Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım benim adet günümde bile kanda negatif çıktı, 3 gün geçince kanda belli oldu.Ama kişiye göre değişebiliyo, adetin e 4-5 gün varken belli olanlarda var..
peki bisey sorcam.yumurtlaman gectikten sonra da iliskiye devam ettiniz mi

peki bisey sorcam.yumurtlaman gectikten sonra da iliskiye devam ettiniz mi
Yumurtlama gününü tam bilemezsin bazen geç yumurtlama oluyo,bazende ikinci kez yumurtlama olabilirmiş. Benim geç yumurtlama olmuş bu ay öyle kaldım. .

Ahhhhh o yumurtlama yı bi bilebilsek kimse bilmiyo ki ne zaman olduğunu iki güne bir ilişkiye giren bile hamile kalamıyo Allah ne zaman isterse o zaman oluyo canım ben az kaldı bırakcam her şeyi olursa olur...

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı

hayirli olsun canim benim saglikla al kucagina insallah

Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah bebisini

arkadaslar bende dun catlatma ignesinden sonra 17. gunumdu once idrarda baktim ikinci cizgi silik cikti sonra kanda beta hcg baktirdim 37.02 geldi insallah yarin tekrar baktiracagim beta hcg katlanir insallah

Arkadaşlat merhaba hamileliğin bütün belirtileri vardı ve gidip 2 tane idrar testi yaptım pozitifti adetimde 13 gün gecikti bu arada 4 martta grbrlik testi yaptırdım beta hcg 2.67 çıktı ve bugün 18 mart gebelik testi yaptırdım bir de ne göreyim beta hcg 9516 doktor 6 7 haftalık hamilesin dedi ama önceki tahlile göre 15 günlük hamilelikte bu kadarçıkarmıı

Lütfen yardımcı olunnn başından böyle bişey geçrn varmıı acaba ilk kan tahlilimi hatalıydı :S

ikiz gebeliklerde değerler hızla yükseliyor arkadaşım ondan olabilir mii

Lütfen yardımcı olunnn başından böyle bişey geçrn varmıı acaba ilk kan tahlilimi hatalıydı :S
canım bende beta hcg takibi yaptırıyordum.Benimde 116 tan 676 çıktı 2 günde.perşembe doktora gidicem kese gözükür inşllah.normalde bu değere göre doktor bebeğin kesesini ve kalp atışlarını duyması lazım :S

Merhaba arkadaslar benımde adetime 2-3 falan kaldı. inanılmaz bir gögüs hassasiyetım var ucları cok acıyo bırde buyuduler. 6mart ovu gunumdu. Sizce sansım var mı acaba ?

goguslerim o kadar kotu ki.sanki icine tas koymuslar nasil canim yaniyo
benim ilk belirtim goğuslerimdeki hassasiyetti normalde regl olmama 3 gün kala ağrırdı hamileliğimde yaklaşık 10 gün önceden ağrımaya başladı inşallah hamişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…