Dış gebelikte değerler çok yüksek çıkıyor çok artış gösteriyor diye biliyorumn ınş değildir canim
Kızlar bugün çok az pembe kanmam olduçalıştğm için doktorada gidemiyorum çok korkuyorum ilkinde kimyasal yaşadık yine bişey olucak die aklım çıkıyor varmı bi fikriniz
4hafta 4günlük galiba henüz doktora gitmedm kan testim dün sonuçlandı pazartesi gidicmBazı yorumlarda yerleşme kanamasi 4. 5.haftalarda olabilir yazıyo oda pembe oluyomus bekli o olabilir . Sen kaçıncı haftadasin.
Kızlar bugün çok az pembe kanmam olduçalıştğm için doktorada gidemiyorum çok korkuyorum ilkinde kimyasal yaşadık yine bişey olucak die aklım çıkıyor varmı bi fikriniz
Kan sonucun kaç çıktı canım? Eğer devam ederse, artarsa akşam acilden baktır istersen. Bir de yarın kan testini tekrarla. Dünkü değerin yaklaşık 2 katına çıkmış olmalı sağlıklı bir hamilelikse eğer. İnşallah yolundadır her şey.4hafta 4günlük galiba henüz doktora gitmedm kan testim dün sonuçlandı pazartesi gidicm
4hafta 4günlük galiba henüz doktora gitmedm kan testim dün sonuçlandı pazartesi gidicm
Meraba kızlar son adetimi 21 şubatta gördüm bu ay cok kasik ağrısı çektim ve 18 martta beta hcg 139.1 çıktı daha degerim çok küçük olduğu içiN kontrole gitmedim hala bekliyorum ama içim içimi yiyo sanki hamile Değilim kasik ağrısı devam ediyo sanki regl olacak gibi ama bugün 7. Gün gecti
Hayırlı olsun inşallah.. İstersen testi tekrarla. Yarın değerinin baya baya (16 kat kadarMeraba kızlar son adetimi 21 şubatta gördüm bu ay cok kasik ağrısı çektim ve 18 martta beta hcg 139.1 çıktı daha degerim çok küçük olduğu içiN kontrole gitmedim hala bekliyorum ama içim içimi yiyo sanki hamile Değilim kasik ağrısı devam ediyo sanki regl olacak gibi ama bugün 7. Gün gecti
Kızlar adet olacakmış gibi kasık ağrıları, karın ağrıları bir süre daha devam edecek.. Çünkü bebişler tutunmaya çalışıyor ve kendilerine yer yapıyorlar hayırlısıylaKasık agrisi benimde var sanki adet olucakmisim gibi oluyo.benimde bugün 7.gun. o değerle hamile olmama olasılığı yok gibi . Benim 4. Günde 129 cikmisti
Hayırlı olsun inşallah.. İstersen testi tekrarla. Yarın değerinin baya baya (16 kat kadar) artmış olması gerekiyor sanırım. Pazartesi doktora gidersen keseyi görmesi lazım canım.
Kızlar adet olacakmış gibi kasık ağrıları, karın ağrıları bir süre daha devam edecek.. Çünkü bebişler tutunmaya çalışıyor ve kendilerine yer yapıyorlar hayırlısıylaRahim kaslarınız geriliyor, çünkü rahminiz büyüyecek :) Zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı.. Ağrılar da aynı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh..
Inşallah canim benim pazartesi doktora gitcem bakalım normalde her adetim geciktiginde umutlanip hemen doktora kosuyordum sonu hep hüsran Oldu ondan korkuyorum inşallah yeni testte degerim yüksek çıkar hatta keseyi de görürüm inşallah
Bulantı yok şimdilik mide yanması var kasiklarim çok ağrıyor akıntı var idrara çıkma çoğaldı Karnım çok sis ve gergin ayağa kalkınca gerildigimde hapsurdugumda bıçak batıyor sanki ve çok uyumaya başladım sende belirtiler ne bu arada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah ne güzel ayni zamanlarda bebeklerinin dünyaya gelecek inşallah :)Belirtin neler senin bulantı falan varmı bnde hiç bişey yok sadece goguslerim sis ve aciyo
Bulantı yok şimdilik mide yanması var kasiklarim çok ağrıyor akıntı var idrara çıkma çoğaldı Karnım çok sis ve gergin ayağa kalkınca gerildigimde hapsurdugumda bıçak batıyor sanki ve çok uyumaya başladım sende belirtiler ne bu arada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah ne güzel ayni zamanlarda bebeklerinin dünyaya gelecek inşallah :)
Amin inşallah pazartesi doktora gitcem inşallah kesti gorutHayırlı olsun inşallah.. İstersen testi tekrarla. Yarın değerinin baya baya (16 kat kadar) artmış olması gerekiyor sanırım. Pazartesi doktora gidersen keseyi görmesi lazım canım.
Kızlar adet olacakmış gibi kasık ağrıları, karın ağrıları bir süre daha devam edecek.. Çünkü bebişler tutunmaya çalışıyor ve kendilerine yer yapıyorlar hayırlısıylaRahim kaslarınız geriliyor, çünkü rahminiz büyüyecek :) Zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı.. Ağrılar da aynı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh..
Hemen ertesi gün mü test yaptırdın da 100 çıktı? Başka bir yerde yaptırdın di mi? Bazen laboratuvarlar arası farklılık olabiliyor. Sen yarın da bir tekrarla testi, en azından daha net anlaşılır ne olduğu? Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah iyi gider.. Eğer bir problem olursa da metanetli ol lütfen.. Allah en hayırlısını biliyor, bizim için en güzelini istiyor.. En güzel zamanda bir evlat verecek sana hayırlısıylamerhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve yeni üye oldum.yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki....((4 senelik evliyim.1 sene önce 8 haftalık bebeğim alındı ( kalp atışları olmadığı için ) son adet tarihim 1 mart.2 gün önce kan testi yaptırdım 98 cıktı bir gün sonra da doktoruma gittim.o da tekrar kan testi istedi.bugün sonucu öğrendim: 100.yani sadece 2 değer artmiş ((( carsamba gel dedi doktor..(bu arada adet olmam gereken tarih bugün) hüsrana uğramaktan cok korkuyorum.lütfen bana bişeyler söyleyinnnnn
cok tesekkür ederim ilgin için:)) evet canım baska bir yerde ve iki gün sonra yaptırdım.carsamba gidicem doktora nasıl dayanıcam o güne kadar.herseyin hayırlısı diyorum ama..niye böyle oluyor sormadan da edemiyorummmHemen ertesi gün mü test yaptırdın da 100 çıktı? Başka bir yerde yaptırdın di mi? Bazen laboratuvarlar arası farklılık olabiliyor. Sen yarın da bir tekrarla testi, en azından daha net anlaşılır ne olduğu? Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah iyi gider.. Eğer bir problem olursa da metanetli ol lütfen.. Allah en hayırlısını biliyor, bizim için en güzelini istiyor.. En güzel zamanda bir evlat verecek sana hayırlısıyla
canım yazdıklarını okudum çok duygulandım inşallah hamilesindir sana dua edecem bende 2. bebek için geçen ay hüsrana uğradım olmadı şimdi sen 4 sene yazıyorsun senin nasıl üzüldüğünü anlamaya çalışıyorum ALLAH sana inşallah hayırlı zamanda bir evlat nasip etsincok tesekkür ederim ilgin için:)) evet canım baska bir yerde ve iki gün sonra yaptırdım.carsamba gidicem doktora nasıl dayanıcam o güne kadar.herseyin hayırlısı diyorum ama..niye böyle oluyor sormadan da edemiyorummm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?