- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
19 Şubat ilk günü. 23 Şubat son günü.canım son adet tarihin ne
evet bunu benim kardeşimde okumuştu 41.gun gebelik haberini aldı yer gök dua Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallaharkadaşlar bır yerde okudum bebek isteyenler 41 gün boyunca her gün birer tane meryem suresi okuncakmıs arkadaşlar ben bugunden itibaren başladım
Son adet tarihin neydi acabaHerkese günaydın,
Dün kan vermiştim,sonucu gece öğrenebildim. 570 çıkmış, son adet tarihine göre 5+1 değeri bu,normal mi sizce kızlar ?
Son adet tarihin neydi acaba
İkimizinki de güne göre hemen hemen aynı sayılır.Pardon yazmışsın 19 subat. Benimde 20 subat en son tahlilim 372 çıktı perşembe günü bana göre iyi senin sonucun. Tabi genel olarak bnde bilemiyorum
İkimizinki de güne göre hemen hemen aynı sayılır.
Pazartesi doktora gideceğim,inşallah güzel haberler duyarım.
Bebişleri Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
Vardiya saatlerim tutmadığından salıya kadar beklemek zorundayım oyuzdn kanıda özele verdîm sırf merakından 55tl aldılar :) bide şimdi düzgün doktor bulmakda dert geçen defa özele gitmiştim adam direk düşük dedi ahlaksıs Ağla Ağla içim çıktı zaten durcağı varsada gitti bu defa napcam bilmiyorum izmirde bildiğiniz düzgün bi doktor varmıdimi birde öyle vicdansızlar varrabbim bizim hakkımızda en hayırlısını en iyisini biliyor rahatla canım bak devamda etmemiş doktora ne zaman gidecektin muayeneye?
Azmin zaferi :) onlara kalsa bebek doğunca öğrences halden anlamıolar hiçdoktor bana kizmakta hakkimi kizlar :)) ben 1 mart :) sozin hepiniz subat :)
Tahir Özguder var canim harika bir doktor. Ben yurtdisindayim buradan bile ilgileniyor sagolsun. Ama devlet hastanesinde degil su andaVardiya saatlerim tutmadığından salıya kadar beklemek zorundayım oyuzdn kanıda özele verdîm sırf merakından 55tl aldılar :) bide şimdi düzgün doktor bulmakda dert geçen defa özele gitmiştim adam direk düşük dedi ahlaksıs Ağla Ağla içim çıktı zaten durcağı varsada gitti bu defa napcam bilmiyorum izmirde bildiğiniz düzgün bi doktor varmı
Bu defa bendede hiç yok İnşalallah böyle devam eder ama üç ayda başlıyormuş bulantılar bende sadece baş Dönmesi oldu belirtisi bide menapozlu gibi ateş basıyor sürekliKisiden kisiye gireceki hi bulantisi olmayanlarda var
Doktorun îsmi numarsı varmı hangi hastanede şu anTahir Özguder var canim harika bir doktor. Ben yurtdisindayim buradan bile ilgileniyor sagolsun. Ama devlet hastanesinde degil su anda
hiç bilmiyorum ki canım izmirde değilim :/ rahat ol biraz çocuk sıkıntıdan ben duramıycam buralarda diyecek Allah korusunVardiya saatlerim tutmadığından salıya kadar beklemek zorundayım oyuzdn kanıda özele verdîm sırf merakından 55tl aldılar :) bide şimdi düzgün doktor bulmakda dert geçen defa özele gitmiştim adam direk düşük dedi ahlaksıs Ağla Ağla içim çıktı zaten durcağı varsada gitti bu defa napcam bilmiyorum izmirde bildiğiniz düzgün bi doktor varmı
amın benım suan okudugum baska dualarda varevet bunu benim kardeşimde okumuştu 41.gun gebelik haberini aldı yer gök dua Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bugün doktora gittim. B hcg değerim en son 815.4 idi 2 gün geçti üstünden bugün keseyi gördüm. 3mm çapında idi. Darısı sizlere arkadaşlar.
tabiki mümkün cnm sakın stres yapma pazartesi görürsün keseyiKızlar biraz önce beta hcg baktırdım 4773 cıktı doktor hamilesin ama alttan keseyi göremedim dedi pazartesi ultrasonla bakalım dedi sizce keseyi sonradan görmek mümkünmü
Değerim nasıl sizce kese neden görünmemiş olabilirtabiki mümkün cnm sakın stres yapma pazartesi görürsün keseyi
Önceden tarlada tapanda çalışarak nasıldatopaç gibim bebişler doğururlarmış şimdi yok değer yok kese yok o yok bu ne bu yahuhiç bilmiyorum ki canım izmirde değilim :/ rahat ol biraz çocuk sıkıntıdan ben duramıycam buralarda diyecek Allah korusunrahatla pozitif ol salıyı bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?