- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Merhaba canımİyi gidiyor çok teşekkürler Baş ağrılarım zorluyor, migrenim var :/ ama 1 haftadır olmadı şükür Onun dışında iyiyim :) Haftaya ikili teste gidicez. İnşallah sağlıklıysa, eğer kendini gösterirse, doktor söyleyebilirim belki dedi. Heyecanla bekliyoruz..
Onu da bana başka bir arkadaş demişti burda. Sonra burda geçenlerde biri daha evet benim de erkek oldu dedi. Ay bak senin de erkekmişş :) Allah bağışlasın canımElimde 3 veri var Benim de oldukça yüksekti. 2 gün geçince 1800'lerdeydi. Ertesi gün doktora gitmiştim, bu değerle keseyi görebiliriz demişti doktor, ama görememişti. Bakalım benim minik ne olacak teyzesiii Çok saol
Saol canım, inşallaahh..Benim de migrenim var... Gebelikte hiç tutmamıştı ama... İnşallah sıkıntısız geçer canım... Valla bizimki edepsiz çıkmıştı 11+3 te göstermişti doktor da hemen söyledi : ) Hayırlısı olsun inşallah...
Kuzumm sakin ol benimde dün yine pembe akıntım geldi bende çok korktum gece sakin kalmaya çalış üzüntü stres hem kendine hem minişe zarar Rabbim ol derse olur dua ve sabırdan başka yapabilceğimiz bişey yok korkma bişey olmıycak bak demişti dersin
Allah razı olsun sagolcanım allah sifa versin inş bişey olmaz dualarımız seninle
İnşallah SağolCanım iyi ki gitmişsin bak.. İçini ferah tutmaya çalış. Endişe çok daha kötü yapar.. Kanaması olan çok kişi olabiliyor ama ille kötü olacak diye bir şey yok.. Sonuçta müdahale etmişler.. Hayırlısıyla Allah sana bağışlasın bebeğini canım.. Sadece dinlen, iyi olacak diye düşün.
Dün ikinci kez oldu şu an yok bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan mümkünse bir iki gün hiç kalkma hiç bişeycik olmıycak kuzum rabbimin izniyle ağrın varmı pekiBnde 4 5 damla şeklinde geldi bugunde sabah doktora gittim kalktım die yine geldi .bişey olmaz dimi.seninde devam ediyo mu ne kadar gelmisti
Dün ikinci kez oldu şu an yok bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan mümkünse bir iki gün hiç kalkma hiç bişeycik olmıycak kuzum rabbimin izniyle ağrın varmı peki
Yok kuzum ben daha baktırmadım geçen defaya göre daha garanticiym şimdi değer normal ilerlesn öyle baktrcm yoksa yok yere stres sakın ağlama ben ilk düşüğümde patavatsız doktorum Yüzünden çok Ağladım yataktan çıkmadan aralıksız hemde akşamına kanamam başladı lütfen bak miniğini düşün içini ferah tut olacağı varsa zaten Allah'ın izniyle olur dualarım seninle canım benim özelemi gidiyosun ben tövbeliym özele gitmycem dedim henüz doktor bile edinemdm kndimeAllaha Şükür ağrım yok suan. Ama bugün diğer doktora gittim kese gördü görmedi demiştim ya ona gittim yok kese diyo alttan baktırmadim. Dünkü doktora normal baktı kese gördü bilye kadr ben hiç bişey anlamadim.bi doktor dış gebelik falan filan dedi.bu değerle kese görünmesi lazım dedi.sali yaptırmıştim en son 2560.0 küsür çıkmıştı. Dünden beri aglamaktan helak oldum.senin kesen göründü mu.biz senle ayniyiz
Yok kuzum ben daha baktırmadım geçen defaya göre daha garanticiym şimdi değer normal ilerlesn öyle baktrcm yoksa yok yere stres sakın ağlama ben ilk düşüğümde patavatsız doktorum Yüzünden çok Ağladım yataktan çıkmadan aralıksız hemde akşamına kanamam başladı lütfen bak miniğini düşün içini ferah tut olacağı varsa zaten Allah'ın izniyle olur dualarım seninle canım benim özelemi gidiyosun ben tövbeliym özele gitmycem dedim henüz doktor bile edinemdm kndime
amin canımm cumlesınıMaşallah mnişlere Allah'ım bize bağışlasın onları
Kızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
canım çok geçmiş olsun. bol bol isitrahat et çok önemli bu sarsma bebeğinide kendinide moralinide yüksek tut onadanda etkilenir..Evet dün özele gittim. Bn imde doktorum yok daha hala bulamadım kimseye guvenemiyosun ki.senin ilki neden öyle olmuştu
Sağol canmcanım çok geçmiş olsun. bol bol isitrahat et çok önemli bu sarsma bebeğinide kendinide moralinide yüksek tut onadanda etkilenir..
evet canım ama ben salı günü çok kötü oldum ateş ve titremeyle birlikte eşim acile götürdü beni idrar yolları iltihabı olmuşumHer kadınının Vücudu 10.00akadar değer salgılarmış canım şu an negatif gibi ama benimde aynı düzensizliktetdi yüksek ihtimal vücudun şu an anneliğe hazırlıyor kendini bir kaç ay sonrasında ben yeniden hamile kaldım kimyasalın üzerine kendinî şartlama unuttuğun yerde annîşlik heycanı Çat kapı geliyor takmamaya çalış biliyorum zor ama kendini ve vücudunu rahat bırak biraz bende işe yaradı iki ay bu siteye bile ugramadım
Değer yükselmedi yani doktorum saolsun direk yüzüme düşük olur değerin çok düşük dedi sonra ağlama krizleri filan nasıl olduğunu anlamadım Akşama kanamam başladı alttan muayne etmişti benide görrmynce yani cinsel ilişki bile ilk dönemlerde sakıncalıykn bence alttan muayne sağlıklı değil gibi geliyor dışarıdan sert bi cisimle müdahele bilmyrm benim görüşm tabi detaylı bi bilgm yok ama sakın stres yapma herşeydn önemlisi ağrın yoksa sıkıntı yok Allah korusun düşükte inanılmaz Ağrı oluyor ve kanama çok oluyor öyle bir iki damla değilEvet dün özele gittim. Bn imde doktorum yok daha hala bulamadım kimseye guvenemiyosun ki.senin ilki neden öyle olmuştu
İlk başta bu yükseklik oluyor önemli olan tekrar yükselmesi kontrol baktır 2gun sonraBende cuma günü asilama oldum salı gibi fenalastim hastahanede kan testi yaptılar 17 çıktı acaba hamile olma olasılığın nedir ama aşılama olalı daha 4gun oldu
kimse yok muuuuarkadaşlar merhaba,
yardımınıza ihtiyacım var. sat 12 şubat. 14 martta beta hcg 50 çıktı. Ondan sonra hiç yaptırmadım. ta ki düne kadar. dün ise 19.660 çıktı. ama hala kalp atışını duyamadık. korkuyorum sizce bir sıkıntı var mıdır? ya da kalp atışını ne zaman duyabilirim.
Canım.. Daha iyi hissedip de kalkacak gibi olursan, kan testini tekrarla. Eğer bir problem varsa değerin düşmüştür. İnşallah her şey yolundadır.. Kesenin görünmesinin değerle alakası da olmayabiliyor bazen. Bütün doktorlara da güvenme. Böyle durumlarda faklı doktorlar farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Kendini üzmemeye çalış, bu da çok zararlı çünkü. Stres daha kötü yapar. Dinlen sadece..Allaha Şükür ağrım yok suan. Ama bugün diğer doktora gittim kese gördü görmedi demiştim ya ona gittim yok kese diyo alttan baktırmadim. Dünkü doktora normal baktı kese gördü bilye kadr ben hiç bişey anlamadim.bi doktor dış gebelik falan filan dedi.bu değerle kese görünmesi lazım dedi.sali yaptırmıştim en son 2560.0 küsür çıkmıştı. Dünden beri aglamaktan helak oldum.senin kesen göründü mu.biz senle ayniyiz
Canım kalp atışı o değerle duyulmaz. Daha doğrusu zaten kese göründüyse, bir daha kan testini tekrarlamaz ki kimse. Beklersin ki kalp atışı için zaman gelsin. Kalp atışı da adet tarihin 3 hafta geçtikten sonra net duyulur. Senin ne kadaar geçmişti. Değerin böyleyse sanırım daha 1 hafta 10 gün geçmiştir. Korkma.. Bebeğin sana tutunmuıştur artık. Hayırlısıyla kalbini de duyarsınız inşallah...arkadaşlar merhaba,
yardımınıza ihtiyacım var. sat 12 şubat. 14 martta beta hcg 50 çıktı. Ondan sonra hiç yaptırmadım. ta ki düne kadar. dün ise 19.660 çıktı. ama hala kalp atışını duyamadık. korkuyorum sizce bir sıkıntı var mıdır? ya da kalp atışını ne zaman duyabilirim.
Benim de 4+6'da 10 bini geçmişti canım. Değerin yüksek olması sorun değil ki.. Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallah.. Hayırlı olsun..hayırlı olsuun çok sevindim canım yükselmesine:)
bugün bende verdim kan 10.000 den yüksek çıktı tam değer vermedi ama haftam 4+6 yüksek mi benim değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?