Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar adetim 8 gün geçti.
Pko var bugün kan tahlili yaptım.
Beta hcg 3,31 çıktı.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum...

canım çok ümitlenme ama iki gün sonra adetin gelmezse tekrar kan ver benim 3ten 60 a çıktı değerim ama bellide olmaz yükselmeyebilir

Bu değerle arttıkça tabi görünürmü kese canım

Hayırlı olsun canım gebeliğin..
Hangi tarihte 3 çıktı..

teşekkğr ederim canım Rabbim sanada nasip etsin inşAllah..benim adetten 4gün önce 3.67 çıktı adetten bir gün öncede 60 oldu.o dönemde çok araştırdım böyle olan var mı diye bir kaç yerde okudum sonra benimkide yüksledi 3 negatif ama 5 ede yakın olunca ümitlenmiştim bende.seninde hakkında hayırlısı olur inşAllah güzel haberler alalım sendende..

Inşallah canım ya 2.5 yıldır uğraşıyoruz inşallah yükselir de nasip olur..
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. .

Inşallah canım ya 2.5 yıldır uğraşıyoruz inşallah yükselir de nasip olur..
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. .

hayırlısı olsun canım sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..iki gün sonra kan baktır mutlaka merak ettim burayada yaz :)

kızlarr çok acil yardıma ihtiyacım var kan testi yaptıran pozitif olan biri bana ulaşabilir mi lütfen yardımmm

Kızlar adetim 8 gün geçti.
Pko var bugün kan tahlili yaptım.
Beta hcg 3,31 çıktı.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum...
Sekiz gün geçmiş beşin altıdaki Değerler negatif
Bu değerle arttıkça tabi görünürmü kese canım
inşallah kuzum bekle birkaç gün daha bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmedr bu değerle olan var tabi ama yinede pek ümitlenme üzülüyoruz sonra çünkü benim bi öncekinde değerim 17den yükselmedi gitti bebiş tutunamadn oyuzdn kendimi kaptırmamaya çalıyorum tabi sana derken aynı durumdayım o ayrı :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu burdan yaz son durumu bizede

Benim bu hafta 3 ahfta oldu adetimdebgeceli 3 gun bugun carsamaba gidip tekrar kan verim diyorum

Adetin geçeli mi 3 hafta oldu. Görünmesi gerekmez mi ultrasonda. Kan testine gerek var mı ?[/QUOTE] 3 haftalik bebis adetim 3 gun gecti

Var kuzum adet sancısı gibi giriyo bi an bacaklarıma vuruyor ağrısı
ay yalniz degilim yanii

Adetin geçeli mi 3 hafta oldu. Görünmesi gerekmez mi ultrasonda. Kan testine gerek var mı ?
3 haftalik bebis adetim 3 gun gecti

ay yalniz degilim yanii[/QUOTE]
Değilsin :) her an olcam die ödüm kopuyor aynı adetsancısı gibi anlık ama devam etmiyor sürekli bide çok huzursuz uyuyorm ateş basıyo geceleri

Gözün aydın canım. Ozaman değerin gorundugunde ortalama kaçtı acaba

Perşembe günü 815.4. Büyük ihtimalle 1600 civarına çıkmıştır bugün. Çünkü önceki yaptırdığım testlerde ortalama olarak 2 günde 2 kat artıyordu. Hatta doktora kan testine gerek varmı dedim. Keseyi görmeseydik yaptıracaktım ancak gerek yok dedi.

Adetin kac gun gecti bu degere cnm birde benim normalde 1 mart adetim diye dojtor daha nasil gordunku sen teste falan dedi .. sen ne kadarlikken fark ettin

Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Ancak Son adet tarihim 19/02/2015 28 yada 29 günde bir adet oluyorum. Yaklaşık olarak olmam gereken adetten 10 gün sonra göründü.

Anladım cnm .benim de salı günü randevu var o değerlere çıkmış olucak işallah. Bir şey daha sorucam. Nerden muayene oldun normal mi alttan mi herkes alttan baktım zararlı diyo

3 haftalik bebis adetim 3 gun gecti

ay yalniz degilim yanii
Değilsin :) her an olcam die ödüm kopuyor aynı adetsancısı gibi anlık ama devam etmiyor sürekli bide çok huzursuz uyuyorm ateş basıyo geceleri[/QUOTE]
Gaz cikartincaya kadar agri yapiyir bende sobra rtrafta harika bir koku :) ama ben abca rahatliyim :)

Y a neden kimse bana yardım etmiyor,4773 nasıl bi değer sizce 3 4 gün geciktim kese görünmemesi normalmi doktor hamilesin dedi

Y a neden kimse bana yardım etmiyor,4773 nasıl bi değer sizce 3 4 gün geciktim kese görünmemesi normalmi doktor hamilesin dedi
vajinal bakmadıysa görünmemesi normaldir canım. değerin de gayet iyi. rahat ol bence.

Anladım cnm .benim de salı günü randevu var o değerlere çıkmış olucak işallah. Bir şey daha sorucam. Nerden muayene oldun normal mi alttan mi herkes alttan baktım zararlı diyo

Canım normalde gözükmedi alttan muayene oldum.1600 gibi değerlerde alttan gözükür sadece. Bence hiç sıkıntısı yok sen herkese inanma.Ben herkesi pek dikkate almıyorum canım çünkü bu işlerde bilende konuşuyor bilmeyende aynısını banada söylediler. Peki ne gibi zararları var dediğimde bizde başkasından duyduk oluyor. O yüzden zanna pek inanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…