Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sağol cevabın için. Senin kaçtı değerlerin? Benim bildiğim hiiiiiç ikiz yok sülalede. Sağlıklı olsun da tek ikiz farketmez
Tabi canım.. Sağlıklı olsun yeter ki. Sen çok yükselmesine korktun diye söyledim. Fazla yükselince çoğul gebelik olma ihtimali var diyorlar, bir sorun değil yüksek olması; ama sülalede yoksa olmaz zaten sanırım. Bu değerler herkese göre değişiyor. O yüzden aralıklar bu kadar fazla zaten:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Senin adetin kaç gün geçti? Benim 2 gün geçince 1800'lerdeydi. Ondan 4 gün sonra 10000'lere çıkmıştı. Normalde gün aşırı baktırırsan daha net anlarsın yükselme oranını.. ama zaten yakında doktora gidersin herhalde. Adet tarihinin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kese görülebiliyor. Hayırlısıyla görürsünüz inşallah..

Benim adetim 1 ya da iki gün geçmiş olmalı. O yüzden korktum çok Yükseldi sanki. Doktor da Ctesi ye çağırdı, çalışıyorum daha erken de gidemem. 4 gun bunu düşünüp Kafayı yerim sanırım. :)

Canım çok merak ediyorsan öbür gün yine test yaptır ama gerek yok bence Yükselsin yükselsin, sorun değil o.. Zaten adet tarihi tam 1 hafta geçince kese görünüyor. Cumartesi görünür inşallah canım.. Hep böyle endişelerle geçiyor kontrolden kontrole zaten. 9 ay böyle canım :) Yapacak bir şey yok :) Bebişin sağlıkla tutunsun da inşallah..

Sağol canım, rahatlattın. Ben de bir tek ben mi böyle telaşlıyım diyodum ama hep böyle endişe diyosun :) ben bir daha test yaptırmadan bekliyim en iyisi.

Sağol canım, rahatlattın. Ben de bir tek ben mi böyle telaşlıyım diyodum ama hep böyle endişe diyosun :) ben bir daha test yaptırmadan bekliyim en iyisi.
Benim son kontrolüm 3 hafta önceydi. Bir şey de hissetmiyor insan daha erken dönem olunca. 3 haftadır ne oldu ne bitti çok endişeliyim.. Sağlıklı mıdır, hareket ediyor mudur.. Allah korusun kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Çoğu insan da böyle canım. Çarşamba kontrolüm, endişeyle heyecanla bekliyorum.. Bekle canım sen de. İyidir inşallah hayırlısıyla

Daha önce yazmıştım adet günü test sonucum 10,8 çıktı diye. Dün adetin 5. Günüydü başka bi doktora gittim vajinal ultrason baktı ama kese görünmedi. Yarın testi tekrarlayacağız doktor ona göre karar vericek. Değerin çok düşük çıkmış kimyasalda olabilir geç döllenmede olabilir dedi. Bakalı yarın ne olacak çok endişeliyim.yarın adetim 1 hafta geçmiş olacak

Hayırlısı olsun inşallah.. Bir daha kan testi yaptırmadın mı? 1 gün arayla tekrarlasaydın keşke, anlaşılırdı. Yarın anlaşılır canım. Geç döllenme de olabilir. İnşallah değerin artmıştır. Allah gönlüne göre versin..

Mrb 13 gün önce ilk trasferim yapıldı 10 gün beta hcg 64.55 çıktı 12 gün 103 çıktı 14 gün tekrar bakılacak sizce normal mi geç dollenmemi yoksa kimyasal gebelik olabir mi

Mrb 13 gün önce ilk trasferim yapıldı 10 gün beta hcg 64.55 çıktı 12 gün 103 çıktı 14 gün tekrar bakılacak sizce normal mi geç dollenmemi yoksa kimyasal gebelik olabir mi
Canım tüp bebek değil mi? Tüp bebekte geç döllenme olmaz diye biliyorum. Zaten döllenmiş yumurtayı transfer etmiyorlar mı?
Aslında değerin yüksek ama biraz az artmış sanki. Doktor bir şey dedi mi? 14. günde net belli olur canım. İnşallah bebeğin seninledir hayırlısıyla..

Canım tüp bebek değil mi? Tüp bebekte geç döllenme olmaz diye biliyorum. Zaten döllenmiş yumurtayı transfer etmiyorlar mı?
Aslında değerin yüksek ama biraz az artmış sanki. Doktor bir şey dedi mi? 14. günde netbelli olur canım. İnşallah bebeğin seninledirhayırlısıyla..

doktor 2 embriyo koyduk bi tanesi geç dollendigi için de olabilir yada bi tanedsi bosalacakta olabilir dedi normal gebelik olsa bu değere %80 kimyasal gebelik diyebilirdik dedi tüp bebekte olabiliyormus böyle ama aklım karisiyorr korkuyorumm

doktor 2 embriyo koyduk bi tanesi geç dollendigi için de olabilir yada bi tanedsi bosalacakta olabilir dedi normal gebelik olsa bu değere %80 kimyasal gebelik diyebilirdik dedi tüp bebekte olabiliyormus böyle amaaklım karisiyorr korkuyorumm

doktor 2 embriyo koyduk bi tanesi geç dollendigi için de olabilir yada bi tanedsi bosalacakta olabilir dedi normal gebelik olsa bu değere %80 kimyasal gebelik diyebilirdik dedi tüp bebekte olabiliyormus böyle amaaklım karisiyorr korkuyorumm

canım kan bakmadı mı doktor son durumun ne acaba?geç döllenmedir bence benim adetten bir gün önce 60 çıktı ona bakarak söylüyorum hayırlısı olsun hakkında

kızlar merhaba. korunmayı bıraktıgımızdan berı regl im bat gununden 7-8 gun sonra oluyor. gecen ay idrar testı yaptım 3 kere negatıftı hastaneye acile gıttım bhcg 2.1 di . randevu aldığım gunden oncekı gece kırmızıları görmüştüm . bu ayda aynı şekılde dün bat tarıhımd olmadım. yıne 7-8 gun sonra olacagım gibi hissediyorum

Merhaba,
Bana da öyle olmuştu. 7-8 gün olmasa da 3-4 gün gecikmeler yaşamaya başlamıştım korunmayı bıraktıktan sonra. Hep bir hevesle test yapıyordum, negatif çıkıyordu. Sonra alıştım, nasılsa gecikiyor diye testleri geç yapıyordum. İlk bir kaç aydan sonra erken olduğum da oldu.. Sanırım stresten oluyor. Beklenti içinde olduğumuz için hormonlar biraz farklı çalışıyor. Ondan olabilir canım.

Kızlar bugün kese çook minicik göründü. Bugün adetim geçeli 7.gün ve kan sonucumda bugün 515,4 çıktı. Ilk kan sonucum adet günü 10,8. Sizce 7 günde bu artış düşük mü normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…