- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Beta degerim 46,10 cikti saniyorum 3 haftalik gebelik degeri . Ancak son adetim 19 subat . Adet gecikmem 5 gun . Gebeligin 3 haftadan buyuk olmasi gerekmez mi .
Beta degerim 46,10 cikti saniyorum 3 haftalik gebelik degeri . Ancak son adetim 19 subat . Adet gecikmem 5 gun . Gebeligin 3 haftadan buyuk olmasi gerekmez mi .
Doktorlar temkinli davranıyorlar. Değerin gayet iyi artmışDeğer salı 129 du şimdi 372.64 olmuş . Doktor bişey demedi küçüktür görmeyiz dedi.ama kanama olur sa hemen gel dedi iyice korkuttu beni. Normal degil mi yani şimdi bi deger
Ne kadarlık olduğu son adet tarihine göre hesaplanır. Son adet tarihi üzerinden haftalar sayılır. 28-30 günde bir adet olan biri, adet olmayıp, değeri öğrendiğinde 4 haftalık hamile olur yani, öyle varsayılır. Zaten 10'ün üzeri hamile sayılıyor.Bende seninle aynı yim ama bana kimse ne kadr lik oldugunu söylemedi. Benim ilk değerim salı günü 129 cikti
Adet tarihinde 50 falan çıkması bekleniyor sanırım ama seninki biraz düşük gibi. Bu yüzden kimyasal gebelik ya da geç döllenme olmuş olma ihtimali düşünülebilir. Kötü düşünme. geç döllenme olduysa, tam yumurtlama gününde değil de, daha sonra yumurtlamış olabilirsin demek. Beklenen yumurtlama gününden sonraki bir ilişkiden hamile kalmış olabilirsin. Testi öbür gün tekrarla. 2 katına çıkmışsa sorun yok denebilir. Doktora sorarsın sonra da. Hayırlısı olsun inşallah..Evet duZenli adet goruyorum . son uc aydir dusunuyorum bebek ilk gecikmem de bu ay oldu
Doktorlar temkinli davranıyorlar. Değerin gayet iyi artmışYüksek ihtimalle hamilesin ama keseyi göremeden bir şey diyemiyorlar. Kese de beklenen adet tarihinin üzerinden 1 hafta geçince görülebilir. Adetin kaç gün geçti?
Ne kadarlık olduğu son adet tarihine göre hesaplanır. Son adet tarihi üzerinden haftalar sayılır. 28-30 günde bir adet olan biri, adet olmayıp, değeri öğrendiğinde 4 haftalık hamile olur yani, öyle varsayılır. Zaten 10'ün üzeri hamile sayılıyor.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Adet tarihinde 50 falan çıkması bekleniyor sanırım ama seninki biraz düşük gibi. Bu yüzden kimyasal gebelik ya da geç döllenme olmuş olma ihtimali düşünülebilir. Kötü düşünme. geç döllenme olduysa, tam yumurtlama gününde değil de, daha sonra yumurtlamış olabilirsin demek. Beklenen yumurtlama gününden sonraki bir ilişkiden hamile kalmış olabilirsin. Testi öbür gün tekrarla. 2 katına çıkmışsa sorun yok denebilir. Doktora sorarsın sonra da. Hayırlısı olsun inşallah..
Canım, değerin güzel katlanmış. Biraz düşük gibi ama, senin de geç döllenme olmuş olabilir. Öbür gün tekrarla testi. 700'lerde çıkarsa sorun yoktur. Değer 2000'e ulaşınca kese karından görünebilir. Yani değerin öbür gün 700'lerde çıkarsa, salı ya da çarşamba günü keseyi görebilir doktor. İnşallah her şey yolundadır. Allah hayırlısını versin..Adetim 6. Günü bugün. Yani 20 Şubat ti. Netten okudukları göre benim değerim çok düşük geliyor bana. Allahım inşallah kötü bişey olmaz çok istiyorum çünkü. Allah herkesinkini korusun.
benım adetıme 2 gun varken yanı dun yaptırdım 38,5 cıktı okuyorum 4 gun kala 64 cıkan var ben sımdı korktum dusukmuhayırlı olsun canım diğer topiklerden takip ediyordum seni merakta ediyordum yükselmesine sevindim hayırlısı olsun hakkındadeğerin şimdilik gayet güzel benim adetten bir gün önce 60 çıkmıştı.asıl bundan sonrası önemli tabi yükselmesini takip et iki gün sonra tekrar baktır ikiye katlaması lazım güzel haberler alırız inşAllah devamında
benımde bat 1 marttı ama degerım dun 38,5 cıktı okuyunca aa dusukmu demeden edemıyorumBizim sat aynı benim 1 mart tı :)
Hayır düşük değil. Kişiden kişiye değişiyor. Adet zamanında 100lere çıkacaktır hayırlısıylabenım adetıme 2 gun varken yanı dun yaptırdım 38,5 cıktı okuyorum 4 gun kala 64 cıkan var ben sımdı korktum dusukmu(
ay sagol ya korktum bırden o rakamları gorunce :))Hayır düşük değil. Kişiden kişiye değişiyor. Adet zamanında 100lere çıkacaktır hayırlısıyla
Benimde hiç fikrim yok ama sonradan artanları okuyunca içim rahatladı biraz canım sende içini ferah tut düşük değilmiş değerlerbenımde bat 1 marttı ama degerım dun 38,5 cıktı okuyunca aa dusukmu demeden edemıyorum
Daha erken canım. Yarın bir daha baktır. 70'lerde falan çıkmalı, inşallah çıkar.. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkarsa, sorun yoktur. Erken yaptırdığın için ondan sonra 1 gün ara verip yine takrarla bence. Erken dönemler riskli oluyor. Sonra da doktora sorarsın zaten. Hayırlısı olsun inşallah..ay sagol ya korktum bırden o rakamları gorunce :))
Sagol cnm kantesti defilde pazartresi direk doktora gitcem ben icim daha cok rahatlar ozaman sagolasin evet erken.batim adetime 3 gun varkenDaha erken canım. Yarın bir daha baktır. 70'lerde falan çıkmalı, inşallah çıkar.. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkarsa, sorun yoktur. Erken yaptırdığın için ondan sonra 1 gün ara verip yine takrarla bence. Erken dönemler riskli oluyor. Sonra da doktora sorarsın zaten. Hayırlısı olsun inşallah..
canım olur mu öyle şey senin yumurtlama günün daha öncedir onu bilemezsin sen ilk değerine takılma 5 ten yüksek mi yüksek gebelik var bundan sonra iki güne bir ikiye katlamasına bakbenım adetıme 2 gun varken yanı dun yaptırdım 38,5 cıktı okuyorum 4 gun kala 64 cıkan var ben sımdı korktum dusukmu(
canım değerin gayet yüksek şimdiden moralini bozma dahada yükselecek mi ona bak ki değerin zaten yüksek 40-60 değil 273 olmuş bilemKızlar iyiakşamlar ilk hamileliğimde betahgc değerleri yükselmediğinden düşükle sonuçlandı üzerinden üç ay geçti bugün kan verdim betahgc 273.83 çıktı netten baktığım için doktorla görüşemedim henüz sonuca göre hamileym ama düşükmüdür yine en son adet tarihim 23 Şubat yani dört haftalık olması gerekir banada yardım edin
Bugün adetimin 6 yada 7 günü arkadaşlar. Değerlerim aşağıdaki gibi. Kimyasal yada dış gebelik olabilir mi?
1) 22/03/2015 saat 13:30 yapılan testte: 197
2) 24/03/2015 saat 17.30 yapılan testte: 466.8
3) 26/03/2015 saat 12,30 yapılan testte: 815,4
Kimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?canım kimyasalda bildiğim kadarıyla hcg 40-50 felan oluyor örneğin sonra düşmeye başlıyor oda bir iki gün adet gecikmesi gibi görülebiliyor kanda farkedilmezse tabii.senin değerlerin güzelce katlanmış kimyasal olacağını sanmıyorum.dış gebeliğide doktor ultrasonda bakarak net söyler eğer korkun varsa direkt muayene ol rahatlarsınhayırlı olsun
Aminn inşallah canım ilkinde çok Üzüldük korkuyorumcanım değerin gayet yüksek şimdiden moralini bozma dahada yükselecek mi ona bak ki değerin zaten yüksek 40-60 değil 273 olmuş bilemiki gün sonra tekrar kan ver hayırlısıyla Rabbim bu sefer güldürsün eşinle seni (inşAllah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?