23 Şubat kuzum benimki dört hafta dört günlük muhtemelen
benim 27 şubat
doktor bana kizmakta hakkimi kizlar :)) ben 1 mart :) sozin hepiniz subat :)20 subat
doktor bana kizmakta hakkimi kizlar :)) ben 1 mart :) sozin hepiniz subat :)
1 martK
kizlar son adet gunlerinzi neydi sizin ?
merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve yeni üye oldum.yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki....((4 senelik evliyim.1 sene önce 8 haftalık bebeğim alındı ( kalp atışları olmadığı için ) son adet tarihim 1 mart.2 gün önce kan testi yaptırdım 98 cıktı bir gün sonra da doktoruma gittim.o da tekrar kan testi istedi.bugün sonucu öğrendim: 100.yani sadece 2 değer artmiş ((( carsamba gel dedi doktor..(bu arada adet olmam gereken tarih bugün) hüsrana uğramaktan cok korkuyorum.lütfen bana bişeyler söyleyinnnnn
aramızda iki gün var canım kızılacak birşey yok ama tabi çook yeni daha değerine bakarak:)doktor bana kizmakta hakkimi kizlar :)) ben 1 mart :) sozin hepiniz subat :)
17 şubatK
kizlar son adet gunlerinzi neydi sizin ?
merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve yeni üye oldum.yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki....((4 senelik evliyim.1 sene önce 8 haftalık bebeğim alındı ( kalp atışları olmadığı için ) son adet tarihim 1 mart.2 gün önce kan testi yaptırdım 98 cıktı bir gün sonra da doktoruma gittim.o da tekrar kan testi istedi.bugün sonucu öğrendim: 100.yani sadece 2 değer artmiş ((( carsamba gel dedi doktor..(bu arada adet olmam gereken tarih bugün) hüsrana uğramaktan cok korkuyorum.lütfen bana bişeyler söyleyinnnnn
bugundu canim:) nasıl yani dha gelmedi mi adet gunun
1 mart
ya adet gunum gelmeden ogrenmeme bozuldu valla doktor :)aramızda iki gün var canım kızılacak birşey yok ama tabi çook yeni daha değerine bakarak:)
benim doktor sana kizmazdi ozaman ahahahah :) benim 1 mart 9grenemezsin diye iddia ediyor bana :)17 şubat
Yumurtlama.gununu bilionmu belki gec yumurtlamisindirKızlar benim adetim bi gün geçince kan testi yaptım negatif....Şu an 5 gün oldu hala hasta olmadım...Sabahları midem bulanıyor...Acaba erkenmi yaptım kan testini kızlar bi fikri olan varsa paylaşırmı lütfen....Ayrıca yumurtlama günlerimde gün aşırı beraber olduk ...
Yumurtlama.gununu bilionmu belki gec yumurtlamisindir
Sen doktora gittinmi kuzu ?aramızda iki gün var canım kızılacak birşey yok ama tabi çook yeni daha değerine bakarak:)
Kisiden kisiye gireceki hi bulantisi olmayanlarda varMigde bulantisi 2.ayda baslamiyo mu
Kisiden kisiye gireceki hi bulantisi olmayanlarda var
O takvimim bana yanlis verdi mesela ovulasyon yapmasam 14 gun ekliyorya 16 si gostermisti benim yumurtlama gunume 12 siymis benimCanım bi takvimim var ve yumurtlama günlerini gösteriyo en son yine takvimin olumlu dediği gün martın 14 o gün oldu ondan önceki günleride hep değerlendirdik ....
Bende yol sasinca oluyor ama daha yeni 6 haftadan so ra etkisi daha cokmusMesela ben :)
canım senible aynıyız bende 16 şubat17 şubat
canım son adet tarihin neHerkese günaydın,
Dün kan vermiştim,sonucu gece öğrenebildim. 570 çıkmış, son adet tarihine göre 5+1 değeri bu,normal mi sizce kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?