Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Değer salı 129 du şimdi 372.64 olmuş . Doktor bişey demedi küçüktür görmeyiz dedi.ama kanama olur sa hemen gel dedi iyice korkuttu beni. Normal degil mi yani şimdi bi deger
Doktorlar temkinli davranıyorlar. Değerin gayet iyi artmış Yüksek ihtimalle hamilesin ama keseyi göremeden bir şey diyemiyorlar. Kese de beklenen adet tarihinin üzerinden 1 hafta geçince görülebilir. Adetin kaç gün geçti?

Bende seninle aynı yim ama bana kimse ne kadr lik oldugunu söylemedi. Benim ilk değerim salı günü 129 cikti
Ne kadarlık olduğu son adet tarihine göre hesaplanır. Son adet tarihi üzerinden haftalar sayılır. 28-30 günde bir adet olan biri, adet olmayıp, değeri öğrendiğinde 4 haftalık hamile olur yani, öyle varsayılır. Zaten 10'ün üzeri hamile sayılıyor.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Evet duZenli adet goruyorum . son uc aydir dusunuyorum bebek ilk gecikmem de bu ay oldu
Adet tarihinde 50 falan çıkması bekleniyor sanırım ama seninki biraz düşük gibi. Bu yüzden kimyasal gebelik ya da geç döllenme olmuş olma ihtimali düşünülebilir. Kötü düşünme. geç döllenme olduysa, tam yumurtlama gününde değil de, daha sonra yumurtlamış olabilirsin demek. Beklenen yumurtlama gününden sonraki bir ilişkiden hamile kalmış olabilirsin. Testi öbür gün tekrarla. 2 katına çıkmışsa sorun yok denebilir. Doktora sorarsın sonra da. Hayırlısı olsun inşallah..

Adetim 6. Günü bugün. Yani 20 Şubat ti. Netten okudukları göre benim değerim çok düşük geliyor bana. Allahım inşallah kötü bişey olmaz çok istiyorum çünkü. Allah herkesinkini korusun.

Adetim 6. Günü bugün. Yani 20 Şubat ti. Netten okudukları göre benim değerim çok düşük geliyor bana. Allahım inşallah kötü bişey olmaz çok istiyorum çünkü. Allah herkesinkini korusun.
Canım, değerin güzel katlanmış. Biraz düşük gibi ama, senin de geç döllenme olmuş olabilir. Öbür gün tekrarla testi. 700'lerde çıkarsa sorun yoktur. Değer 2000'e ulaşınca kese karından görünebilir. Yani değerin öbür gün 700'lerde çıkarsa, salı ya da çarşamba günü keseyi görebilir doktor. İnşallah her şey yolundadır. Allah hayırlısını versin..

benım adetıme 2 gun varken yanı dun yaptırdım 38,5 cıktı okuyorum 4 gun kala 64 cıkan var ben sımdı korktum dusukmu (

ay sagol ya korktum bırden o rakamları gorunce :))
Daha erken canım. Yarın bir daha baktır. 70'lerde falan çıkmalı, inşallah çıkar.. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkarsa, sorun yoktur. Erken yaptırdığın için ondan sonra 1 gün ara verip yine takrarla bence. Erken dönemler riskli oluyor. Sonra da doktora sorarsın zaten. Hayırlısı olsun inşallah..

Sagol cnm kantesti defilde pazartresi direk doktora gitcem ben icim daha cok rahatlar ozaman sagolasin evet erken.batim adetime 3 gun varken

benım adetıme 2 gun varken yanı dun yaptırdım 38,5 cıktı okuyorum 4 gun kala 64 cıkan var ben sımdı korktum dusukmu (
canım olur mu öyle şey senin yumurtlama günün daha öncedir onu bilemezsin sen ilk değerine takılma 5 ten yüksek mi yüksek gebelik var bundan sonra iki güne bir ikiye katlamasına bak

Kızlar iyiakşamlar ilk hamileliğimde betahgc değerleri yükselmediğinden düşükle sonuçlandı üzerinden üç ay geçti bugün kan verdim betahgc 273.83 çıktı netten baktığım için doktorla görüşemedim henüz sonuca göre hamileym ama düşükmüdür yine en son adet tarihim 23 Şubat yani dört haftalık olması gerekir banada yardım edin

Bugün adetimin 6 yada 7 günü arkadaşlar. Değerlerim aşağıdaki gibi. Kimyasal yada dış gebelik olabilir mi?

1) 22/03/2015 saat 13:30 yapılan testte: 197
2) 24/03/2015 saat 17.30 yapılan testte: 466.8
3) 26/03/2015 saat 12,30 yapılan testte: 815,4

canım değerin gayet yüksek şimdiden moralini bozma dahada yükselecek mi ona bak ki değerin zaten yüksek 40-60 değil 273 olmuş bilem iki gün sonra tekrar kan ver hayırlısıyla Rabbim bu sefer güldürsün eşinle seni (inşAllah)

canım kimyasalda bildiğim kadarıyla hcg 40-50 felan oluyor örneğin sonra düşmeye başlıyor oda bir iki gün adet gecikmesi gibi görülebiliyor kanda farkedilmezse tabii.senin değerlerin güzelce katlanmış kimyasal olacağını sanmıyorum.dış gebeliğide doktor ultrasonda bakarak net söyler eğer korkun varsa direkt muayene ol rahatlarsınhayırlı olsun

Kimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?

Aminn inşallah canım ilkinde çok Üzüldük korkuyorum senin varmı bebiş sende kaç çıkmıştı benimilkinde 17.49 su bu iyi gibi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…