- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
yumurtlama zamanı dısındada hergun yaptınızmı cnmŞuan için mi? Bebek denemesinde ise eğer her gün denedik yumurtlama zamanında.
Canım çok teşekkür ederim öncelikle ben tedirgin oldumda şimdide hersey bitti hcg degeri kaldı arttımı azaldımı diye neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım benimhayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkındadeğerin şimdilik gayet güzel benim adetten bir gün önce 60 çıkmıştı.asıl bundan sonrası önemli tabi yükselmesini takip et iki gün sonra tekrar baktır ikiye katlaması lazım güzel haberler alırız inşAllah devamında
yumurtlama zamanı dısındada hergun yaptınızmı cnm
Bizim sat aynı benim 1 mart tı :)hayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkındadeğerin şimdilik gayet güzel benim adetten bir gün önce 60 çıkmıştı.asıl bundan sonrası önemli tabi yükselmesini takip et iki gün sonra tekrar baktır ikiye katlaması lazım güzel haberler alırız inşAllah devamında
Yumurtlama günümde 11 marttı tshmini aynı gün gebe kaldık çok heyecanlı :)hayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkındadeğerin şimdilik gayet güzel benim adetten bir gün önce 60 çıkmıştı.asıl bundan sonrası önemli tabi yükselmesini takip et iki gün sonra tekrar baktır ikiye katlaması lazım güzel haberler alırız inşAllah devamında
benim sat 27 subat yumurtlama tahmini 7 mart felan aynı gün olmasada çok yakın tarihlerimiz:) heyecanlı olmaz mı yaa bende şuan sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyoruuuumBizim sat aynı benim 1 mart tı :)
Bende haftaya gitcem doktora kese için kalp atışı vajınal ultrasonlamı duyuluyo yoksa karından ultrasonlamıbenim sat 27 subat yumurtlama tahmini 7 mart felan aynı gün olmasada çok yakın tarihlerimiz:) heyecanlı olmaz mı yaa bende şuan sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyoruuuum
daha karından görünmez canım vajinalde görünür ama ben onu yaptırmıycam sabredip direkt karından görmeyi istiyorum o yüzden bir iki hafta bekliycem.Bende haftaya gitcem doktora kese için kalp atışı vajınal ultrasonlamı duyuluyo yoksa karından ultrasonlamı
Ben de Vajinal ultrasonla muayeneden yana değilim ben de bekleyip karından ultrasonla baktırıcam canımdaha karından görünmez canım vajinalde görünür ama ben onu yaptırmıycam sabredip direkt karından görmeyi istiyorum o yüzden bir iki hafta bekliycem.
Canım ben beklenen adet günümde yaptırdım 10,8 çıktı , adetim 7 gün geçince de 515,4 çıktı ve kese çok minik göründü. Senin kide benimle benzer sanırım. Sonucu tekrarla 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmışsa normal ilerliyor gebelik demektir. Bide doktora git vajinal ultrasonla adetten 1 hafta sonra gebelik kesesi görülebiliyormrb. adetimin geçtikten sonraki 4.günü kan verdim 129.9 çıktı doktor düşük dedi ama vitamin verdi. haftaya salı gidicem ultrasonla bakarız dedi şimdi bunda dış gebelik ihtimali var mı. yada değer normal mi
Canım neden öyle demiş anlamadım. Herkesinki değişiyor. Önemli olan artış. Dış gebelik öyle 1 değerle anlaşılmaz. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkmalı değerin. Sen bir test daha yaptır istersen, anlaşılır az çok. İnşallah sağlıklıdır..mrb. adetimin geçtikten sonraki 4.günü kan verdim 129.9 çıktı doktor düşük dedi ama vitamin verdi. haftaya salı gidicem ultrasonla bakarız dedi şimdi bunda dış gebelik ihtimali var mı. yada değer normal mi
Gayet güzel canım. Hayırlı olsun. Sağlıklı olsun inşallah..Günaydın kızlar ben bata 4 gün kala kana bsktırdım hcg 61 çıktı sizce nasıl bu değer yorumlarsanız sevinirim
Canım, sperm sağlıksız olmaz da, sayı az olur yani sağlıksızdan kastın oysa. Yine de tabi yumurtlama günlerinde her gün ilişkiyle hamile kalanlar da var. Bir ay onu deneyim 1 ay onu artık..adamla her gun bırlıkte olmak mantıksızmı hanı sperm acısından her gun bırlıkte olunursa olmazmı sperm saglıksızmı olur mesela dun gece ılıskı olsa bu geceye kadar kendını yenılemezmı
Adet tarihin üzerinden 1 hafta geçtiyse karından görebilir. Geçmemişse vajinal bakar, ama vajinalde görmesi için de yine en az 4 gün falan geçmiş olması gerekiyor. Vajinal ultrasonun bebeğe hiç bir zararı olmaz ama tabi ki tercih etmeyebilirsiniz.Bende haftaya gitcem doktora kese için kalp atışı vajınal ultrasonlamı duyuluyo yoksa karından ultrasonlamı
İnşallah kan verdim bekliyorum şimdi.Canım neden öyle demiş anlamadım. Herkesinki değişiyor. Önemli olan artış. Dış gebelik öyle 1 değerle anlaşılmaz. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkmalı değerin. Sen bir test daha yaptır istersen, anlaşılır az çok. İnşallah sağlıklıdır..
Gayet güzel canım. Hayırlı olsun. Sağlıklı olsun inşallah..
Canım, sperm sağlıksız olmaz da, sayı az olur yani sağlıksızdan kastın oysa. Yine de tabi yumurtlama günlerinde her gün ilişkiyle hamile kalanlar da var. Bir ay onu deneyim 1 ay onu artık..
Adet tarihin üzerinden 1 hafta geçtiyse karından görebilir. Geçmemişse vajinal bakar, ama vajinalde görmesi için de yine en az 4 gün falan geçmiş olması gerekiyor. Vajinal ultrasonun bebeğe hiç bir zararı olmaz ama tabi ki tercih etmeyebilirsiniz.
Hayırlısı olsun inşallah..İnşallah kan verdim bekliyorum şimdi.
Geç döllenme olmuş olabilir. Testi bugün mü yaptırmıştın? Öbür gün tekrar yaptırırsan az çok anlaşılır. Yaklaşık 2 katına çıkarsa, sağlıklı bir gebelik denebiliyor canım. Adetlerin hep düzenli midir?Beta degerim 46,10 cikti saniyorum 3 haftalik gebelik degeri . Ancak son adetim 19 subat . Adet gecikmem 5 gun . Gebeligin 3 haftadan buyuk olmasi gerekmez mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?