Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doktor bana kizmakta hakkimi kizlar :)) ben 1 mart :) sozin hepiniz subat :)
aramızda iki gün var canım kızılacak birşey yok ama tabi çook yeni daha değerine bakarak:)

canım çok geçmiş olsun üzüldüm ( hayırlısı olsun hakkında değerin güzel aslında ama ertesi gün iki katına çıkması lazımdı sen hergün kan ver takipte ol tatlım aynı hastanede yaptır cihaz değişikliği olmasın daha iyi takip edersin inşAllah cihazlardandır ve Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder..

Kızlar benim adetim bi gün geçince kan testi yaptım negatif....Şu an 5 gün oldu hala hasta olmadım...Sabahları midem bulanıyor...Acaba erkenmi yaptım kan testini kızlar bi fikri olan varsa paylaşırmı lütfen....Ayrıca yumurtlama günlerimde gün aşırı beraber olduk ...

Yumurtlama.gununu bilionmu belki gec yumurtlamisindir

Canım bi takvimim var ve yumurtlama günlerini gösteriyo en son yine takvimin olumlu dediği gün martın 14 o gün oldu ondan önceki günleride hep değerlendirdik ....

Canım bi takvimim var ve yumurtlama günlerini gösteriyo en son yine takvimin olumlu dediği gün martın 14 o gün oldu ondan önceki günleride hep değerlendirdik ....
O takvimim bana yanlis verdi mesela ovulasyon yapmasam 14 gun ekliyorya 16 si gostermisti benim yumurtlama gunume 12 siymis benim

Herkese günaydın,
Dün kan vermiştim,sonucu gece öğrenebildim. 570 çıkmış, son adet tarihine göre 5+1 değeri bu,normal mi sizce kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…