Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Eger geç döllenme mi ne ise ondan olduysa benim yatmak yada kendimi yormamam falan gerekirmi bacımcanlar???
Hayır canım gerekmez. O sadece geç yumurtladığın anlamına geliyor. Normalde adet tarihinden 14 gün önce yumurta çatlar. Mesela senin 10 gün önce da 1 hafta önce çatladıysa, yani normalden geç çatladıysa ve o zamanki ilişkiyle döllenme olduysa buna geç döllenme deniyor. Normalden bir farkı yok.

Pazartesi kendi özel doktoruma gideyim mi artık nedersiniz ki bacımcanlar?

69.00 dan 627 ye çıkmış 2 gunde bacımcanlar iyimi gidiyo adetim 4 gün geçti ....
Canım yaa :)) Sizin ailede ikiz var mı? Bence seninkinin ikiz olma ihtimali var. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah Normalde yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor. Seninki 10 kart artmış :) Böyle olunca çoğul gebelik olma ihtimali var Hayırlısı tabi, tahmin sadece :))

Pazartesi kendi özel doktoruma gideyim mi artık nedersiniz ki bacımcanlar?
Adetin 1 hafta geçince kese karından görünebilir. Pazartesi geçmiş oluyor galiba 1 hafta. Salı git, kesin olsun inşallah. Görürsünüz inşallah

Aaaaaaa şaka şaka dimii! Benim 2 oğlum var,bide 2 kizim mi olur diyosun...Bşk şimdi bide bunu düşünmeye başladım şimdi. .

Benımde belırtılerım başladı karın ağrısı sancılar sınırlılık gogusste agrı bat 6

Dr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da
O nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmıs kac gun vardı adete bence adet günün geçsın yada bı gun önce baktır en mantıklısı

Dr gittim tekrar beta hcg 2.1 ise yoktur dedi ultrason ile karnima baktı adet olacaksın dedi yani sanırım bu ay da bitti iyi de teni bir döllenme olsa USG belli olur mu da
Canım ard okudum batın 21 Mart ıse daha cok var o yükselır ınşallah acele etme bence bırazcık daha bekle

O nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmıs kac gun vardı adete bence adet günün geçsın yada bı gun önce baktır en mantıklısı
Adet günüm 22 mart bende anlam veremedim en iyisi adet günümü beklemek bencede ama beklemek zorunda işte

Kızlar merhaba Beta hcg yanlış olma ihtimali varmi Reglim 10 subattaydi 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca acabami diyerek 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler halen olmadım olacak gibide değilim.. Göğüs kasık ağrıları cabası birde farklı olarak bu ay hic akıntım yok ?? Geç Döllenme olabilirmi sizce bi daha nezaman test yapayım yada doktora gideyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…