Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba kızlar yumurtlama günleri çalısmalar yaptık...ve adetim çok düzenlidir ama 3 gün geçti kan testinde 0.13 çıktı 5in üstü hamile diyolar...Hastanedeki laboratuar negatif dedi neyin nesidir buu bi fikri olan varsa yardımcı olsun ne olur....

veee sabırsızlıkla bekledıgım adet bıttı ve calısmalara baslıcam ama bu sefer daha bılınclı olck her gun degılde ıkı gune bır yumurtalama donemımde her gun yaparım o ısı bıde olsun olsun dıye dusunmucem baska hanı bısey yeme ıcme dısında onercegınız baska seyler varmı

Genelde gün aşırı deniyor ama biz yumurtlamadan 2 gün önce başladık ve sonraki 2 güne kadar her gün çalıştık. Doğru olan gün aşırı olanmış ama. Yeme içme dışı demişsin ama ben o haftalarda en çok yeme düzenime dikkat ettim. Her gün mutlaka 3 bardak taze portakal suyu sıkıp içtim, eşime de içirdim. Sperm hareketliliğini artıyor diye okumuştum. Birliktelikten sonra 1 saat kalkmadım yataktan ve yumurtladığım tarafa dönüp yattım. Sırt üstü yatmadım. Kuru inciri teyzem çok ye demişti, günde 4 adet incir yedim hep o hafta.
Bunlar içimizin rahat etmesi için yaptıklarımız, onlar gelecekleri zamanı biliyor. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım inşallah. Yazdıklarınızı hep takip ediyorum bu başlıkta, hepinize dua ediyorum

canım cok tesekur ederım ben ıkı gune bır dememın sebebı spermlerın her gun hareketlılıgı ıkı gune gore daha az oluyormus oyle duydum ama ne kdr dogru bılmıyorum

canım cok tesekur ederım ben ıkı gune bır dememın sebebı spermlerın her gun hareketlılıgı ıkı gune gore daha az oluyormus oyle duydum ama ne kdr dogru bılmıyorum

Evet canım daha az hareketli oluyorlar.
Bir yerde C vitamini erkeklerde sperm hareketliliğini artırır diye okumuştum. Ben de eşime greyfurt ve portakal suyu sıkıp karıştırıp içirdim devamlı, aklım sıra kendimce hareketliliklerini artırdım işte.

bu kadar cabana ragmen bebek oldumu pekı ben sımdı bugunden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırcem ve her ılıskıye gırmeden once bebek olması ıcın okunacak dualar var onları okucam eger allahım kısmet ederse olur

Şu an hamileyim canım zaten.
Allah kabul etsin inşallah dualarını

Mrb bugün doktora gittim herşey yolundaymiş değerin 244 e yükselmiş 1 hafta sonra keseyi görmeye gidecegimm

mrb. adetimin geçtikten sonraki 4.günü kan verdim 129.9 çıktı doktor düşük dedi ama vitamin verdi. haftaya salı gidicem ultrasonla bakarız dedi şimdi bunda dış gebelik ihtimali var mı. yada değer normal mi

Günaydın kızlar ben bata 4 gün kala kana bsktırdım hcg 61 çıktı sizce nasıl bu değer yorumlarsanız sevinirim

Günaydın kızlar ben bata 4 gün kala kana bsktırdım hcg 61 çıktı sizce nasıl bu değer yorumlarsanız sevinirim
hayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkında değerin şimdilik gayet güzel benim adetten bir gün önce 60 çıkmıştı.asıl bundan sonrası önemli tabi yükselmesini takip et iki gün sonra tekrar baktır ikiye katlaması lazım güzel haberler alırız inşAllah devamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…