Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

haklısın ben hemşireyim birde bu ilk denememiz ama hemen belli olsun istiyorum ona göre umudumu kesmek istiyorum 31 yaşındayım artık bebeğim olsun istiyorum zaman geçmiyor ki adet tarihim gelsin inşallah hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin

Cnm hic panik yapma iyi düsün benim reglim 10 gun gecikmisti degerim 400 lerde cikti keseyide gorwmedik kimyasal mi diye dusundu doktor simdi Allahima sukurler olsun 6 aylik hamileyim iyi seylwr dusun aklina kotu seyler getirme

Canım, değer hamilelik olmadığını gösteriyor, ama daha 5 gün olduğu için değerin artabilir. Adet gününü beklersen net olarak anlarsın. Hayırlısı olsun inşallah..

Canım ben de 32'yim. Hatta 32,5 :) Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak, hem de 1 yıl uğraştık. Sabırsız olunuyor ama erken erken yapıp da hep aklında soru işareti kalmasındansa zamanında yapmak ve net öğrenmek daha iyi. Hemen belli olsun istiyorsan en erken adet tarihine 2 gün kala yap canım. Sen de biliyorsundur zaten İnşallah hamilesindir hayırlsıyla..

Bı gelısme olursa bızı haberdar et ınsaallah güzel haberlerını alırız
ayyy inşallah ama bu ay kırmızıları göreceğim galiba adet belirtilerim var :-( ovulasyon testi aldım bebiş varsa onda ovulasyon günü geçsede çift çizgi çıkıyormuş ben yaptım tek çıktıç önümüzdeki ay onunla denemeye devam

Cook teşekkür ederim canım benim,yarın test sonucunda musmutlu paylaşırım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bebislerimize sağlık versin..
Hayırlı olsun maşallah darısı bıze ınsaallah
Canım benim,kaç gün geçmişti senin adetin...

700 l
700 lu çıkmış galiba doktorun ne dedi???

Cnm hic panik yapma iyi düsün benim reglim 10 gun gecikmisti degerim 400 lerde cikti keseyide gorwmedik kimyasal mi diye dusundu doktor simdi Allahima sukurler olsun 6 aylik hamileyim iyi seylwr dusun aklina kotu seyler getirme
Sayende değer düşük çıkarsa korkudan kurtuldum,peki doktor keseyi ne zaman görmüştü. Cevap lütfen

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Inşallah ben de alırım kucağıma. Artık Tevekkül ediyorum Allah'a bıraktım sonucu.

Hayırlı olsun adetin kaç gün geçince çıktı bu değer ,adet günüm 2 geçince 69.00 du.bugun yine kan vercem korkuyorum çok. .
Kanaman falan yoksa bence korkma ikiye de katlamışsa tamamdır canım. Benim. Adetten iki gün önce 49 dü bugün adet günüm inşallah ikiye katlar benimki de.senin muhtemelen yumurtlaman geç olmuş.

Kanaman falan yoksa bence korkma ikiye de katlamışsa tamamdır canım. Benim. Adetten iki gün önce 49 dü bugün adet günüm inşallah ikiye katlar benimki de.senin muhtemelen yumurtlaman geç olmuş.
Ayyy inşallah,şimdi kan verdim,2 saat sonra çıkacakmis sonuçlar, catliycam meraktan

Dr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da

Dr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da
Canım baktım şimdi sen adetim 21 Mart demiştin. doktora böyle dedin mi? Daha erken ki yaa! Döllenme varsa da bu zamanda belli olmaz. Adet tarihin geçince bile hemen belli olmuyor, ki sana karından bakmış. Benim adet tarihim 3 gün geçince vajinal ultrasonla baktı da göremedi. O nasıl işmiş öyle?

Kesinlikle katılıyorum benim adet günümde 1.20 idi.sonra yükseldi,senin daha ooooooo çok var adetin. Bekle bekle ...bence güzel haber alabilirsin.sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…