Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Mrblar sizlerle bi sey paylasmak istiyorum... dayanamayip 6 gun erken kan testi yaptirdim sonuc 9.89 ...fakat 2 gun sonra kahverengi akintim basladi cok korkuyoruumclutfen yardim ediinnn

Yaaa gittim doktora keseyi göremedi, şancim falan yok.Kizlar normalmi görmemesi

Arkadaşlar dün 4 test yaptım negatifti. Bugün ilk idrarla yaptığım test böyle çıktı yani silik yanılma payı var mıdır? Dün çok moralim bozuldu hasta olurum diye bekledim ama yinede ilk idrarla deneyeyim dedim. Hastalığım geçeli 11 gün oldu.

Canım heveslendirmek istemem ama galiba hamilesin. Benimde böyleydi ilk testim. Olmayan birşey çıkmaz sonuçta. Bak sana tavsiye hemen git. Erken gebelik testi al eczaneden o kesin sonuç verir.

erken gebelik testi bu testten farklı mı ki?
Evet farklı. O test daha hassas oluyor. Varsa ikinci çizgi daha koyu çıkıyor bak resmini koyuyurum. Üstteki erken gebelik testi. Hemen git al eczaneden al ve yap.

Eklentiler

• 11004353_10153112872183398_1573322202_n.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 175
Canım benim hcg 1800 iken alttan görünmemişti. Görünmezse de üzülme yani. Daha çok küçüükk Hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Mrblar sizlerle bi sey paylasmak istiyorum... dayanamayip 6 gun erken kan testi yaptirdim sonuc 9.89 ...fakat 2 gun sonra kahverengi akintim basladi cok korkuyoruumclutfen yardim ediinnn
Canım çok erken yaptırmışsın testi. Belki de kimyasal gebeliktir, kötü düşünmek istemiyorum, Allah korusun ama.. ERken yaptırınca böyle kafalar karışıyor :/ Sen bence doktora git ya da önce kan testini tekrarla canım. Hayırlısı olsun inşallah..

Yaaa gittim doktora keseyi göremedi, şancim falan yok.Kizlar normalmi görmemesi
Adetin ne kadar geçmişti canım?

Canım herahalde geç döllenme oldu da o yüzden 11 gün geçmesine rağmen böyle silik çıktıı :)) Teste göre hamilesin çünkü canım yaa :)) Test sonucun da doğrular inşallaahhh

Normal bazen gorunmeye biliyo canim gec dollenmeden dolayi..insallah hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina
Ben ne yapayım sizce bi hafta daha bekleyimmi doktora gitmek için..ne yapmalıyım. .Doktor bi hafta sonra gel dedi,Kanaman olursa hemen gel dedi korktum..

kizlar selam.kanda en erken iliskiden kac gun sonra sonuc aldiniz?
Canım benim adet günümde bile kanda negatif çıktı, 3 gün geçince kanda belli oldu.Ama kişiye göre değişebiliyo, adetin e 4-5 gün varken belli olanlarda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…