Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Önceden tarlada tapanda çalışarak nasıldatopaç gibim bebişler doğururlarmış şimdi yok değer yok kese yok o yok bu ne bu yahu
önceden bu kadar üstüne düşmezlermiş ki hamile mi hamile başka dertlerden çocuk mu görüyorlarmış çocuk doğunca kundaklar kenara koyar çalışmaya devam ederlermiş.biz bide fazla okuyoruz fazla biliyoruz buda bazen olumsuz etkileyebiliyor

Canım lütfen cevap yazın kese sonradan görülebiliyomu hcg 4773 çıktı

Arkadaşlar bugün doktora gittim. B hcg değerim en son 815.4 idi 2 gün geçti üstünden bugün keseyi gördüm. 3mm çapında idi. Darısı sizlere arkadaşlar.
Adetin kac gun gecti bu degere cnm birde benim normalde 1 mart adetim diye dojtor daha nasil gordunku sen teste falan dedi .. sen ne kadarlikken fark ettin

[QUO"Sycorox, post: 40205533, member: 592820"]Adetin kac gun gecti ? Bi degerde[/QUOTE]
3 4 gün geçti canm ya

Kişiden kişiye değişiyor heralde bnde 4.gun gittim görünmedi
Benim bu hafta 3 ahfta oldu adetimdebgeceli 3 gun bugun carsamaba gidip tekrar kan verim diyorum[/QUOTE]

Adetin geçeli mi 3 hafta oldu. Görünmesi gerekmez mi ultrasonda. Kan testine gerek var mı ?

Yani adetim geceli 3 4 gün oldu kan verdim hamilesin ama keseyi alttan göremedim pazartesi karnında ultrasonla bakcakmış sizce görünmemesi normalmi hcg 4773 çıktı

Dimi Rabbim isterse zaten ne olursa olsun doğar o çocuk aslında hata ediyoruz bu kadar strese girerek ama elde değil :)

Yani adetim geceli 3 4 gün oldu kan verdim hamilesin ama keseyi alttan göremedim pazartesi karnında ultrasonla bakcakmış sizce görünmemesi normalmi hcg 4773 çıktı
Değerle bunun bi alakası yokki canım kişiden kişiye Değişiyor değer henüz dört haftalıklen gözükmez bir hafta daha sabret daha üçgün geçmiş günün acele etme değerin gayet iyi benim iki gün önce273,83 çıktı adetim üç gün gecikmişken seninki epey iyi hemde :)

Kızlar adetim 8 gün geçti.
Pko var bugün kan tahlili yaptım.
Beta hcg 3,31 çıktı.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…