacakmisim gibi hissediyorum. insallah ben ve isteyen herkese nasip olur bu duygu...

B
anladım canım hayırlı olsun:) yani bir hafta önce yaptırılan test sonucu 1.0 yükselme olur mu bilemiyorum seninkide mi az değer vermişti?
ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdım 0,46 çıkmıştı sonra adetim 4 gün geçti 786 olmuş, 2 gün sonrada 3070 olmuştu ama 0,46 çıktığında bile belirti hissediyordum hatta adet olmam gereken gün eczaneden test alıp yaptım negatif çıkmıştı bugünde çok şükür bebeğimi gördüm inşAllah sağlıkla kucağıma alırım
Senin değerindeki son durum nedir geriye gidip okuyamadım canım

Kızlar benimde bat 9 ama ben ayın 18 inde tekrar adet oldum acaba kan testi yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı beklesem

Canım daha çok varmış. Bence beklesen daha iyi olur yoksa negatif çıkarsa acaba artar mı diye içinde hep şüphe olacak. Çok erken olduğu için varsa bile çıkmayabilir. Özel hastane var mı yakınlarda, poliklinik falan? 36 liraya bakıyorlar bizim orda. İmkanın varsa git ama yine de adetine 1-2 gün kala ve hatta adet olmazsa adet gününde git bence.
hamiş olan arkadaşlar gögüs ağrınız nasıldı kendımde yenı farkettıgım ozellık::):)
Canım benim belirtiler adet tarihi geçince başladı. O da belirti sayılmaz pek, bir tek işte göğüslerim acıyordu, hala da öyle.

Canım 2. kanamam çok çok az demişsin. Adet gibi değilse tarihin değişmez bence. Bir test yapabilirsin Hadi hayırlısı..

Canım sen bugün gidebilirsin. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkmalı çünkü. Varsa zaten yükselir. Adet tarihin ne zamandı?

Hayırlı olsun... Bende Cuma günü gideceğim doktora benim de aynı zamanda olacak sanırım bebeğim...
Hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..

Sana da hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağını al inşallah..

Kızlar kan tahlili yaptırdım sonuçlar 1.5 saat sonra çıkçak dua edin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…