Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bayanlar adet günüm de kan beta hcg yaptırdım 1.20 çıktı. Doktorum negatif dedi,ben 2 gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım 69.00 çıktı .Doktorum ilk defa gördüm böyle bişe hamilelik dedi 2 gün sonra gel tekrar beta hcg bakalım dedi.cok saskinim sizce nedir ben hamilemiyim şimdi

Benimde 1.20 çıktı adet günümde .2 gün sonra 69.00.Hic belli olmaz nasip.bekle bence.bi kaç gün sonra tekrar kan ver..

meraba canım:)) hamileyimmm:) benim bat dündü bugün kan tahlilim 205,7 çıktı.. 2 gün öncede 56,7 ydi. Allahıma çok şükür sağlıkla alalım kucularımıza ve Allahm olmayan bütün güzel üyelerimize nasip etsin inşallahhh

Olabilir canım. Geç döllenme olmuş olabilir, hemen çıkmamış demek.. Gözünaydın olsuunn.. Sağlıkla büyüt, kucağına al bebeğiniii

inşallah vardır bebişş bak ben hamileyim duam tutar inş :)
Canım hamilesiinn :)) Ne güzzeell Çok sevindiimm.. Erken yaptırmıştın di mi testi, negatifi çıkmıştı o zaman. Ne güzel artmış bak, maşalaahhh sana ve bebişinee Allah sağlıkla kucağına aldırsıınn Şimdi kese görme, kalp atışı duymaa heyecanlar :)) Allah sağlık versin inşallah..

Adet günü çift çizgi yi gördüm hastaneye gittim ultrason da kese gözükmedi test mi yanlış acaba ama 2 kere yaptım yaa 2side yanılıyo olabilir mi ? kan sonucunu bekliyorum saat 4 te çıkacak hep bekle hep bekle ne olacak böyle

Mrb ben bugun yeniden kan değeri baktirdim 2 çıktı sanırım artık ümitlerimi kesmeliyim

Ayyy
Ayyy hamilemiyim gerçekten yaa endişeli garip hissediyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum ,inşallah yükseliyodur beta hcg

Canıımm :) Hamilesindir endişelenmee.. Sana demediler mi daha erken diye, Allah Allaahh... Daha çok erken canıımm. Üzülme boşuna. Hiçbir şey demeden nasıl duruyorlar yahuu!! Kese adet tarihinden 4-5 gün geçince vajinal görünebilir ancak. Karından görmek için de en az adet tarihinin üzerinden 1 hafta geçmesi lazım. Tabi yine de kan sonucunla onaylansın. Ondan sonra kutlucaz

Mrb ben bugun yeniden kan değeri baktirdim 2 çıktı sanırım artık ümitlerimi kesmeliyim
Senin kaç gün var adetine?

Bende bugün yaptırdım 0.100 çıktı hayırlısı canım üzülme önümüzdeki ay inşAllah
Canım hayırlısı artık.. Adet olmadın hala di mi? Stresten falan gecikti belki de.. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

Ayyy

Ayyy hamilemiyim gerçekten yaa endişeli garip hissediyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum ,inşallah yükseliyodur beta hcg
Canım sonucuna göre hamilesin amaa :)) Endişe hep oluyor.. Bak bende 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum. Ne oldu, bebiş büyüyor mu, içerde neler oluyor çok merak ediyorum.. Allah'a emanetler artık

Tabi seninki daha pek minik. Gün aşırı yapılan testlerde hcg yaklaşık 2 katına çıkmalı. İnşallah artarsa, daha da netleşecek.. Allah sağlık versin..

Canım benim çok sağol yaa içimi rahatlattı, meraktan test yaptım şimdi 2 gün önce çıkmamış ikinci çizgi pembe çıktı ,

Cook teşekkür ederim canım benim,yarın test sonucunda musmutlu paylaşırım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bebislerimize sağlık versin..

Bu arada play store den kadıngünlüğü adlı uygulamayı indirmenizi tavsiye ediyorum yumurtlama hesaplalayıcısı oldukca iyi geceleri calısan ben bile bu uygulamayla hamile kaldım :) belki işıişinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…