Varsa erteler mı dıe düşündüm yoksa kesın yarın kan yada ıdrar baktır canım,güzel haberlerını alırız ınsaallah tatlım ama pozıtıf duşun mutlaka stres yapma
Varsa erteler mı dıe düşündüm yoksa kesın yarın kan yada ıdrar baktır canım,güzel haberlerını alırız ınsaallah tatlım ama pozıtıf duşun mutlaka stres yapma
Canım beklemen gerekiyor, ama sen çok sık test yapıyorsun. Adet tarihin geçmeden evde yapılan testler %100 net çıkmaz. Kan testi de adet tarihine 1-2 kala net çıkabilir. Gebe olma ihtimalin hala var yani, ama böyle emin olamazsın. Daha adetine çok var.Kızlar gunay aklimdan çıkmayan sorularla boğuşuyorum daha öncede yazmıştım ayın 5 inde çatlatma iğnesi yaptirdim pregnyl 5000 ondan sonra 10 martta beta hcg 6.3 çıktı 12 martta ise 2.1 dr gittim karnımdan usg baktı bebek yok dedi idrar testi yaptım bugün negatif 22 mart adet tarihim şimdi benim gebe olma ihtimalim hiç yok mu bu ay lütfen cvb verin ?
Haklısın aklımda hep bu var ama aklıma başka şeylere vermeliyim sanırım teşekkür ederimCanım beklemen gerekiyor, ama sen çok sık test yapıyorsun. Adet tarihin geçmeden evde yapılan testler %100 net çıkmaz. Kan testi de adet tarihine 1-2 kala net çıkabilir. Gebe olma ihtimalin hala var yani, ama böyle emin olamazsın. Daha adetine çok var.
İnşallah zamanı gelince güzel sonucu alırsın..Haklısın aklımda hep bu var ama aklıma başka şeylere vermeliyim sanırım teşekkür ederim
İnşallah canım beklemek çok zormuş ama ben ümitlerimi yitirdimİnşallah zamanı gelince güzel sonucu alırsın..
korkuyorum zatn kafamda çok sorun
slm Ela nasılsın hıc gozukmuosun topıkte var mı bı gelısmeKızlar benim hcg değerim adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı bu gün adetimin 1. Günü VE daha olmadı VE olcak gbide değil sizce hamilemiyim
Adet Günü'nden birgun sonra 0.1 negatif dediler bugun 8. Gunüm hala bekliyorum gelen giden yok umut etmekte istemiyorum ama bakalım haftaya bidaha gideyim diyorumslm Ela nasılsın hıc gozukmuosun topıkte var mı bı gelısme
Dış gebelikte değer çok artmaz, aksine belli bir değere çıkınca düşmeye başlar canım. Zaten yaşamışsın da, kanama da başlayabilir hafiften dış gebelikte. Bence hiç telaşlanma :) İnşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla da, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Hayırlı olsun inşallah.. 2 kattan daha fazla artması çoğul gebeliği düşündürebilir. Normal yolla mı hamile kaldın? Var mı ailenizde çoğul gebelik :) Perşembe inşallah keseyi ya da keseleriarkadaşlar benimde beta hcg değerleri sat dan 4 gün geçti.beta hcg tahlili yaptırdım sabah ve aç karna 49.08, 2 gün sonra yine sabah ve aç karna tekrar yaptırdım 119 çıktı.2 gün sonra akşam gittim tok karna sonuç 676 çıktı.çok korktum 6 kat arttı 2 günde.doktorumu aradım keseyi görmemiz gerek dedi.perşembeye randevu aldım.kanama yada şiddetli ağrım yok.daha önce dış gebelik geçirdim ara ara kanamalarım oluyordu.değerin bu kadar artması korkuttu beni.benim gibi olup sağlıklı hamilelik geçiren varmı ? lütfen yardımcı olun
Aslında değerine göre gebelik yok ama adetine 4 gün olduğu için belli olmayabilir, yani artabilir. Allah gönlüne göre versin..kızlaaar acil cevap lütfeeen çok heyecanlandım :) bugün enfeksiyon sebebiyle kan verdim yanında hcg de baktırdım sonucum 3.67 çıktı adetime 4 gün var 5'in altındaki değerler negatif olarak değerlendiriliyor biliyorum ama sizce yükselir mi başına böyle birşey gelen oldu mu ???
evet negatif biliyorum geçen ay bir hafta kala baktığımda 0.100 dü netti yani şimdi 3 lerde olunca heveslendim :).amin canım herkesin gönlüne göre versin :)Aslında değerine göre gebelik yok ama adetine 4 gün olduğu için belli olmayabilir, yani artabilir. Allah gönlüne göre versin..
4 gün sonra güzel haberler alırız inşallah sizden :)evet negatif biliyorum geçen ay bir hafta kala baktığımda 0.100 dü netti yani şimdi 3 lerde olunca heveslendim :).amin canım herkesin gönlüne göre versin :)
inşAllah canım :)çok heveslendim yaa hayırlısıyla yükselirse benden mutlusu yok :)4 gün sonra güzel haberler alırız inşallah sizden :)
Dış gebelikte değer çok artmaz, aksine belli bir değere çıkınca düşmeye başlar canım. Zaten yaşamışsın da, kanama da başlayabilir hafiften dış gebelikte. Bence hiç telaşlanma :) İnşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla da, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Hayırlı olsun inşallah.. 2 kattan daha fazla artması çoğul gebeliği düşündürebilir. Normal yolla mı hamile kaldın? Var mı ailenizde çoğul gebelik :) Perşembe inşallah keseyi ya da keselerigörürsünüz canım.. Endişe etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?