Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ben yeni buna benzer bi olay yaşadım adetime 4 gün kala 3.6 çıktı 3gün sonra yani bugün tekrar baktırdım 60 çıktı:) aslında 3 negatif bir değer yinede şüpheleniyor insan iki gün sonra tekrar baktır öyle belli olur inşAllah seninde hayırlısıyla yükselir:)

İnşallah sonucu görünce ağladım ama şimdi çok umutlandım çooook :))

İnşallah sonucu görünce ağladım ama şimdi çok umutlandım çooook :))
canıım hayırlısıyla umudun boşa çıkmaz inşAllahbenimde bi yanım var gibi diyordu bir yanımda düşer kesin tavsiye çokta kaptırma çünkü düşme ihtimalide var ben eşime felan söylemedim mesela tam yükselmeden.
hadi hayırlısı iki güne güzel haberler alalım senden

benim de 4gun kaldi bat a.nerdeyse tum belirtiler var.eger hamile degilsem ne beyin gucuymus diycem vucuduma bunları yapti.

benim de 4gun kaldi bat a.nerdeyse tum belirtiler var.eger hamile degilsem ne beyin gucuymus diycem vucuduma bunları yapti.
ben bu ay aslında bir tuhaflık olduğunu sezdim kasık ağrıları akıntı özellikle bende çok değişik oldu insan normalde olmayan şeyleri az çok seziyor.birde kimsenin kimseyle belirtisi tutmuyor biri oluyorsa biri olmuyor onuda anladım.rahat olmaya çalış zaten tuhaflığı hissedersin bir şekilde üzerine düştükce kaçıyor bence

iste tum belirtiler adet oncesine nazaran farkli.su an umutlanmis durumdayim.yarin gidip kan veresim var.ama erken daha off

arkadaşlar mrb benım sat 16 subat..32 gunde bır adet oluyorum..19 martta yanı dün testim silik cıktı kan verdım 160 cıktı,ancak labaratuvar doktoru 2500 olması gerekır dedı beklenen adert tarıhımden 1 gun sonra nasıl 2500 olsun ya ??sız ne dersınız kafayı yıcem artık..

olur mu oyle sey.bi gunde degil yanlis ifade etmistir.yumurtlama gununu bilmeden nasil soyleyebilir onu.

hamilesin ama kesenin gorunmesi için filan mi dedi acaba.icin rahat olsun.kendi doktoruna gidersin iki gun sonra tekrar kan ver yukselir o ama iki katina.darisi basimiza.

Of ben ne talihsizim bugünde kan veremedim. Ama ikidir tahlil yaptıramıyorum bi aksilik oluyor var bunda bi hayır hadi hayırlısı. Pazartesiye kaldı artık yapacak bişey yok. Bide gebelikte tansiyon düşüklüğü yaşayan varmı hiç. Benim tansiyon kafasına göre takılıyor. Bu zamana kadar hiç tansiyonumyn böyle bi aşağı bi yukarı oynadığını bilmem. Bugün çarşıda 1 saat bi gezindim eve geldim tansiyon 9/6 olmuş. Töbeeee

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir bu konuyu takip ediyordum bugün yazmak istedim.
Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yeniden hamile kaldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü yine kimyasal olacak diye çok korkuyorum. Beta hcg battan 1-2 gün önce için 343 çıktı. Doktorum haftaya Cumartesi kontrole gitmemi söyledi. Sizce yükselir mi? Ya da ardı ardına kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır?

canım sen icini ferah tut.ilki kimyasal gebelik olanlar arkasindan gayet rahat hamilelkk yasayabiliyolar.korkma ki bebis de korkmasin.gayetyuksek çıkmış beta.hersey yoluna girer endiselenme.hayirlisi olsun.....

Duydunmu yeni bir belirti daha çıkmış kaş bıyık çekince acımıyomuş bizim topiğe yazmış hamiş biri yandım ben kaşımı yolar dururum artık varmı yokmu diye tövbe estağfurullah :)
Ne diyosuuuun Yok artık =))
Ben bıraktım artık belirti işlerini Bağımlılık yapıyorlar bende =)) Bu ay o kadar belirtiden sonra 2 gün geciklmeli regl olunca söz verdim kendi kendime. Bu ay ağzımı açmıycam

Değ
değerin çok iyi bu değerle kimyasal olmaz canım üzülme

Kızlar merhaba. Beklenen adet tarihimde(18 Mart) beta hcg yaptırdım sonuç 10,8 çıktı. Doktor hayırlı olsun biyokimyasal falan bişiler dedi,haftaya tekrar test yaptır dedi. Ben çok beğenmedim doktorun muayenesini. Yarın başka bi doktora gideceğim ve yarın adetim 5 gün geçmiş olacak. Normal gebelik için kan testimin yarın kaç çıkması gerekiyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…