13 gün gecikmeye göre değer gayet güzel benceArkadaşlat merhaba hamileliğin bütün belirtileri vardı ve gidip 2 tane idrar testi yaptım pozitifti adetimde 13 gün gecikti bu arada 4 martta grbrlik testi yaptırdım beta hcg 2.67 çıktı ve bugün 18 mart gebelik testi yaptırdım bir de ne göreyim beta hcg 9516 doktor 6 7 haftalık hamilesin dedi ama önceki tahlile göre 15 günlük hamilelikte bu kadarçıkarmıı
yumurtlamadan beri hic gecmedi.insallah bakalim.sen de saglikla al insallah kucagina.darisi başımıza.benim ilk belirtim goğuslerimdeki hassasiyetti normalde regl olmama 3 gün kala ağrırdı hamileliğimde yaklaşık 10 gün önceden ağrımaya başladı inşallah hamişsindir :)
mıllet adetının gelmesını ıstemez gunumden 2 gun gectı bende gelsın ıstyrum gelsınkı calısmalara baslayalım yol gozler gıbı onu gozluyorum yok yok adete bir hafta kala kanda yaptırdım test yok cıkmaadı adet olmam gereken gunde test yaptım evde gene yok ve adetım gecelı bu ıkıncı oldu hala yok sızce bır umut olmalımı
ben bugün uyguladım köpürdü ama uzun sürmedi yarın kan vercem belli olcak doğru mu değil miarkadaslar su camasır suyu ıle yapılan test nasıldı bunu uygulayıpda cıkan varmı
ne gunlere kaldık allahımya hersey bızı suphelendırıyor of ofben bugün uyguladım köpürdü ama uzun sürmedi yarın kan vercem belli olcak doğru mu değil miben direkt çamaşır suyunun üzerine idrar döktüm öyle yaptım doğrumudur bilmem
aynen bide benim betada 3lerde çıkınca ne yapacağımı şaşırdım ama yarın kafam rahatlayacak inş.ne gunlere kaldık allahımya hersey bızı suphelendırıyor of of
insallah vardir ya benim de 11 martti.sabirsizlikla bekliyorum.Merhaba arkadaslar benımde adetime 2-3 falan kaldı. inanılmaz bir gögüs hassasiyetım var ucları cok acıyo bırde buyuduler. 6mart ovu gunumdu. Sizce sansım var mı acaba ?
hyrlı olsun cnmvee beta sonucum çıktı 60.97olmuşşşş çook mutluyum Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşAllah
teşekkür ederim canım..hyrlı olsun cnm
Hayırlı olsun canıımmvee beta sonucum çıktı 60.97olmuşşşş çook mutluyum Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşAllah
inşAllah teşekkür ederim canım:)Hayırlı olsun canıımmAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh
canim yerlesme kanamasi sanki.iki gun sonra tekrar yaptir bence yukselicek.Kızlar merhaba, daha önce ölü doğum yaptım ben. Bu ay denedik.adetime yedi gün var pembe bi kanamam oldu. Adet mi yerleşmemi anlamadım. O yüzden kanda test yaptım 7 gün kala 3.2 çıktı. Sizce yükselir mi? Adetse böyle bi değer çıkar mı? Çok kafam karıştı.
canim yerlesme kanamasi sanki.iki gun sonra tekrar yaptir bence yukselicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?