önceden bu kadar üstüne düşmezlermiş ki hamile mi hamile başka dertlerden çocuk mu görüyorlarmış çocuk doğunca kundaklar kenara koyar çalışmaya devam ederlermiş.biz bide fazla okuyoruz fazla biliyoruz buda bazen olumsuz etkileyebiliyorÖnceden tarlada tapanda çalışarak nasıldatopaç gibim bebişler doğururlarmış şimdi yok değer yok kese yok o yok bu ne bu yahu
Kasik agrin varmi ?Bu defa bendede hiç yok İnşalallah böyle devam eder ama üç ayda başlıyormuş bulantılar bende sadece baş Dönmesi oldu belirtisi bide menapozlu gibi ateş basıyor sürekli
Adetin kac gun gecti ? Bi degerdeKızlar biraz önce beta hcg baktırdım 4773 cıktı doktor hamilesin ama alttan keseyi göremedim dedi pazartesi ultrasonla bakalım dedi sizce keseyi sonradan görmek mümkünmü
Adetin kac gun gecti bu degere cnm birde benim normalde 1 mart adetim diye dojtor daha nasil gordunku sen teste falan dedi .. sen ne kadarlikken fark ettinArkadaşlar bugün doktora gittim. B hcg değerim en son 815.4 idi 2 gün geçti üstünden bugün keseyi gördüm. 3mm çapında idi. Darısı sizlere arkadaşlar.
3 4Adetin kac gun gecti ? Bi degerde
3 4 gün geçti canm ya[/QUOTE][QUO"Sycorox, post: 40205533, member: 592820"]Adetin kac gun gecti ? Bi degerde
3 4 gün geçti canm ya
3 4 gün geçti canm ya
Benim bu hafta 3 ahfta oldu adetimdebgeceli 3 gun bugun carsamaba gidip tekrar kan verim diyorum[/QUOTE]Kişiden kişiye değişiyor heralde bnde 4.gun gittim görünmedi
Var kuzum adet sancısı gibi giriyo bi an bacaklarıma vuruyor ağrısıKasik agrin varmi ?
Yok canım 3 4 gün geciktim hafta değil betam 4773
Dimi Rabbim isterse zaten ne olursa olsun doğar o çocuk aslında hata ediyoruz bu kadar strese girerek ama elde değil :)önceden bu kadar üstüne düşmezlermiş ki hamile mi hamile başka dertlerden çocuk mu görüyorlarmış çocuk doğunca kundaklar kenara koyar çalışmaya devam ederlermiş.biz bide fazla okuyoruz fazla biliyoruz buda bazen olumsuz etkileyebiliyor
Dimi Rabbim isterse zaten ne olursa olsun doğar o çocuk aslında hata ediyoruz bu kadar strese girerek ama elde değil :)
Değerle bunun bi alakası yokki canım kişiden kişiye Değişiyor değer henüz dört haftalıklen gözükmez bir hafta daha sabret daha üçgün geçmiş günün acele etme değerin gayet iyi benim iki gün önce273,83 çıktı adetim üç gün gecikmişken seninki epey iyi hemde :)Yani adetim geceli 3 4 gün oldu kan verdim hamilesin ama keseyi alttan göremedim pazartesi karnında ultrasonla bakcakmış sizce görünmemesi normalmi hcg 4773 çıktı
Hamile gibi değil hasta gibi davranıyoruz tadını bile çıkaramıyoruzki yok değer yok kese biri bizi durdursun :)Çok doğru gerçekten. Onlar umursamiyor bile. Bazen herseyi çok bilmek iyi değil zarar kafaya çok takiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?