Yaaa gittim doktora keseyi göremedi, şancim falan yok.Kizlar normalmi görmemesiBende bugün doktora gitcem 1.20 ile başlayan serüvenim devam ediyormu bakalım ,hiç bi şancim bişeyim yok belim de var sadece.Cuma günü 624 du,evde test yaptım nihayet koyu ikiçizgiyi gördüm dün ,bi aksilik yoktur umarım ve bugün güzel bişeler görürüz inşallah dua edin kızlar heyecandan midem bulaniyo
Eki Görüntüle 1458485
Arkadaşlar dün 4 test yaptım negatifti. Bugün ilk idrarla yaptığım test böyle çıktı yani silik yanılma payı var mıdır? Dün çok moralim bozuldu hasta olurum diye bekledim ama yinede ilk idrarla deneyeyim dedim. Hastalığım geçeli 11 gün oldu.
Canım heveslendirmek istemem ama galiba hamilesin. Benimde böyleydi ilk testim. Olmayan birşey çıkmaz sonuçta. Bak sana tavsiye hemen git. Erken gebelik testi al eczaneden o kesin sonuç verir.
Evet farklı. O test daha hassas oluyor. Varsa ikinci çizgi daha koyu çıkıyor bak resmini koyuyurum. Üstteki erken gebelik testi. Hemen git al eczaneden al ve yap.erken gebelik testi bu testten farklı mı ki?
Canim bence de kan testi en doğru çözüm inşallah gebesindir hayırlısıylaHım anladım ama eczaneler bana uzak be canım en iisi yarınki kan testini beklemek. Biraz zor olacak ama
Canim bence de kan testi en doğru çözüm inşallah gebesindir hayırlısıyla
Canım benim hcg 1800 iken alttan görünmemişti. Görünmezse de üzülme yani. Daha çok küçüükkçok sağolun biraz rahatladım.çoğul gebelik yok ailemde.çikolata kisti ameliyatı oldum 2 ay önce.biraz panik atağım galiba.çok beyaz akıntım var,kasıklarımda ağrıyor ama şiddetli değil.doktorum alttan muaynede görürüz keseyi bu değerlere göre dedi.
Canım çok erken yaptırmışsın testi. Belki de kimyasal gebeliktir, kötü düşünmek istemiyorum, Allah korusun ama.. ERken yaptırınca böyle kafalar karışıyor :/ Sen bence doktora git ya da önce kan testini tekrarla canım. Hayırlısı olsun inşallah..Mrblar sizlerle bi sey paylasmak istiyorum... dayanamayip 6 gun erken kan testi yaptirdim sonuc 9.89 ...fakat 2 gun sonra kahverengi akintim basladi cok korkuyoruumclutfen yardim ediinnn
Adetin ne kadar geçmişti canım?Yaaa gittim doktora keseyi göremedi, şancim falan yok.Kizlar normalmi görmemesi
Canım herahalde geç döllenme oldu da o yüzden 11 gün geçmesine rağmen böyle silik çıktıı :)) Teste göre hamilesin çünkü canım yaa :)) Test sonucun da doğrular inşallaahhhEki Görüntüle 1458485
Arkadaşlar dün 4 test yaptım negatifti. Bugün ilk idrarla yaptığım test böyle çıktı yani silik yanılma payı var mıdır? Dün çok moralim bozuldu hasta olurum diye bekledim ama yinede ilk idrarla deneyeyim dedim. Hastalığım geçeli 11 gün oldu.
Canım benim hcg 1800 iken alttan görünmemişti. Görünmezse de üzülme yani. Daha çok küçüükkHayırlı uğurlu olsun inşallah..
Canım çok erken yaptırmışsın testi. Belki de kimyasal gebeliktir, kötü düşünmek istemiyorum, Allah korusun ama.. ERken yaptırınca böyle kafalar karışıyor :/ Sen bence doktora git ya da önce kan testini tekrarla canım. Hayırlısı olsun inşallah..
Adetin ne kadar geçmişti canım?
Canım herahalde geç döllenme oldu da o yüzden 11 gün geçmesine rağmen böyle silik çıktıı :)) Teste göre hamilesin çünkü canım yaa :)) Test sonucun da doğrular inşallaahhh
Normal bazen gorunmeye biliyo canim gec dollenmeden dolayi..insallah hayirlisiyla alirsin bebisini kucaginaCanım 9 gün geçti adetim normalmi gorunmeyebilitmi?
Ben ne yapayım sizce bi hafta daha bekleyimmi doktora gitmek için..ne yapmalıyım. .Doktor bi hafta sonra gel dedi,Kanaman olursa hemen gel dedi korktum..Normal bazen gorunmeye biliyo canim gec dollenmeden dolayi..insallah hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina
Canım benim adet günümde bile kanda negatif çıktı, 3 gün geçince kanda belli oldu.Ama kişiye göre değişebiliyo, adetin e 4-5 gün varken belli olanlarda var..kizlar selam.kanda en erken iliskiden kac gun sonra sonuc aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?