Kızlar adetim 8 gün geçti.
Pko var bugün kan tahlili yaptım.
Beta hcg 3,31 çıktı.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum...
Hayırlı olsun canım gebeliğin..canım çok ümitlenme ama iki gün sonra adetin gelmezse tekrar kan ver benim 3ten 60 a çıktı değerim ama bellide olmaz yükselmeyebilir
Bu değerle arttıkça tabi görünürmü kese canımDeğerle bunun bi alakası yokki canım kişiden kişiye Değişiyor değer henüz dört haftalıklen gözükmez bir hafta daha sabret daha üçgün geçmiş günün acele etme değerin gayet iyi benim iki gün önce273,83 çıktı adetim üç gün gecikmişken seninki epey iyi hemde :)
Hayırlı olsun canım gebeliğin..
Hangi tarihte 3 çıktı..
Inşallah canım ya 2.5 yıldır uğraşıyoruz inşallah yükselir de nasip olur..teşekkğr ederim canım Rabbim sanada nasip etsin inşAllah..benim adetten 4gün önce 3.67 çıktı adetten bir gün öncede 60 oldu.o dönemde çok araştırdım böyle olan var mı diye bir kaç yerde okudum sonra benimkide yüksledi 3 negatif ama 5 ede yakın olunca ümitlenmiştim bende.seninde hakkında hayırlısı olur inşAllah güzel haberler alalım sendende..
Inşallah canım ya 2.5 yıldır uğraşıyoruz inşallah yükselir de nasip olur..
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. .
kızlarr çok acil yardıma ihtiyacım var kan testi yaptıran pozitif olan biri bana ulaşabilir mi lütfen yardımmm
Sekiz gün geçmiş beşin altıdaki Değerler negatifKızlar adetim 8 gün geçti.
Pko var bugün kan tahlili yaptım.
Beta hcg 3,31 çıktı.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum...
inşallah kuzum bekle birkaç gün daha bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmedr bu değerle olan var tabi ama yinede pek ümitlenme üzülüyoruz sonra çünkü benim bi öncekinde değerim 17den yükselmedi gitti bebiş tutunamadn oyuzdn kendimi kaptırmamaya çalıyorum tabi sana derken aynı durumdayım o ayrı :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu burdan yaz son durumu bizedeBu değerle arttıkça tabi görünürmü kese canım
İvitt biz pozitif insanlarız nasıl yardımcı olabiliris :))kızlarr çok acil yardıma ihtiyacım var kan testi yaptıran pozitif olan biri bana ulaşabilir mi lütfen yardımmm
Benim bu hafta 3 ahfta oldu adetimdebgeceli 3 gun bugun carsamaba gidip tekrar kan verim diyorum
ay yalniz degilim yaniiVar kuzum adet sancısı gibi giriyo bi an bacaklarıma vuruyor ağrısı
söyle canım hepimizin pozitifkızlarr çok acil yardıma ihtiyacım var kan testi yaptıran pozitif olan biri bana ulaşabilir mi lütfen yardımmm
3 haftalik bebis adetim 3 gun gectiAdetin geçeli mi 3 hafta oldu. Görünmesi gerekmez mi ultrasonda. Kan testine gerek var mı ?
Gözün aydın canım. Ozaman değerin gorundugunde ortalama kaçtı acaba
Adetin kac gun gecti bu degere cnm birde benim normalde 1 mart adetim diye dojtor daha nasil gordunku sen teste falan dedi .. sen ne kadarlikken fark ettin
Perşembe günü 815.4. Büyük ihtimalle 1600 civarına çıkmıştır bugün. Çünkü önceki yaptırdığım testlerde ortalama olarak 2 günde 2 kat artıyordu. Hatta doktora kan testine gerek varmı dedim. Keseyi görmeseydik yaptıracaktım ancak gerek yok dedi.
Değilsin :) her an olcam die ödüm kopuyor aynı adetsancısı gibi anlık ama devam etmiyor sürekli bide çok huzursuz uyuyorm ateş basıyo geceleri[/QUOTE]3 haftalik bebis adetim 3 gun gecti
ay yalniz degilim yanii
vajinal bakmadıysa görünmemesi normaldir canım. değerin de gayet iyi. rahat ol bence.Y a neden kimse bana yardım etmiyor,4773 nasıl bi değer sizce 3 4 gün geciktim kese görünmemesi normalmi doktor hamilesin dedi
Anladım cnm .benim de salı günü randevu var o değerlere çıkmış olucak işallah. Bir şey daha sorucam. Nerden muayene oldun normal mi alttan mi herkes alttan baktım zararlı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?