Hayır canım gerekmez. O sadece geç yumurtladığın anlamına geliyor. Normalde adet tarihinden 14 gün önce yumurta çatlar. Mesela senin 10 gün önce da 1 hafta önce çatladıysa, yani normalden geç çatladıysa ve o zamanki ilişkiyle döllenme olduysa buna geç döllenme deniyor. Normalden bir farkı yok.Eger geç döllenme mi ne ise ondan olduysa benim yatmak yada kendimi yormamam falan gerekirmi bacımcanlar???
Belli olmadı mı canım sonuç?Teşekkür ederim rahatlattı beni canım yaa çok sağol. .
69.00 dan 627 ye çıkmış 2 gunde bacımcanlar iyimi gidiyo adetim 4 gün geçti ....Belli olmadı mı canım sonuç?
Canım yaa :)) Sizin ailede ikiz var mı? Bence seninkinin ikiz olma ihtimali var. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah69.00 dan 627 ye çıkmış 2 gunde bacımcanlar iyimi gidiyo adetim 4 gün geçti ....
Adetin 1 hafta geçince kese karından görünebilir. Pazartesi geçmiş oluyor galiba 1 hafta. Salı git, kesin olsun inşallah. Görürsünüz inşallahPazartesi kendi özel doktoruma gideyim mi artık nedersiniz ki bacımcanlar?
Aaaaaaa şaka şaka dimii! Benim 2 oğlum var,bide 2 kizim mi olur diyosun...Bşk şimdi bide bunu düşünmeye başladım şimdi. .Canım yaa :)) Sizin ailede ikiz var mı? Bence seninkinin ikiz olma ihtimali var. Allah sağlıkla nasip etsin inşallahNormalde yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor. Seninki 10 kart artmış :) Böyle olunca çoğul gebelik olma ihtimali var
Hayırlısı tabi, tahmin sadece :))
Reglim geciktijten 2 hafta sonra gordu onuda alttan gordu karindan deilSayende değer düşük çıkarsa korkudan kurtuldum,peki doktor keseyi ne zaman görmüştü. Cevap lütfen
Benımde belırtılerım başladı karın ağrısı sancılar sınırlılık gogusste agrı bat 6ayyy inşallah ama bu ay kırmızıları göreceğim galiba adet belirtilerim var :-( ovulasyon testi aldım bebiş varsa onda ovulasyon günü geçsede çift çizgi çıkıyormuş ben yaptım tek çıktıç önümüzdeki ay onunla denemeye devam
O nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmısDr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da
Canım ard okudum batın 21 Mart ıse daha cok var o yükselır ınşallah acele etme bence bırazcık daha bekleDr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da
Adet günüm 22 mart bende anlam veremedim en iyisi adet günümü beklemek bencede ama beklemek zorunda işteO nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmıskac gun vardı adete bence adet günün geçsın yada bı gun önce baktır en mantıklısı
Canım benim ,teşekkür ederim aklımda bulunsun geç görünebiliyor demekkiReglim geciktijten 2 hafta sonra gordu onuda alttan gordu karindan deil
Insallah Allah gonlune gore versin cnm:)Canım benim ,teşekkür ederim aklımda bulunsun geç görünebiliyor demekki
İnşallah sağlıklı sıhhatli bi kizce dir
İnşallah canım çok sağolInsallah Allah gonlune gore versin cnm:)
Cok normal hamilesin canim :) iki gunde bir iki kati olmasi lazim istersen iki gun sonra bidaha baktir sonra doktorada gidersin zaten.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisiniKızlar Merhaba. .. adetim 2 gün geçti bhcg sonucum 170.. sizce normal mi
Çok teşekkür ederim bitanem içimi rahatlattın Allah isteyen herkese nasip etsinCok normal hamilesin canim :) iki gunde bir iki kati olmasi lazim istersen iki gun sonra bidaha baktir sonra doktorada gidersin zaten.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?