Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Çok üzüldüm ama Allah bi tane da vermiş sağ salim kucağına alırsın insallah. Peki Allah korusun ama ole bişe başıma gelse evde düşer mi doktora gitmeme gerek var mı

hayırlı olsuun çok sevindim canım yükselmesine:)
bugün bende verdim kan 10.000 den yüksek çıktı tam değer vermedi ama haftam 4+6 yüksek mi benim değerim
ooo masallah değerin coşmus ama değer yükselmesinde sıkıntı olmuyo diye biliyorum ikiz gebeleiğe falan işaret edebiliyomus allah daim etsin doktora gittin mi peki canım kese göründü mü :)

canım değerin yükselmiş sonucta ilk değere göre benim değil ama arkaasımın basına gelmişti hatta kesede cok gec gözükmüştü ama gec döllenme oldugunda da olabiliyomus böyle bi durum dıs gebelik ve bos gebelikte olabilir tabi ama genelde doktorlar kalp atısını duymadan bizleri sallamadıkları için insafsızca yüzüne en kötü ihtimali söylüyorlar dua edelim inşş seninle kalır bebeişin

ooo masallah değerin coşmus ama değer yükselmesinde sıkıntı olmuyo diye biliyorum ikiz gebeleiğe falan işaret edebiliyomus allah daim etsin doktora gittin mi peki canım kese göründü mü :)

saat 4 te gircem canım ultrasona bakalım iki mi bir mi görcez bebişi

amin inşallah.. benimle sağlıklı bi şekilde kalmasını nasip eder mevlam..

Merhaba dely pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim ama yumurtam 24mm acaba kist mi olur bebek mi korkuyorum İnşallah bu ikinci denemem klomen ve çatlatma iğnesi ile fikirlerinizi bekliyorum kızlar

Merhaba dely pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim ama yumurtam 24mm acaba kist mi olur bebek mi korkuyorum İnşallah bu ikinci denemem klomen ve çatlatma iğnesi ile fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Hala çatlamamış mı yani? Tekrar gittin mi doktora? Doktor bir şey demedi mi?

karından gördük canım görmekte hiçte zorlanmadı doktor sadece kalp atışı yok daha
Allah tamamına erdirsin canım,ben de yarın gideceğim,umarım sorunsuz görünür. 6 + 1 olmuş olacak yarın.
Pazartesi devlet hastanesinde görülmemişti,yarın özele gidiyorum.

Allah tamamına erdirsin canım,ben de yarın gideceğim,umarım sorunsuz görünür. 6 + 1 olmuş olacak yarın.
Pazartesi devlet hastanesinde görülmemişti,yarın özele gidiyorum.

bende devlete gittim tatlım benim 4+6 bugün.görülür inşAllah bebişten bebişe değişiyor yerleşme zamanı vs . hadi senden de güzel haberler alalım :)

canıım kesemizi gördük şükür doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi
Ayyy cook sevindim masallah darisi bizim basimiza ins bende yarin gidecektim ama annem ortaligi yikti rahat birak bebegi biraz daha yerlessin dedi ugrasip durma agrin sizin yok ne sabirsiz nesilsiniz diyo bende tamam dedim haftaya gidicez bakalim

Ayyy cook sevindim masallah darisi bizim basimiza ins bende yarin gidecektim ama annem ortaligi yikti rahat birak bebegi biraz daha yerlessin dedi ugrasip durma agrin sizin yok ne sabirsiz nesilsiniz diyo bende tamam dedim haftaya gidicez bakalim
ehehe birazcık öyleyiz bende daha kalp atışını duymadım kesesiyle idare ediyoruz iki hafta sonra tekrar gidicem

Hala çatlamamış mı yani? Tekrar gittin mi doktora? Doktor bir şey demedi mi?
gitmedim dr gel demedi çatlatma iğnesi verdi günaşırı ilişki dedi o kadar adet olursanız yada 14.gün gelin dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…