Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Varsa erteler mı dıe düşündüm yoksa kesın yarın kan yada ıdrar baktır canım,güzel haberlerını alırız ınsaallah tatlım ama pozıtıf duşun mutlaka stres yapma

Varsa erteler mı dıe düşündüm yoksa kesın yarın kan yada ıdrar baktır canım,güzel haberlerını alırız ınsaallah tatlım ama pozıtıf duşun mutlaka stres yapma

Evet adet düxendizliğim var kistte var ama çocuuğa engel değilmiş. Bir buçuk yıl önce düşükte yaptım. Hani düşünüp kafaya takınca olmuyormuş ya. Ben bu 5 aydır sıkıntılarım yüzünden hiç aklıma bile getirmefim hatta olmasın diye düşündüm. Öbür bebeğimde öyle olmuştu. İnşallah pozitif olurda dağılan huzurumu yerine getirir.

korkuyorum zatn kafamda çok sorun var birde bu negatif çıkarsa iice dağılırım. Şuan ona çok ihtiyacım var. Yani mutlu bir habere ama korkuyorum işte...

Kızlar gunay aklimdan çıkmayan sorularla boğuşuyorum daha öncede yazmıştım ayın 5 inde çatlatma iğnesi yaptirdim pregnyl 5000 ondan sonra 10 martta beta hcg 6.3 çıktı 12 martta ise 2.1 dr gittim karnımdan usg baktı bebek yok dedi idrar testi yaptım bugün negatif 22 mart adet tarihim şimdi benim gebe olma ihtimalim hiç yok mu bu ay lütfen cvb verin ?

Canım beklemen gerekiyor, ama sen çok sık test yapıyorsun. Adet tarihin geçmeden evde yapılan testler %100 net çıkmaz. Kan testi de adet tarihine 1-2 kala net çıkabilir. Gebe olma ihtimalin hala var yani, ama böyle emin olamazsın. Daha adetine çok var.

Haklısın aklımda hep bu var ama aklıma başka şeylere vermeliyim sanırım teşekkür ederim

Bende bugün doktora gitcem 1.20 ile başlayan serüvenim devam ediyormu bakalım ,hiç bi şancim bişeyim yok belim de var sadece.Cuma günü 624 du,evde test yaptım nihayet koyu iki çizgiyi gördüm dün ,bi aksilik yoktur umarım ve bugün güzel bişeler görürüz inşallah dua edin kızlar heyecandan midem bulaniyo

kızlaaar acil cevap lütfeeen çok heyecanlandım :) bugün enfeksiyon sebebiyle kan verdim yanında hcg de baktırdım sonucum 3.67 çıktı adetime 4 gün var 5'in altındaki değerler negatif olarak değerlendiriliyor biliyorum ama sizce yükselir mi başına böyle birşey gelen oldu mu ???

arkadaşlar benimde beta hcg değerleri sat dan 4 gün geçti.beta hcg tahlili yaptırdım sabah ve aç karna 49.08, 2 gün sonra yine sabah ve aç karna tekrar yaptırdım 119 çıktı.2 gün sonra akşam gittim tok karna sonuç 676 çıktı.çok korktum 6 kat arttı 2 günde.doktorumu aradım keseyi görmemiz gerek dedi.perşembeye randevu aldım.kanama yada şiddetli ağrım yok.daha önce dış gebelik geçirdim ara ara kanamalarım oluyordu.değerin bu kadar artması korkuttu beni.benim gibi olup sağlıklı hamilelik geçiren varmı ? lütfen yardımcı olun

Dış gebelikte değer çok artmaz, aksine belli bir değere çıkınca düşmeye başlar canım. Zaten yaşamışsın da, kanama da başlayabilir hafiften dış gebelikte. Bence hiç telaşlanma :) İnşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla da, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Hayırlı olsun inşallah.. 2 kattan daha fazla artması çoğul gebeliği düşündürebilir. Normal yolla mı hamile kaldın? Var mı ailenizde çoğul gebelik :) Perşembe inşallah keseyi ya da keseleri görürsünüz canım.. Endişe etme..

Aslında değerine göre gebelik yok ama adetine 4 gün olduğu için belli olmayabilir, yani artabilir. Allah gönlüne göre versin..

Aslında değerine göre gebelik yok ama adetine 4 gün olduğu için belli olmayabilir, yani artabilir. Allah gönlüne göre versin..
evet negatif biliyorum geçen ay bir hafta kala baktığımda 0.100 dü netti yani şimdi 3 lerde olunca heveslendim :).amin canım herkesin gönlüne göre versin :)

evet negatif biliyorum geçen ay bir hafta kala baktığımda 0.100 dü netti yani şimdi 3 lerde olunca heveslendim :).amin canım herkesin gönlüne göre versin :)
4 gün sonra güzel haberler alırız inşallah sizden :)

çok sağolun biraz rahatladım.çoğul gebelik yok ailemde.çikolata kisti ameliyatı oldum 2 ay önce.biraz panik atağım galiba.çok beyaz akıntım var,kasıklarımda ağrıyor ama şiddetli değil.doktorum alttan muaynede görürüz keseyi bu değerlere göre dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…