canım ben yeni buna benzer bi olay yaşadım adetime 4 gün kala 3.6 çıktı 3gün sonra yani bugün tekrar baktırdım 60 çıktı:) aslında 3 negatif bir değer yinede şüpheleniyor insan iki gün sonra tekrar baktır öyle belli olur inşAllah seninde hayırlısıyla yükselir:)Kızlar merhaba, daha önce ölü doğum yaptım ben. Bu ay denedik.adetime yedi gün var pembe bi kanamam oldu. Adet mi yerleşmemi anlamadım. O yüzden kanda test yaptım 7 gün kala 3.2 çıktı. Sizce yükselir mi? Adetse böyle bi değer çıkar mı? Çok kafam karıştı.
canım ben yeni buna benzer bi olay yaşadım adetime 4 gün kala 3.6 çıktı 3gün sonra yani bugün tekrar baktırdım 60 çıktı:) aslında 3 negatif bir değer yinede şüpheleniyor insan iki gün sonra tekrar baktır öyle belli olur inşAllah seninde hayırlısıyla yükselir:)
canıım hayırlısıyla umudun boşa çıkmaz inşAllahİnşallah sonucu görünce ağladım ama şimdi çok umutlandım çooook :))
benim de 4gun kaldi bat a.nerdeyse tum belirtiler var.eger hamile degilsem ne beyin gucuymus diycem vucuduma bunları yapti.canıım hayırlısıyla umudun boşa çıkmaz inşAllahbenimde bi yanım var gibi diyordu bir yanımda düşer kesin tavsiye çokta kaptırma çünkü düşme ihtimalide var ben eşime felan söylemedim mesela tam yükselmeden.
hadi hayırlısı iki güne güzel haberler alalım senden
ben bu ay aslında bir tuhaflık olduğunu sezdim kasık ağrıları akıntı özellikle bende çok değişik oldu insan normalde olmayan şeyleri az çok seziyor.birde kimsenin kimseyle belirtisi tutmuyor biri oluyorsa biri olmuyor onuda anladım.rahat olmaya çalış zaten tuhaflığı hissedersin bir şekilde üzerine düştükce kaçıyor bencebenim de 4gun kaldi bat a.nerdeyse tum belirtiler var.eger hamile degilsem ne beyin gucuymus diycem vucuduma bunları yapti.
iste tum belirtiler adet oncesine nazaran farkli.su an umutlanmis durumdayim.yarin gidip kan veresim var.ama erken daha offben bu ay aslında bir tuhaflık olduğunu sezdim kasık ağrıları akıntı özellikle bende çok değişik oldu insan normalde olmayan şeyleri az çok seziyor.birde kimsenin kimseyle belirtisi tutmuyor biri oluyorsa biri olmuyor onuda anladım.rahat olmaya çalış zaten tuhaflığı hissedersin bir şekilde üzerine düştükce kaçıyor bence
arkadaşlar mrb benım sat 16 subat..32 gunde bır adet oluyorum..19 martta yanı dün testim silik cıktı kan verdım 160 cıktı,ancak labaratuvar doktoru 2500 olması gerekır dedı beklenen adert tarıhımden 1 gun sonra nasıl 2500 olsun ya ??sız ne dersınız kafayı yıcem artık..
olur mu oyle sey.bi gunde degil yanlis ifade etmistir.yumurtlama gununu bilmeden nasil soyleyebilir onu.arkadaşlar mrb benım sat 16 subat..32 gunde bır adet oluyorum..19 martta yanı dün testim silik cıktı kan verdım 160 cıktı,ancak labaratuvar doktoru 2500 olması gerekır dedı beklenen adert tarıhımden 1 gun sonra nasıl 2500 olsun ya ??sız ne dersınız kafayı yıcem artık..
hamilesin ama kesenin gorunmesi için filan mi dedi acaba.icin rahat olsun.kendi doktoruna gidersin iki gun sonra tekrar kan ver yukselir o ama iki katina.darisi basimiza.arkadaşlar mrb benım sat 16 subat..32 gunde bır adet oluyorum..19 martta yanı dün testim silik cıktı kan verdım 160 cıktı,ancak labaratuvar doktoru 2500 olması gerekır dedı beklenen adert tarıhımden 1 gun sonra nasıl 2500 olsun ya ??sız ne dersınız kafayı yıcem artık..
canım sen icini ferah tut.ilki kimyasal gebelik olanlar arkasindan gayet rahat hamilelkk yasayabiliyolar.korkma ki bebis de korkmasin.gayetyuksek çıkmış beta.hersey yoluna girer endiselenme.hayirlisi olsun.....Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir bu konuyu takip ediyordum bugün yazmak istedim.
Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yeniden hamile kaldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü yine kimyasal olacak diye çok korkuyorum. Beta hcg battan 1-2 gün önce için 343 çıktı. Doktorum haftaya Cumartesi kontrole gitmemi söyledi. Sizce yükselir mi? Ya da ardı ardına kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır?
Yakaladım seni ne yapıyon burda bakayım :)Tebrikler canım değer,n çok güzel, sağlıkla gelsin bebişin
Yakaladım seni ne yapıyon burda bakayım :)
Duydunmu yeni bir belirti daha çıkmış kaş bıyık çekince acımıyomuş bizim topiğe yazmış hamiş biri yandım ben kaşımı yolar dururum artık varmı yokmu diye tövbe estağfurullah :)
Dolaşıyorum topikleri öyle
Ne diyosuuuunDuydunmu yeni bir belirti daha çıkmış kaş bıyık çekince acımıyomuş bizim topiğe yazmış hamiş biri yandım ben kaşımı yolar dururum artık varmı yokmu diye tövbe estağfurullah :)
değerin çok iyi bu değerle kimyasal olmaz canım üzülmeMerhaba arkadaşlar,
Bir süredir bu konuyu takip ediyordum bugün yazmak istedim.
Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yeniden hamile kaldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü yine kimyasal olacak diye çok korkuyorum. Beta hcg battan 1-2 gün önce için 343 çıktı. Doktorum haftaya Cumartesi kontrole gitmemi söyledi. Sizce yükselir mi? Ya da ardı ardına kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?