Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet kuzum adetten bi hafta önce yaptıemıştım ama sonradan yükseldi çok şükür:)) şimdi 4+1 deyim:) değerim 285.6 normal mi sence

Kızlar merhaba yumurtam 27 Şubat'ta Çatladı 7 martta Beta hcg 7.3 , 9 martta 26.13 , 11 martta 49,64 çıktı yolunda gitmiyormuş gibi hissediyorum sizce de öyle mi daha önce iki kaybım var yardım ederseniz sevinirim.

Cook teşekkür ederim canım benim,yarın test sonucunda musmutlu paylaşırım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bebislerimize sağlık versin..
Amin canım.. İnşallaahh

Oyledir değil mi dely :)
İnşallah canım.. Allah korusun her zaman risk var ama, güzel düşünücez.. endişe edecek bir şey yok.. İnşallah 3-5 gün sonra göreceksiniz keseyi

evet kuzum adetten bi hafta önce yaptıemıştım ama sonradan yükseldi çok şükür:)) şimdi 4+1 deyim:) değerim 285.6 normal mi sence
Tabi canım.. Herkeste değişiyor ama daha çok yeni zaten. Maşallah normal 1 hafta sonra keseyi görürsünüz siz de hayırlısıyla inşallah

Adetim yarın daha. Acaba yükselme artar mi
Canım zaten yükselme normaall.. Maşallah gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkmalı, e seninki de öyle olmuş Daha da adet tarihin yarınmış. Sen erken baktırmaya başlamışsın, o yüzden endişe ediyorsun. Yarın da baktırırsın, 100 civarı çıkacaktır inşallah Kötü şeyler düşünme canım.. Her şeyin hayırlısı.. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah..

Canım 52 çıkması gerekirken 49 çıktı üstelik aynı saatte baktırmıştım. Dünden beri çok Ağladım iki kürtajım var yine kürtaj olmaktan o kadar korkuyorum ki. Erken baktırmamın sebebi kan sulandırıcı iğneye başlamak içindi canım. Pıhtılaşma yok ama doktorum tekrarlayan düşüklerde her ihtimale karşı kullanmamız gerek dedi o Yüzden baktırdım. İnşallah yükselir. Nette bakıyorum herkesin 700 lerde falan çıkmış adet günü

Canım tabi ki her ihtimal düşünülmeli. daha bebek bile değil, oluşma aşamasında ama sana tutunmuş inşallah hayırlısıyla Netten araştır bak, tam 2 katına çıkması gerekmiyor. Öyle 1-2 değer de fark etmez canım. Bir arkadaş %70 artmalı falan diye paylaşmıştı, bulamadım şimdi. "Gebeliğin ilk haftalarında B-HCG değeri yaklaşık olarak 48 saatte bir ikiye katlanacak şekilde artar, ancak her hamilelikte bu şekilde net ve doğrusal artış izlenmesi kesin kural değildir." de diyor.

"Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG’nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

HCG düzeyi İkiye katlanma süresi

< 1200 48-72 saat

1200 -6000 arası 72-96 saat

> 6000 >96 saat

2-3 günde 2 katına çıkar diyor canım.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

ve buna göre de 4 haftalık hamile oluyorsun. Doğru yani. Düşük değil. O kişiden kişiye değişiyor. Kendini boşa yıpratma. Tabi ki ilk dönemler hep riskli. Doktorlar ilk zamanlar her şeyi söylüyorlar sonra söylemediniz demesinler diye. Dua et canım. Her şey hayırlısına varacak.. İnşallah kavuşursun bebeğine sağlıkla.

Canım benim Allah Razı olsun senden. Inşallah sen de yavrunu Sağlıcakla alırsın kucağına. Dua etmekten başka çarem yok galiba :)

Canım benim Allah Razı olsun senden. Inşallah sen de yavrunu Sağlıcakla alırsın kucağına. Dua etmekten başka çarem yok galiba :)
Senden de razı olsun canım.. Çok saol Amiinn.. Sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Endişe etsen de değişmeyecek.. Olumlu düşün, bebişin seninle olsun hep inşallah

Senden de razı olsun canım.. Çok saol Amiinn.. Sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Endişe etsen de değişmeyecek.. Olumlu düşün, bebişin seninle olsun hep inşallah
Haklısın canım diğer ikisinde her şeye dikkat ettim yine gittiler nasip artık. İnşallah sonradan toparlar da kat kat artar değerim.

Haklısın canım diğer ikisinde her şeye dikkat ettim yine gittiler nasip artık. İnşallah sonradan toparlar da kat kat artar değerim.
İnşallah canım.. Endişelenmemek elde değil ama hem kendimize hem bebeğe zarar.. Sağlıklı bebeklerimiz olsun yeter ki.. Biz de 1 sene bekledik. Her şeyin zamanı varmış.. İnşallah çok güzel artar değerin hayırlısıyla..

Âmin canım inşallah çok teşekkür ederim desteğin için :)

Senin kaç gün var adetine?

Canım hayırlısı artık.. Adet olmadın hala di mi? Stresten falan gecikti belki de.. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

Canim benim daha var adet tarihime 21 martta çatlatma iğnesi 5 martta yaptırdım 10 martta 6.3 idi bugün 2.15 çıktı hala progestan kullanıyorum yani hamile değil miyim umutlarımı keseyeyim mi adet tarihimi bekleyim mi

Canım, zaten iğnede hcg var. 10 martta baktırdığında hala hcg'nin etkisi oluyor, o yüzden 6,3 çıkmış. Hatta bugün bile iğnenin etkisi devam ediyor. İğneden 12-14 gün sonra test yaptırırsan net çıkar ancak. Zaten iğne bile vurulmamış olsan, bebek döllendikten sonra en az 10 gün geçmeli kanda çıkması için, hamile olsan da çıkmaz yani. düşünsene 3-4 günlük döllenmiş yumurta, ne etki edecek..? O rahme yerleşecek ki kan değerin artsın. İğne etkisi olmasa bu baktırdıkların da 0,1 falan çıkardı. Tabi ki de hala umut var. En erken adet tarihine 1-2 gün kala baktırmalısın ki net sonucu öğrenesin. Daha önce baktırdıklarında hep aklına soru işareti olacak. Hatta en iyisi adet gününün geçmesini beklemek. İnşallah hamilesindir, ama biraz sabıırr Hem boşuna canını acıtıyorsun, kan veriyorsun, umutlanıyorsunn.. Bekle canım. Hayırlısı olsun..

Kızlar 783 çıkmış benim iyi mi
Tabi ki iyi canıımm :)) Maşallahh Hamilesiiinn Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın Hatta yüksek bile. Benim de böyle çıkmıştı 4 haftayı geçmişsin canım. Zaten son adet tarihinden hesaplanıyor. Öbür gün testi tekrar yaptır, yaklaşık olarak 2 katına çıkmalı değer. Karından baktırmak istiyorsan, adet tarihin tam 1 hafta geçince doktora git, keseyi görüünn inşallaahh

arkadaslar ıyı aksamlar sımdı gunduz ısten dolayı fazla konusamadım yazın benım cocuk ıhtımalım yuzde eksı bır mılyondu dktor hamılelıkten suphelendı ne olur neolmaz dıye yapılan test sonucundada sıfır cıkmıstı sımdı ben bugun yaptıgım test sonucuda 0.82 cıkmstı hep dıyorum olsun yada olmasın ama o 82 bıle bır ıhtımal degılmıya sızce daha adete o takvımım programına gore 5 gun var

Amın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…