Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar selamlar. Dün tekrar ölçtük beta 1, küsürlere düşmüş adet olamadım henüz. Sizin tüp bebek tedavisinden sonra ne zaman adetiniz başlamıştı? Ayrıca doktor bizden 2. Deneme için önce DNA testleri istedi testlerden sonra 2. Denemeye geçeceğiz. Bu testi yapan var mi bilgisi olan ? Bi de dondurulmuş embriyo transferi yapılıyor ya o ayki sağlıklı yumurtaya ne oluyor? Cevapları olan beri gelsin pls
kadaslar

Canım kullanmış olduğun ılaclarda yapabılır stres hormonları etkılıo geç Döllenme fln olabılır ıdrar testı bı bak bence Uç gun gecmıs üstünden belki net cıkar

Bı kac güç sonra Beta da tekrarlanabılır canım ınsaallah güzel haberlerını alırız.

O nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmıs kac gun vardı adete bence adet günün geçsın yada bı gun önce baktır en mantıklısı
BEN NE YAPAYIM BİLEMEDİM ADETİME 7 GÜN VAR 7 GÜN VAR DİYE ÜMİTLENİP SONUNDA HÜSRANA UGRAMAK İSTEMİYRM BUGUN İĞNEDEN SONRAKİ 10.GÜN ACABA TEKRAR BAKTIRSAM MI Kİ

Arkadaşlar banada yardım edin ben 4 senedir bebek istiyorum bi kere düşük yaptım.
adetim 8 gün geçti. Ağzımda tuhaf bir tat ve tabaka oluştu. Midem çok hassaslaştı ve yorgunluk hissim çok fazla. Birde sağ kasığımda ağrı var. Bebiş var demek istwmiyorum. çünkü sürekli hüsrana uğruyorum... cvp verirseniz sevinirim.

Canım ıdrar testı fln yaptın mı yada gebelık

Canım ıdrar testı fln yaptın mı yada gebelık
Yok yapmadım canım her zaman hüsrana uğradığım için korkuyorum. Bu aralar stresli günlerde yaşıyorum. Hadi adetim stresten gecikti diyelim 8 gün oldu. Ayrıca sağ kasık ağrımın ve ağzımdaki tat değişimi neden olabilir. Çok korkuyorum yine hüsran olacak diye

Canım stres yapsanda adet donemını bu kadar gecıkmez yarın bı test yap bence olumlu gıbı ınsaallah

Canım kıst fln var mydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…