Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bır yerde okudum bebek isteyenler 41 gün boyunca her gün birer tane meryem suresi okuncakmıs arkadaşlar ben bugunden itibaren başladım
evet bunu benim kardeşimde okumuştu 41.gun gebelik haberini aldı yer gök dua Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Pardon yazmışsın 19 subat. Benimde 20 subat en son tahlilim 372 çıktı perşembe günü bana göre iyi senin sonucun. Tabi genel olarak bnde bilemiyorum
İkimizinki de güne göre hemen hemen aynı sayılır.
Pazartesi doktora gideceğim,inşallah güzel haberler duyarım.
Bebişleri Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.

dimi birde öyle vicdansızlar var rabbim bizim hakkımızda en hayırlısını en iyisini biliyor rahatla canım bak devamda etmemiş doktora ne zaman gidecektin muayeneye?
Vardiya saatlerim tutmadığından salıya kadar beklemek zorundayım oyuzdn kanıda özele verdîm sırf merakından 55tl aldılar :) bide şimdi düzgün doktor bulmakda dert geçen defa özele gitmiştim adam direk düşük dedi ahlaksıs Ağla Ağla içim çıktı zaten durcağı varsada gitti bu defa napcam bilmiyorum izmirde bildiğiniz düzgün bi doktor varmı

Tahir Özguder var canim harika bir doktor. Ben yurtdisindayim buradan bile ilgileniyor sagolsun. Ama devlet hastanesinde degil su anda

hiç bilmiyorum ki canım izmirde değilim :/ rahat ol biraz çocuk sıkıntıdan ben duramıycam buralarda diyecek Allah korusun rahatla pozitif ol salıyı bekle.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."="Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."(Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2.Veya;"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî"="Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır."(Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya;"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"="O yara tandır ve yoktan var edendir."(Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

2. *Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Arkadaslar ben bunları buldum ve okumaya basladım sızede yardımcı olur ıns

Kızlar biraz önce beta hcg baktırdım 4773 cıktı doktor hamilesin ama alttan keseyi göremedim dedi pazartesi ultrasonla bakalım dedi sizce keseyi sonradan görmek mümkünmü

Kızlar biraz önce beta hcg baktırdım 4773 cıktı doktor hamilesin ama alttan keseyi göremedim dedi pazartesi ultrasonla bakalım dedi sizce keseyi sonradan görmek mümkünmü
tabiki mümkün cnm sakın stres yapma pazartesi görürsün keseyi

hiç bilmiyorum ki canım izmirde değilim :/ rahat ol biraz çocuk sıkıntıdan ben duramıycam buralarda diyecek Allah korusun rahatla pozitif ol salıyı bekle.
Önceden tarlada tapanda çalışarak nasıldatopaç gibim bebişler doğururlarmış şimdi yok değer yok kese yok o yok bu ne bu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…