Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bugün test yaptırdım hcg 9960 çıktı ama doktoruma gösteremedim sonunu sizde kaç haftalık oluyor ben tam anlamıyorum bu sayıları

Haklısın canım.. Tabi ki çok üzücü.. ama elden ne geliyor. Gönül ister ki hiç sorun olmasın, ama olacaksa da bu zamanlarda olsun daha iyi. Bak sen başka bir şey de yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Öyle bir şey yaşamayın bir daha inşallah.. Eğer şu andaki durumun kötü sonuçlanırsa bile sen güçlü ol.. Belki daha kötüsünden korumak içindir seni.. Allah her şeyin hayırlısını versin canım. İçinde kalacaksa testi tekrarla yarın. Anlaşılır yine de bir şeyler.. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinizee..

arkadaşlar bugün test yaptırdım hcg 9960 çıktı ama doktoruma gösteremedim sonunu sizde kaç haftalık oluyor ben tam anlamıyorum bu sayıları
Hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh Allah sağlıkla devam ettirsin

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Adet zamanın 2 hafta kadar geçti gibi görünüyor. 6 haftalık hamilesin sanırım canım Ya da o kadar geçmediyse bile bu bebiş erken döllenmiş olabilir :)

Sagol cnm kantesti defilde pazartresi direk doktora gitcem ben icim daha cok rahatlar ozaman sagolasin evet erken.batim adetime 3 gun varken
Merhaba canım
İki haftalık gebelik nasıl oluyor en erken dört diye biliyordum bilgi verirsen sevinirim iyi akşamlar

Şu an yok canım sadece bi peçeteyi kirletecek kadar geldi inşallah yoktur meleğim inşallah bu defa bırakmaz beni

Kan Değeri 273,83 çıktı

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için adetim 12 gün geçti galiba 6 ya girecem

Merhaba canım
İki haftalık gebelik nasıl oluyor en erken dört diye biliyordum bilgi verirsen sevinirim iyi akşamlar
Ya bende bugun dojtordan ogrendim bak kafamickaristiran seyi yazim ... doktorlar son adeti baslangic sayiyorlar ya benim 1 martti son adet .... yumurtlama gunum 12 si ve ben ogun birlikte oldugum icin (sonra olamadim misafir vs :) gununude biliyom neyse bugun doktor bana diyorki sen teste giremezsin ya gordum dedim kandada baktirdim sonra dedim .. cok erken kanda.kac cikti dedi 38,5 dedim 3 gun once notmal adet gunum bugundu olmadim dedim ... kadin hala testte cikmaz daha 2 haftalik bak degerinde 38,5 diyor !!! Yaw dedim ben gormeye gelmedim yola.gitcem ben bu aksam bir.sikinti olurmu diye geldim dedim !!! Yani ultrasondada kalinlasmis ama anca 2bhafta sonra gel dedi ..( tabi ben icimde ha sana bida.kesin gelirim zaten dedim !!!! Kadinla biraz.daha.konussam kisirim ben diycektim o derece :) yani yumurtlamadan sayarsan 2 hafta adetten sayarsan 3 hafta 5 gun

bebişşş sıkıca tutun annişine kıpırdama. canım kanama devam ederse ki inşAllah etmez beta baktır tekrar acile felan gidebilirsin bakarlar kanama var dersen
Sağol canım sağoll
Allahtan kanama yok o kahverengi akıntıda azcık gelmişti herhslde yerleşme kanamasıydı perşembe doktora gideceğim keseyi görmeye çok heyecanlıyım

K
bebişşş sıkıca tutun annişine kıpırdama. canım kanama devam ederse ki inşAllah etmez beta baktır tekrar acile felan gidebilirsin bakarlar kanama var dersen

Sağol canım sağoll
Allahtan kanama yok o kahverengi akıntıda azcık gelmişti herhslde yerleşme kanamasıydı perşembe doktora gideceğim keseyi görmeye çok heyecanlıyım
kizlar son adet gunlerinzi neydi sizin ?

Şu an hiç bişey yok ağrımda yok annem olsa kanama devam eder ve şiddetli ağrın olur diye sakinleştirıyor beni ama sürekli netten yazıları okuyorum hatim indirdim minişlerimiz bizi üzmesin bi bilseler nasıl sevdiğimizi onları daha sıkı sarılırlardı sağlıkla hayırla gelsinler inşallah her isteyene Rabbim nasip etsin o kadar çok varKi çocuğuna sahip çıkmayan zalimler çok üzülüyorm

arkadaşlar durumumu yazmıştım zaten.acaba yarın tekrar kan testi yaptırsam mı ??doktora gitmeme daha çok var çünkü..bakmadığım sayfa kalmadı herkes birşey diyor.((

dimi birde öyle vicdansızlar var rabbim bizim hakkımızda en hayırlısını en iyisini biliyor rahatla canım bak devamda etmemiş doktora ne zaman gidecektin muayeneye?

Sağol canım sağoll
ayy bende çoook heyecanlıyım sorma doktora bende bu hafta gidicem bakalım durumları yazalım canım bebişler napıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…