Değer yükselmedi yani doktorum saolsun direk yüzüme düşük olur değerin çok düşük dedi sonra ağlama krizleri filan nasıl olduğunu anlamadım Akşama kanamam başladı alttan muayne etmişti benide görrmynce yani cinsel ilişki bile ilk dönemlerde sakıncalıykn bence alttan muayne sağlıklı değil gibi geliyor dışarıdan sert bi cisimle müdahele bilmyrm benim görüşm tabi detaylı bi bilgm yok ama sakın stres yapma herşeydn önemlisi ağrın yoksa sıkıntı yok Allah korusun düşükte inanılmaz Ağrı oluyor ve kanama çok oluyor öyle bir iki damla değil
ooo masallah değerin coşmus ama değer yükselmesinde sıkıntı olmuyo diye biliyorum ikiz gebeleiğe falan işaret edebiliyomus allah daim etsin doktora gittin mi peki canım kese göründü mü :)hayırlı olsuun çok sevindim canım yükselmesine:)
bugün bende verdim kan 10.000 den yüksek çıktı tam değer vermedi ama haftam 4+6 yüksek mi benim değerim
canım değerin yükselmiş sonucta ilk değere göre benim değil ama arkaasımın basına gelmişti hatta kesede cok gec gözükmüştü ama gec döllenme oldugunda da olabiliyomus böyle bi durum dıs gebelik ve bos gebelikte olabilir tabi ama genelde doktorlar kalp atısını duymadan bizleri sallamadıkları için insafsızca yüzüne en kötü ihtimali söylüyorlar dua edelim inşş seninle kalır bebeişinmerhabaa... herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.. bi sorum olcak benim.de bi hayli canım sıkkın.. regl geçeli 5. gün kanda değerim 11.84 çıktı. 12. gün ise 174 çok az değerim doktor dış gebelik mol gebelikden bahsetti. umarım inşallah değildir. sizce yükselir mi yada başında böyle bi durum geçen vrmı
ooo masallah değerin coşmus ama değer yükselmesinde sıkıntı olmuyo diye biliyorum ikiz gebeleiğe falan işaret edebiliyomus allah daim etsin doktora gittin mi peki canım kese göründü mü :)
hadi hayırlısı canım bizlerede haber ver merak ederiz inşş saglıklı haberlerini alırız :)saat 4 te gircem canım ultrasona bakalım iki mi bir mi görcez bebişi
amin inşallah.. benimle sağlıklı bi şekilde kalmasını nasip eder mevlam..canım değerin yükselmiş sonucta ilk değere göre benim değil ama arkaasımın basına gelmişti hatta kesede cok gec gözükmüştü ama gec döllenme oldugunda da olabiliyomus böyle bi durum dıs gebelik ve bos gebelikte olabilir tabi ama genelde doktorlar kalp atısını duymadan bizleri sallamadıkları için insafsızca yüzüne en kötü ihtimali söylüyorlar dua edelim inşş seninle kalır bebeişin
Canım.. Daha iyi hissedip de kalkacak gibi olursan, kan testini tekrarla. Eğer bir problem varsa değerin düşmüştür. İnşallah her şey yolundadır.. Kesenin görünmesinin değerle alakası da olmayabiliyor bazen. Bütün doktorlara da güvenme. Böyle durumlarda faklı doktorlar farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Kendini üzmemeye çalış, bu da çok zararlı çünkü. Stres daha kötü yapar. Dinlen sadece..
Canım kalp atışı o değerle duyulmaz. Daha doğrusu zaten kese göründüyse, bir daha kan testini tekrarlamaz ki kimse. Beklersin ki kalp atışı için zaman gelsin. Kalp atışı da adet tarihin 3 hafta geçtikten sonra net duyulur. Senin ne kadaar geçmişti. Değerin böyleyse sanırım daha 1 hafta 10 gün geçmiştir. Korkma.. Bebeğin sana tutunmuıştur artık. Hayırlısıyla kalbini de duyarsınız inşallah...
Benim de 4+6'da 10 bini geçmişti canım. Değerin yüksek olması sorun değil ki.. Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallah.. Hayırlı olsun..
Hala çatlamamış mı yani? Tekrar gittin mi doktora? Doktor bir şey demedi mi?Merhaba dely pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim ama yumurtam 24mm acaba kist mi olur bebek mi korkuyorum İnşallah bu ikinci denemem klomen ve çatlatma iğnesi ile fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Töbeee de yok öyle bişi olmıycakkÇok üzüldüm ama Allah bi tane da vermiş sağ salim kucağına alırsın insallah. Peki Allah korusun ama ole bişe başıma gelse evde düşer mi doktora gitmeme gerek var mı
canıım kesemizi gördük şükür doktor bir sıkıntı görünmüyor dedihadi hayırlısı canım bizlerede haber ver merak ederiz inşş saglıklı haberlerini alırız :)
Gözünüz aydıınnncanıım kesemizi gördük şükür doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi
Gözünüz aydıınnnAllah tamamına erdirsiinn :)
Hayırlı olsun,maşallah .canıım kesemizi gördük şükür doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi
Hayırlı olsun,maşallah .
Keseyi karından mı,alttan mı gördünüz ?
Allah tamamına erdirsin canım,ben de yarın gideceğim,umarım sorunsuz görünür. 6 + 1 olmuş olacak yarın.karından gördük canım görmekte hiçte zorlanmadı doktor sadece kalp atışı yok daha
Allah tamamına erdirsin canım,ben de yarın gideceğim,umarım sorunsuz görünür. 6 + 1 olmuş olacak yarın.
Pazartesi devlet hastanesinde görülmemişti,yarın özele gidiyorum.
Ayyy cook sevindim masallah darisi bizim basimiza inscanıım kesemizi gördük şükür doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi
ehehe birazcık öyleyiz bende daha kalp atışını duymadım kesesiyle idare ediyoruz iki hafta sonra tekrar gidicemAyyy cook sevindim masallah darisi bizim basimiza insbende yarin gidecektim ama annem ortaligi yikti rahat birak bebegi biraz daha yerlessin dedi ugrasip durma agrin sizin yok ne sabirsiz nesilsiniz diyo bende tamam dedim haftaya gidicez bakalim
gitmedim dr gel demedi çatlatma iğnesi verdi günaşırı ilişki dedi o kadar adet olursanız yada 14.gün gelin dedi o kadarHala çatlamamış mı yani? Tekrar gittin mi doktora? Doktor bir şey demedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?