veee sabırsızlıkla bekledıgım adet bıttı ve calısmalara baslıcam ama bu sefer daha bılınclı olck her gun degılde ıkı gune bır yumurtalama donemımde her gun yaparım o ısı bıde olsun olsun dıye dusunmucem baska hanı bısey yeme ıcme dısında onercegınız baska seyler varmı
canım cok tesekur ederım ben ıkı gune bır dememın sebebı spermlerın her gun hareketlılıgı ıkı gune gore daha az oluyormus oyle duydum ama ne kdr dogru bılmıyorumGenelde gün aşırı deniyor ama biz yumurtlamadan 2 gün önce başladık ve sonraki 2 güne kadar her gün çalıştık. Doğru olan gün aşırı olanmış ama. Yeme içme dışı demişsin ama ben o haftalarda en çok yeme düzenime dikkat ettim. Her gün mutlaka 3 bardak taze portakal suyu sıkıp içtim, eşime de içirdim. Sperm hareketliliğini artıyor diye okumuştum. Birliktelikten sonra 1 saat kalkmadım yataktan ve yumurtladığım tarafa dönüp yattım. Sırt üstü yatmadım. Kuru inciri teyzem çok ye demişti, günde 4 adet incir yedim hep o hafta.
Bunlar içimizin rahat etmesi için yaptıklarımız, onlar gelecekleri zamanı biliyor. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım inşallah. Yazdıklarınızı hep takip ediyorum bu başlıkta, hepinize dua ediyorum
canım cok tesekur ederım ben ıkı gune bır dememın sebebı spermlerın her gun hareketlılıgı ıkı gune gore daha az oluyormus oyle duydum ama ne kdr dogru bılmıyorum
bu kadar cabana ragmen bebek oldumu pekı ben sımdı bugunden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırcem ve her ılıskıye gırmeden once bebek olması ıcın okunacak dualar var onları okucam eger allahım kısmet ederse olurEvet canım daha az hareketli oluyorlar.
Bir yerde C vitamini erkeklerde sperm hareketliliğini artırır diye okumuştum. Ben de eşime greyfurt ve portakal suyu sıkıp karıştırıp içirdim devamlı, aklım sıra kendimce hareketliliklerini artırdım işte.
bu kadar cabana ragmen bebek oldumu pekı ben sımdı bugunden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırcem ve her ılıskıye gırmeden once bebek olması ıcın okunacak dualar var onları okucam eger allahım kısmet ederse olur
pekı sen dua ettınmıŞu an hamileyim canım zaten.
Allah kabul etsin inşallah dualarını
yanı hangı duaları okudunuz anlamında:)pekı sen dua ettınmı
pekı sen dua ettınmı
hangı duaları canım okudunTabii ki ettim canım.
yanı hangı duaları okudunuz anlamında:)
canım kac ayda hamıle kaldın sen bırde nekadarlık evlısnCanım özellikle bir dua okumadım, bildiğim tüm duaları okudum.
canım kac ayda hamıle kaldın sen bırde nekadarlık evlısn
Hemen tutmuş peki siz kaç günde ilişkiye giriyorsunuz sorması ayipCanım 1.5 senelik evliyim, ilk denememizdi.
Hemen tutmuş peki siz kaç günde ilişkiye giriyorsunuz sorması ayip
hayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkındaGünaydın kızlar ben bata 4 gün kala kana bsktırdım hcg 61 çıktı sizce nasıl bu değer yorumlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?