canıııım örnek verim sadece adetten sonra da yakalanabilir öncede telaş yapma sakın asıl problem 40-50 çıkıp yükselmemesi tek test yapıp o değerle kimyasal diyemezsinKimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?
benimde çook yeni tatlım hikayem ilginç bana göre:) ilk 3.6 ile şüphelendim 3 gün sonra 60 çıktı ondan iki gün sonra 271 çok şükür son değerde adeti 3 gün geçmişti.Aminn inşallah canım ilkinde çok Üzüldük korkuyorumsenin varmı bebiş sende kaç çıkmıştı benimilkinde 17.49 su bu iyi gibi ama bilmiyorum
Oşşş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi ne kadar geçti adetinden pazartesi birdahayaptırcam Rabbim korusun meleklerimizi inşallahbenimde çook yeni tatlım hikayem ilginç bana göre:) ilk 3.6 ile şüphelendim 3 gün sonra 60 çıktı ondan iki gün sonra 271 çok şükür son değerde adeti 3 gün geçmişti.
amin canım Rabbim ikimize de nasip etsin minnakları sağlıcakla kucaklamayıOşşş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi ne kadar geçti adetinden pazartesi birdahayaptırcam Rabbim korusun meleklerimizi inşallah
Sıkı sıkı tutunsun melekler bırakmasınlar bizi inşallah anneleri ne çok sevio onları bi bilseler :) hayırlı haberlerle gel inşallah mesaj atarsın banadaamin canım Rabbim ikimize de nasip etsin minnakları sağlıcakla kucaklamayıadetten 6 gün geçti canım bende haftaya gidicem doktora kese görmeye bakalım hayırlısı...dert bitmiyor ki değer yükseliyor katlayacak mı katlıyor kese oluşacak mı kese oluşuyor kalbi atacak mı bak korku giriyor düşündükçe ay unuttum bebişim gelecek hayırlsıyla kiii
Sıkı sıkı tutunsun melekler bırakmasınlar bizi inşallah anneleri ne çok sevio onları bi bilseler :) hayırlı haberlerle gel inşallah mesaj atarsın banada
Kimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?canım kimyasalda bildiğim kadarıyla hcg 40-50 felan oluyor örneğin sonra düşmeye başlıyor oda bir iki gün adet gecikmesi gibi görülebiliyor kanda farkedilmezse tabii.senin değerlerin güzelce katlanmış kimyasal olacağını sanmıyorum.dış gebeliğide doktor ultrasonda bakarak net söyler eğer korkun varsa direkt muayene ol rahatlarsınhayırlı olsun
Kimsayalda adetmi oluyorsun ?canıııım örnek verim sadece adetten sonra da yakalanabilir öncede telaş yapma sakın asıl problem 40-50 çıkıp yükselmemesi tek test yapıp o değerle kimyasal diyemezsin
Kimyasalda değer yükselmiyor ve adetle beragber gidiyor yani senin değerlerin epey yüksek şu an Rabbimin izniyle korkman gereken bişey yok benim17.49 du ve yükselmedi bi öncekinde iki güne bir iki katı Artış göstermesi gerekr değerin ve seninki şu an öyle canm korkcak bişey yokKimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?
Kimsayalda adetmi oluyorsun ?
aynen canım bir iki gün gecikiyor sonra adet oluyorsun o dönemdede beta biraz yükselmiş ve düşmüş oluyor bildiğim kadarıylaKimyasalda 40 50 demissin bu adet gecincemi ?
Kimsayalda adetmi oluyorsun ?
ayyyy valllaaaa cokkk tesekkurlerrrrKimyasalda değer yükselmiyor ve adetle beragber gidiyor yani senin değerlerin epey yüksek şu an Rabbimin izniyle korkman gereken bişey yok benim17.49 du ve yükselmedi bi öncekinde iki güne bir iki katı Artış göstermesi gerekr değerin ve seninki şu an öyle canm korkcak bişey yok
sagl cmmaynen canım bir iki gün gecikiyor sonra adet oluyorsun o dönemdede beta biraz yükselmiş ve düşmüş oluyor bildiğim kadarıyla
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah minişiniayyyy valllaaaa cokkk tesekkurlerrrr
sagl cmm
Amin canimm hepimiz insallahSağlıkla alırsın kucağına inşallah minişini
canım kimyasalda bildiğim kadarıyla hcg 40-50 felan oluyor örneğin sonra düşmeye başlıyor oda bir iki gün adet gecikmesi gibi görülebiliyor kanda farkedilmezse tabii.senin değerlerin güzelce katlanmış kimyasal olacağını sanmıyorum.dış gebeliğide doktor ultrasonda bakarak net söyler eğer korkun varsa direkt muayene ol rahatlarsınhayırlı olsun
değeriniz gayet güzel artmış Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallahBugün adetimin 6 yada 7 günü arkadaşlar. Değerlerim aşağıdaki gibi. Kimyasal yada dış gebelik olabilir mi?
1) 22/03/2015 saat 13:30 yapılan testte: 197
2) 24/03/2015 saat 17.30 yapılan testte: 466.8
3) 26/03/2015 saat 12,30 yapılan testte: 815,4
ben 1400 lerde kimyasal hiç duymadım canım çevrende varsa bilemem tabi doğrudur o zaman değerlerin yükseldiğini görmek çözüm değil senin değerinede kimyasal değil diyemeyiz en kesin sonucu doktorun verir oda ultrasonla bakarakemma_stone .!.:Canım çevremde 1400 li değerlere kadar çıkıp da orada kese görülmediği için kimyasal olduğu anlaşılan arkadaşım olmuştu. Tam olarak 40-50 olmuyor, yukarı değerlerde de görülebiliyor. Ben daha çok kimyasaldan korkuyorum dış gebelikte çok ağrı ve kanama oluyormuş bunlar yok sadece arada bir batmalar oluyor.
birde 1400 lere kadar yükselen betada bence kesenin oluşmaya başlaması lazım yoksa neden yükselsin ki.senin çevrende duyduğun kişilerin acaba bebeğinin kalp atışı duyulmamış olabilir mi?Canım çevremde 1400 li değerlere kadar çıkıp da orada kese görülmediği için kimyasal olduğu anlaşılan arkadaşım olmuştu. Tam olarak 40-50 olmuyor, yukarı değerlerde de görülebiliyor. Ben daha çok kimyasaldan korkuyorum dış gebelikte çok ağrı ve kanama oluyormuş bunlar yok sadece arada bir batmalar oluyor.
mrb. adetimin geçtikten sonraki 4.günü kan verdim 129.9 çıktı doktor düşük dedi ama vitamin verdi. haftaya salı gidicem ultrasonla bakarız dedi şimdi bunda dış gebelik ihtimali var mı. yada değer normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?