Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kizlar benim beta hcg adetten 3 gün once 26,3 çıktı. Yarin testi tekrarliycam ama öyle merak ediyorum ki acaba bu değer normal mi? burada beta hcg degeri cok yuksek olan arkadaşları okuyunca endiselendim biraz lutfen tecrübeli arkadaslar bi yorum yapsin da icim rahatlasin..

endişelenmeyin herkesin betası farklı çıkıyo sizin şu an gebelik var gözüküyor iki gün sonra tekrar kan verin

Cvp verdigin icin cok tesekkur ederim canim. Yarin test tekrarlanacak ama ilk yaptirdigim testtekinden cok daha heyecanliyim hayalkirikligina ugramaktan korkuyorum.. Ama icime su serptin :) Rabbim hepimizin gonlune göre versin ins saglikla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi.amin...

merhaba canım :)değerin iki güne bir iki katı artması gerekiyor ona göre hesaplayabilirsin.doktorlar değerini binlerde görmeden yada keseyi görmeden gebelik var saymıyor biyokimyasal dediği o içini ferah tut hayırlısıyla inşAllah yükselir değerin

canım endişelenecek hiç birşey yok o değeri yüksek olanların yerleşmesi daha önce olmuştur herkesin aynı olmaz sen değerinin iki güne bir artışına bak iki katı şeklinde artması gerekiyor.bu arada bebişin hayırlı olsun inşAllah

Ayy canim agzindan bal damliyor darisi isteyen herkesin başına olsun inş :) yarin deger yukselirse o zaman epey rahatliycm çünkü birden dusebiliomus degerler Allah korusun :/

Ayy canim agzindan bal damliyor darisi isteyen herkesin başına olsun inş :) yarin deger yukselirse o zaman epey rahatliycm çünkü birden dusebiliomus degerler Allah korusun :/
amin inşAllah canım :) sen kötüsünü düşünme hayırlısı diye dua et bende daha beklemedeyim yükselecek mi bilmiyorum hafif korku var ama üzerine düşmüyorum hayırlısıysa yükselsin ikimizinkide

Bu değer bir anda yükselebilir normalde iki günde bir katlıyo ama bazılarınında az çıkarken yüksrliyor moralini bozma kimyasal olsa adet günün kanamayla atılırdı

Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor canım. İnşallah sağlıklıdır..

Dely regl oldum ben ya ara verip bir ay beklemem mi yoksa tekrar mı başlasam klomene bilemedim
Canım onu doktoruna danışsan daha iyi aslında. Bu ilk klomen kullanışın mıydı? Normal şartlarda ara vermeden devam ediyorlar ama, senin doktorun ne der bilmem. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay gelir bebiş..

Canım herkesin değeri değişiyor. Zaten hamilelik değer aralıkları bu yüzen fazladır. Gün aşırı 2 katına çıkarsa, sağlıklı bir hamileliktir. İnşallah değerin güzelce artmıştır. Allah sağlıkla nasip etsin..

kzlar merhaba kan testi yaptırdım bir saat sonra doktora göstericem emin olamadım şaşkınım

Beta HCG (Koryonik Gonodotropin) *77.6
sizce hamilemiyim 4 gün gecikti adetim

kzlar merhaba kan testi yaptırdım bir saat sonra doktora göstericem emin olamadım şaşkınım

Beta HCG (Koryonik Gonodotropin) *77.6
sizce hamilemiyim 4 gün gecikti adetim
Canım.. Ay inşallah hadi bakalım.. Koryonik Gonodotropin ne demek bilmiyorum ama. Hayırlısıyla değere göre hamilesin :)) Tabi ilk zamanlar hcg artışını falan takip etmek gerekiyor. Doktorun söyler zaten.. ama bu değer hamile olduğunu gösteriyor İnşallah sağlıkla devam eder

arkadaslar hepınıze merhaba , 03.03.2015 tarıhınde esımle ılıskıyı yasadık bugun kan testı yaptırdım 3 hafta gectı 0,3 gebelık yok dendı sızde 3 haftaya kan testınde bellı olurmu tekrar yaptırıyımmı sızce net sonuc dendı ama

Canım adet tarihin geçti mi? Eğer geçtiyse net sonuçtur. Hayırlısı olsun inşallah.

canım az önce geldim doktordan hamileymişim ama çok küçük daha.10 gün sonra netleşecek.inşallah rabbim tamamına erdirir

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Bugun yine dayanamayıp kan testi yaptırdım. Bu kez değerim 2640 çıktı (öğle saatleri). 20 Mart cuma sabah saatlerinde 343 tü. Bunun bir ortası yok mudur? Bu kez de çok yükselmiş sanki? Değeri böyle çok artan var mı?

canım az önce geldim doktordan hamileymişim ama çok küçük daha.10 gün sonra netleşecek.inşallah rabbim tamamına erdirir
Evet canım.. Çok minikkk Hayırlı olsun.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahh..

Canım eğer 100 binlere falan ulaşmamışsa yüksek olmasından korkma. Bu bir sorun değil ki. Ben öyle biliyorum. Benim de 4 günde 4 katına çıkacağına 5,5 katına çıkmıştı. Herkesin bünyesi bir olmuyor. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah, merak etme Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. Hayırlı olsun..

Bu arada normalde gün aşırı yaklaşık 2 kat artması sağlıklı olduğuna işaret ediyor. Daha fazla yükseldiyse, bir ihtimal çoğul gebelik olma ihtimali var ama kesin değil tabi.. Benimki tek, ama senin benden de çok artmış. Belki bir ihtimal.. Var mı ailenizde? Allah hayırlısını versin inşallah..

Sağol cevabın için. Senin kaçtı değerlerin? Benim bildiğim hiiiiiç ikiz yok sülalede. Sağlıklı olsun da tek ikiz farketmez

3 mi benim bugun 5 çıktı daha 5 6 gün falan var adetime sence durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…