Hatta biraz adet olucakmis gibi kasiklarinda agriyabilir hic korkma o agrilar gecicek zamanla.. bu ara kritik ama yatabildigin kadar yat dinlen iyice yerlessin bebisin yerine:)
Çok teşekkür ederim bitanem içimi rahatlattın Allah isteyen herkese nasip etsin
Gayet başarılı hayırlı olsun canımBenimde 1567 çıktı 4 veya 5 haftalık dediler sizce nasıl
Gayet güzel canım, sağlıkla al kucağınaKızlar Merhaba. .. adetim 2 gün geçti bhcg sonucum 170.. sizce normal mi
Maşallah, sağlıkla al kucağına canımBenimde 1567 çıktı 4 veya 5 haftalık dediler sizce nasıl
kadaslaroyle mi dersin, o kadar arada bir deger ki soru isaretlerim hep var. yarin gitesek de obur gun mu gitsek diyor esim.
bense patlamak uzereyim ne olacak diye. henuz adet de olmadim ama surekli olacakmisim gibi hissediyorum. insallah ben ve isteyen herkese nasip olur bu duygu...
Canım kullanmış olduğun ılaclarda yapabılır stres hormonları etkılıo geç Döllenme fln olabılır ıdrar testı bı bak bence Uç gun gecmıs üstünden belki net cıkarKızlar merhaba Beta hcg yanlış olma ihtimali varmi Reglim 10 subattaydi 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca acabami diyerek 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler halen olmadım olacak gibide değilim.. Göğüs kasık ağrıları cabası birde farklı olarak bu ay hic akıntım yok ?? Geç Döllenme olabilirmi sizce bi daha nezaman test yapayım yada doktora gideyim..
Bı kac güç sonra Beta da tekrarlanabılır canım ınsaallah güzel haberlerını alırız.Kızlar merhaba Beta hcg yanlış olma ihtimali varmi Reglim 10 subattaydi 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca acabami diyerek 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler halen olmadım olacak gibide değilim.. Göğüs kasık ağrıları cabası birde farklı olarak bu ay hic akıntım yok ?? Geç Döllenme olabilirmi sizce bi daha nezaman test yapayım yada doktora gideyim..
Hayırlı olsun tebrıkler masallahKızlar Merhaba. .. adetim 2 gün geçti bhcg sonucum 170.. sizce normal mi
On numara beş Yıldız maşallahBenimde 1567 çıktı 4 veya 5 haftalık dediler sizce nasıl
TeŞekkür ederim :)On numara beş Yıldız maşallah
BEN NE YAPAYIM BİLEMEDİM ADETİME 7 GÜN VAR 7 GÜN VAR DİYE ÜMİTLENİP SONUNDA HÜSRANA UGRAMAK İSTEMİYRM BUGUN İĞNEDEN SONRAKİ 10.GÜN ACABA TEKRAR BAKTIRSAM MI KİO nâsı doktor ya usg den regl mı anlasılırmıskac gun vardı adete bence adet günün geçsın yada bı gun önce baktır en mantıklısı
Canım ıdrar testı fln yaptın mı yada gebelıkArkadaşlar banada yardım edin ben 4 senedir bebek istiyorum bi kere düşük yaptım.
adetim 8 gün geçti. Ağzımda tuhaf bir tat ve tabaka oluştu. Midem çok hassaslaştı ve yorgunluk hissim çok fazla. Birde sağ kasığımda ağrı var. Bebiş var demek istwmiyorum. çünkü sürekli hüsrana uğruyorum... cvp verirseniz sevinirim.
Yok yapmadım canım her zaman hüsrana uğradığım için korkuyorum. Bu aralar stresli günlerde yaşıyorum. Hadi adetim stresten gecikti diyelim 8 gün oldu. Ayrıca sağ kasık ağrımın ve ağzımdaki tat değişimi neden olabilir. Çok korkuyorum yine hüsran olacak diyeCanım ıdrar testı fln yaptın mı yada gebelık
Canım stres yapsanda adet donemını bu kadar gecıkmez yarın bı test yap bence olumlu gıbı ınsaallahYok yapmadım canım her zaman hüsrana uğradığım için korkuyorum. Bu aralar stresli günlerde yaşıyorum. Hadi adetim stresten gecikti diyelim 8 gün oldu. Ayrıca sağ kasık ağrımın ve ağzımdaki tat değişimi neden olabilir. Çok korkuyorum yine hüsran olacak diye
Canım kıst fln var mydıYok yapmadım canım her zaman hüsrana uğradığım için korkuyorum. Bu aralar stresli günlerde yaşıyorum. Hadi adetim stresten gecikti diyelim 8 gün oldu. Ayrıca sağ kasık ağrımın ve ağzımdaki tat değişimi neden olabilir. Çok korkuyorum yine hüsran olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?