- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
endişelenmeyin herkesin betası farklı çıkıyo sizin şu an gebelik var gözüküyor iki gün sonra tekrar kan verinmerhaba kizlar benim beta hcg adetten 3 gün once 26,3 çıktı. Yarin testi tekrarliycam ama öyle merak ediyorum ki acaba bu değer normal mi? burada beta hcg degeri cok yuksek olan arkadaşları okuyunca endiselendim biraz lutfen tecrübeli arkadaslar bi yorum yapsin da icim rahatlasin..
merhaba canım :)değerin iki güne bir iki katı artması gerekiyor ona göre hesaplayabilirsin.doktorlar değerini binlerde görmeden yada keseyi görmeden gebelik var saymıyor biyokimyasal dediği o içini ferah tut hayırlısıyla inşAllah yükselir değerinKızlar merhaba. Beklenen adet tarihimde(18 Mart) beta hcg yaptırdım sonuç 10,8 çıktı. Doktor hayırlı olsun biyokimyasal falan bişiler dedi,haftaya tekrar test yaptır dedi. Ben çok beğenmedim doktorun muayenesini. Yarın başka bi doktora gideceğim ve yarın adetim 5 gün geçmiş olacak. Normal gebelik için kan testimin yarın kaç çıkması gerekiyor sizce
canım endişelenecek hiç birşey yok o değeri yüksek olanların yerleşmesi daha önce olmuştur herkesin aynı olmaz sen değerinin iki güne bir artışına bak iki katı şeklinde artması gerekiyor.bu arada bebişin hayırlı olsun inşAllahmerhaba kizlar benim beta hcg adetten 3 gün once 26,3 çıktı. Yarin testi tekrarliycam ama öyle merak ediyorum ki acaba bu değer normal mi? burada beta hcg degeri cok yuksek olan arkadaşları okuyunca endiselendim biraz lutfen tecrübeli arkadaslar bi yorum yapsin da icim rahatlasin..
Dely regl oldum ben ya ara verip bir ay beklemem mi yoksa tekrar mı başlasam klomene bilemedimHayırlı olsun canıımmAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh
Ayy canim agzindan bal damliyor darisi isteyen herkesin başına olsun inş :) yarin deger yukselirse o zaman epey rahatliycm çünkü birden dusebiliomus degerler Allah korusun :/canım endişelenecek hiç birşey yok o değeri yüksek olanların yerleşmesi daha önce olmuştur herkesin aynı olmaz sen değerinin iki güne bir artışına bak iki katı şeklinde artması gerekiyor.bu arada bebişin hayırlı olsun inşAllah
amin inşAllah canım :) sen kötüsünü düşünme hayırlısı diye dua et bende daha beklemedeyim yükselecek mi bilmiyorum hafif korku var ama üzerine düşmüyorum hayırlısıysa yükselsin ikimizinkideAyy canim agzindan bal damliyor darisi isteyen herkesin başına olsun inş :) yarin deger yukselirse o zaman epey rahatliycm çünkü birden dusebiliomus degerler Allah korusun :/
Bu değer bir anda yükselebilir normalde iki günde bir katlıyo ama bazılarınında az çıkarken yüksrliyor moralini bozma kimyasal olsa adet günün kanamayla atılırdıKızlar merhaba. Beklenen adet tarihimde(18 Mart) beta hcg yaptırdım sonuç 10,8 çıktı. Doktor hayırlı olsun biyokimyasal falan bişiler dedi,haftaya tekrar test yaptır dedi. Ben çok beğenmedim doktorun muayenesini. Yarın başka bi doktora gideceğim ve yarın adetim 5 gün geçmiş olacak. Normal gebelik için kan testimin yarın kaç çıkması gerekiyor sizce
Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor canım. İnşallah sağlıklıdır..Kızlar merhaba. Beklenen adet tarihimde(18 Mart) beta hcg yaptırdım sonuç 10,8 çıktı. Doktor hayırlı olsun biyokimyasal falan bişiler dedi,haftaya tekrar test yaptır dedi. Ben çok beğenmedim doktorun muayenesini. Yarın başka bi doktora gideceğim ve yarın adetim 5 gün geçmiş olacak. Normal gebelik için kan testimin yarın kaç çıkması gerekiyor sizce
Canım onu doktoruna danışsan daha iyi aslında. Bu ilk klomen kullanışın mıydı? Normal şartlarda ara vermeden devam ediyorlar ama, senin doktorun ne der bilmem. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay gelir bebiş..Dely regl oldum ben ya ara verip bir ay beklemem mi yoksa tekrar mı başlasam klomene bilemedim
Canım herkesin değeri değişiyor. Zaten hamilelik değer aralıkları bu yüzen fazladır. Gün aşırı 2 katına çıkarsa, sağlıklı bir hamileliktir. İnşallah değerin güzelce artmıştır. Allah sağlıkla nasip etsin..merhaba kizlar benim beta hcg adetten 3 gün once 26,3 çıktı. Yarin testi tekrarliycam ama öyle merak ediyorum ki acaba bu değer normal mi? burada beta hcg degeri cok yuksek olan arkadaşları okuyunca endiselendim biraz lutfen tecrübeli arkadaslar bi yorum yapsin da icim rahatlasin..
Canım.. Ay inşallah hadi bakalım.. Koryonik Gonodotropin ne demek bilmiyorum ama. Hayırlısıyla değere göre hamilesin :)) Tabi ilk zamanlar hcg artışını falan takip etmek gerekiyor. Doktorun söyler zaten.. ama bu değer hamile olduğunu gösteriyorkzlar merhaba kan testi yaptırdım bir saat sonra doktora göstericem emin olamadım şaşkınım
Beta HCG (Koryonik Gonodotropin) *77.6
sizce hamilemiyim 4 gün gecikti adetim
Canım adet tarihin geçti mi? Eğer geçtiyse net sonuçtur. Hayırlısı olsun inşallah.arkadaslar hepınıze merhaba , 03.03.2015 tarıhınde esımle ılıskıyı yasadık bugun kan testı yaptırdım 3 hafta gectı 0,3 gebelık yok dendı sızde 3 haftaya kan testınde bellı olurmu tekrar yaptırıyımmı sızce net sonuc dendı ama
canım az önce geldim doktordan hamileymişim ama çok küçük daha.10 gün sonra netleşecek.inşallah rabbim tamamına erdirirCanım.. Ay inşallah hadi bakalım.. Koryonik Gonodotropin ne demek bilmiyorum ama. Hayırlısıyla değere göre hamilesin :)) Tabi ilk zamanlar hcg artışını falan takip etmek gerekiyor. Doktorun söyler zaten.. ama bu değer hamile olduğunu gösteriyorİnşallah sağlıkla devam eder
Evet canım.. Çok minikkkcanım az önce geldim doktordan hamileymişim ama çok küçük daha.10 gün sonra netleşecek.inşallah rabbim tamamına erdirir
Canım eğer 100 binlere falan ulaşmamışsa yüksek olmasından korkma. Bu bir sorun değil ki. Ben öyle biliyorum. Benim de 4 günde 4 katına çıkacağına 5,5 katına çıkmıştı. Herkesin bünyesi bir olmuyor. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah, merak etmeVerdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Bugun yine dayanamayıp kan testi yaptırdım. Bu kez değerim 2640 çıktı (öğle saatleri). 20 Mart cuma sabah saatlerinde 343 tü. Bunun bir ortası yok mudur? Bu kez de çok yükselmiş sanki? Değeri böyle çok artan var mı?
Evet canım.. Çok minikkkHayırlı olsun.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahh..
Canım eğer 100 binlere falan ulaşmamışsa yüksek olmasından korkma. Bu bir sorun değil ki. Ben öyle biliyorum. Benim de 4 günde 4 katına çıkacağına 5,5 katına çıkmıştı. Herkesin bünyesi bir olmuyor. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah, merak etmeAllah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. Hayırlı olsun..
Bu arada normalde gün aşırı yaklaşık 2 kat artması sağlıklı olduğuna işaret ediyor. Daha fazla yükseldiyse, bir ihtimal çoğul gebelik olma ihtimali varama kesin değil tabi.. Benimki tek, ama senin benden de çok artmış. Belki bir ihtimal.. Var mı ailenizde? Allah hayırlısını versin inşallah..
3 mi benim bugun 5 çıktı daha 5 6 gün falan var adetime sence durum necanım ben yeni buna benzer bi olay yaşadım adetime 4 gün kala 3.6 çıktı 3gün sonra yani bugün tekrar baktırdım 60 çıktı:) aslında 3 negatif bir değer yinede şüpheleniyor insan iki gün sonra tekrar baktır öyle belli olur inşAllah seninde hayırlısıyla yükselir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?