Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

13 gün gecikmeye göre değer gayet güzel bence

mıllet adetının gelmesını ıstemez gunumden 2 gun gectı bende gelsın ıstyrum gelsınkı calısmalara baslayalım yol gozler gıbı onu gozluyorum yok yok adete bir hafta kala kanda yaptırdım test yok cıkmaadı adet olmam gereken gunde test yaptım evde gene yok ve adetım gecelı bu ıkıncı oldu hala yok sızce bır umut olmalımı

benim ilk belirtim goğuslerimdeki hassasiyetti normalde regl olmama 3 gün kala ağrırdı hamileliğimde yaklaşık 10 gün önceden ağrımaya başladı inşallah hamişsindir :)
yumurtlamadan beri hic gecmedi.insallah bakalim.sen de saglikla al insallah kucagina.darisi başımıza.

tekrar kanda baktirmalisin benCe

arkadaslar su camasır suyu ıle yapılan test nasıldı bunu uygulayıpda cıkan varmı
ben bugün uyguladım köpürdü ama uzun sürmedi yarın kan vercem belli olcak doğru mu değil mi ben direkt çamaşır suyunun üzerine idrar döktüm öyle yaptım doğrumudur bilmem

ben bugün uyguladım köpürdü ama uzun sürmedi yarın kan vercem belli olcak doğru mu değil mi ben direkt çamaşır suyunun üzerine idrar döktüm öyle yaptım doğrumudur bilmem
ne gunlere kaldık allahımya hersey bızı suphelendırıyor of of

goguslerdekı damarlar artmıs ve agrı varya bu belırtı adet donemındede oldugu ıcın ınsan ayırt edemıyor hamılelığı

slm kızlar hala bi fırsat bulup gidip kan testi yapamadım ama bugün yine test yaptım yine silik bir şekilde idrarda çıktı ama kadın doğum hastanesinde idrara baktılar negatif çıktı. Kan bakamıyorlarmış nasıl kadın doğum anlamadım ya neyse. Ama hatanede çalışan biri 15 gün geçmeden idrarda çıkan sonuç yanıltıcı oluyor dedi yani negatif olabiliyormuş. benim bugün 12, günüm yarın kan testi vericem. kızlar bana dua edin de bebiş çıksın bende burdan hafta hafta size belirtileri ileteyim

Kızlar bugun adet olmam gerekiyor. Ne adet olmakla ilgili ne de hamile olmakla ilgili bir belirti var. Çarşamba günü kan tahlili yaptırmam gerekti. Beta hcg 1.20 çıkmış.hamile değilim gözükuyor.peki sizce?

Kızlar merhaba, daha önce ölü doğum yaptım ben. Bu ay denedik.adetime yedi gün var pembe bi kanamam oldu. Adet mi yerleşmemi anlamadım. O yüzden kanda test yaptım 7 gün kala 3.2 çıktı. Sizce yükselir mi? Adetse böyle bi değer çıkar mı? Çok kafam karıştı.

canim yerlesme kanamasi sanki.iki gun sonra tekrar yaptir bence yukselicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…