yukselır canım Allahın ıznıyle benımde ılkı dusuk cıktı bırden 3 e katladıArkadaşlar bende adetim gecikti diye kan testi yaptırdım 29.3 çıktı.doktor daha çok küçük ama rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlıyor kendini büyük olasılıkla dedi.paZartesi tekrar tahlil yaptır gel dedi.yükselir mi acaba korkuyorum
Kızlar adet dönemlierim düzensiz bugün 38.gündeyim kan testi yaptırdım 11.7 çıktıhamilemiyim değilmiyim
yükselir inş canım adetine kac gün var o yüzden düşük cıkmıs olabilir bi dahaki testte ikiye katlar inşArkadaşlar bende adetim gecikti diye kan testi yaptırdım 29.3 çıktı.doktor daha çok küçük ama rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlıyor kendini büyük olasılıkla dedi.paZartesi tekrar tahlil yaptır gel dedi.yükselir mi acaba korkuyorum
Canım o zaman bekleyeceksin, başka çare yok. Hatta ilaçlar biraz da geciktirebiliyor adeti. Moralini bozma ama.. güzel düşüngitmedim dr gel demedi çatlatma iğnesi verdi günaşırı ilişki dedi o kadar adet olursanız yada 14.gün gelin dedi o kadar
Canım normalde 28 günde bir adet olan biri 14. günde yumurtlar ya. Yani aslında şöyle; kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 gün önce yumurtlama olur. 32 günde bir oluyorsan 18. gün, 34 günde 1 oluyorsa 20. gün yumurtlama olur gibi.. Mesela senin adetlerin hep düzenli 28 günde bir olsa; sen 14. gün yumurtlamayı beklersin... O gün ilişkiye girip hamile kaldım sanabilirsin. Doktor da öyle düşünür tabi.. ama sen anlamadan hamile kaldığın ay adetin gecikecek olduysa ve buna bağlı olarak yumurtlama daha geç olduysa ve sen de o geç yumurtlama gününde ilişkiye girip hamile kaldıysan buna geç döllenme deniyor. Mesela sen bilmeden 14. gün değil de, 20. gün hamile kalmış olabilirsin, yani örnek olarak verdim, herhangi bir gün kalmış olabilirsin. Karışık gibi gelmesin.. yumurtanın beklenenden geç döllendiği anlamına geliyor yani. Buna göre sen beklediğin adet tarihinde test yaparsın, negatif çıkar çünkü beklediğinden geç döllenme olmuştur. Yani hamile olabilirsin ama en güzel sonucu kan testi verir. Kan testi yaptır bence canım.Arkadaşlar adetim 6 gün geçti kan verdim negatif...ya benim Adetim çok düzenlidir...bu geç döllenme mevzusu nedir midem felan bulanıyor....fikriniz varmı yada başına daha önce böyle bişey gelen oldumu
Net bir şey söylenemez ama tabi ki yükselmesi beklenir normalde canım. Kötü düşünme. Yükselir inşallah..Arkadaşlar bende adetim gecikti diye kan testi yaptırdım 29.3 çıktı.doktor daha çok küçük ama rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlıyor kendini büyük olasılıkla dedi.paZartesi tekrar tahlil yaptır gel dedi.yükselir mi acaba korkuyorum
Değerin hamile olduğunu gösteriyor ama testini bir kaç gün sonra tekrarla. Artması gerekiyor.. İnşallah hamilesindir..Kızlar adet dönemlierim düzensiz bugün 38.gündeyim kan testi yaptırdım 11.7 çıktıhamilemiyim değilmiyim
Yerleşme kanaması daha erken olur ama; döllenmeden sonra 10-15 gülerde falan olur.. sanmıyorum canım. Kanaman yoksa kalkabiliyor musun? Kalkabilirsen bir test daha yaptır bence ve tekrar doktora görün canım. Karından baksa da keseyi net görür artık hayırlısıyla..Kızlar benim pembe kanama yerlesme kanamasi olabilir mi iki gündür nette araştır araştır helak oldum. Kendimi avutmaya çalışıyorum. Çarşamba başladı perşembe vardı Allaha Şükür suan yok. 4.5.haftslar olabilir yazıyo bazı yerlerde
Canım o zaman bekleyeceksin, başka çare yok. Hatta ilaçlar biraz da geciktirebiliyor adeti. Moralini bozma ama.. güzel düşün
Anladimverdim yarım saat önce ama yarın cikicakmis. Beklemekten başka bişey yok
Canım normalde 28 günde bir adet olan biri 14. günde yumurtlar ya. Yani aslında şöyle; kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 gün önce yumurtlama olur. 32 günde bir oluyorsan 18. gün, 34 günde 1 oluyorsa 20. gün yumurtlama olur gibi.. Mesela senin adetlerin hep düzenli 28 günde bir olsa; sen 14. gün yumurtlamayı beklersin... O gün ilişkiye girip hamile kaldım sanabilirsin. Doktor da öyle düşünür tabi.. ama sen anlamadan hamile kaldığın ay adetin gecikecek olduysa ve buna bağlı olarak yumurtlama daha geç olduysa ve sen de o geç yumurtlama gününde ilişkiye girip hamile kaldıysan buna geç döllenme deniyor. Mesela sen bilmeden 14. gün değil de, 20. gün hamile kalmış olabilirsin, yani örnek olarak verdim, herhangi bir gün kalmış olabilirsin. Karışık gibi gelmesin.. yumurtanın beklenenden geç döllendiği anlamına geliyor yani. Buna göre sen beklediğin adet tarihinde test yaparsın, negatif çıkar çünkü beklediğinden geç döllenme olmuştur. Yani hamile olabilirsin ama en güzel sonucu kan testi verir. Kan testi yaptır bence canım.
Net bir şey söylenemez ama tabi ki yükselmesi beklenir normalde canım. Kötü düşünme. Yükselir inşallah..
Değerin hamile olduğunu gösteriyor ama testini bir kaç gün sonra tekrarla. Artması gerekiyor.. İnşallah hamilesindir..
Yerleşme kanaması daha erken olur ama; döllenmeden sonra 10-15 gülerde falan olur.. sanmıyorum canım. Kanaman yoksa kalkabiliyor musun? Kalkabilirsen bir test daha yaptır bence ve tekrar doktora görün canım. Karından baksa da keseyi net görür artık hayırlısıyla..
Pazartesi testi tekrar yaptırıcam inş yükselir 2 gün sabredicem artıkCanım o zaman bekleyeceksin, başka çare yok. Hatta ilaçlar biraz da geciktirebiliyor adeti. Moralini bozma ama.. güzel düşün
Canım normalde 28 günde bir adet olan biri 14. günde yumurtlar ya. Yani aslında şöyle; kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 gün önce yumurtlama olur. 32 günde bir oluyorsan 18. gün, 34 günde 1 oluyorsa 20. gün yumurtlama olur gibi.. Mesela senin adetlerin hep düzenli 28 günde bir olsa; sen 14. gün yumurtlamayı beklersin... O gün ilişkiye girip hamile kaldım sanabilirsin. Doktor da öyle düşünür tabi.. ama sen anlamadan hamile kaldığın ay adetin gecikecek olduysa ve buna bağlı olarak yumurtlama daha geç olduysa ve sen de o geç yumurtlama gününde ilişkiye girip hamile kaldıysan buna geç döllenme deniyor. Mesela sen bilmeden 14. gün değil de, 20. gün hamile kalmış olabilirsin, yani örnek olarak verdim, herhangi bir gün kalmış olabilirsin. Karışık gibi gelmesin.. yumurtanın beklenenden geç döllendiği anlamına geliyor yani. Buna göre sen beklediğin adet tarihinde test yaparsın, negatif çıkar çünkü beklediğinden geç döllenme olmuştur. Yani hamile olabilirsin ama en güzel sonucu kan testi verir. Kan testi yaptır bence canım.
Net bir şey söylenemez ama tabi ki yükselmesi beklenir normalde canım. Kötü düşünme. Yükselir inşallah..
Değerin hamile olduğunu gösteriyor ama testini bir kaç gün sonra tekrarla. Artması gerekiyor.. İnşallah hamilesindir..
Yerleşme kanaması daha erken olur ama; döllenmeden sonra 10-15 gülerde falan olur.. sanmıyorum canım. Kanaman yoksa kalkabiliyor musun? Kalkabilirsen bir test daha yaptır bence ve tekrar doktora görün canım. Karından baksa da keseyi net görür artık hayırlısıyla..
Bu hamilelik süreci başından itibaren sabır süreci canım.. Hatta daha öğrenmeden başlıyor ve sonra da hep öyle devam ediyor.. Yeter ki sağlıkla gelsinler sabredicez artık.. İnşallah yükseldiğini görürsün, Allah gönlüne göre versin..Pazartesi testi tekrar yaptırıcam inş yükselir 2 gün sabredicem artık
Ay hadi inş kimseye gönül rahatlığıyla hamileyim de diyemiyorum kimseye sabredicez artık senin ne kadar çıkmıştı canım ilk değerin?yukselır canım Allahın ıznıyle benımde ılkı dusuk cıktı bırden 3 e katladı
ilk degerım 34.1 cıkmıstı canım ıkı gun sonra tekrarladıgımda 106ya yukseldı doktor bebek var dedı 10 gun sonra ultrasona gel dedıAy hadi inş kimseye gönül rahatlığıyla hamileyim de diyemiyorum kimseye sabredicez artık senin ne kadar çıkmıştı canım ilk değerin?
belkı gec dollenme felandır beta degerın 500u gecerse bu sonucta korkma canım benım doktorum oyle dmeıstı 500un ustu dış gebelık olmuyo dıyeArkadaşlar merhaba. 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim. 4 hafta 3 gün lük hamileymişim . Kanda bhcg 430 çıktı. Ama doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi. Cuma tekrar gel dedi. Gittim. Bu defa abdominal ultrason baktı. Gene göremedi. Dış gebelik olabilir diyoKan aldırdım tekrar. Sonuç daha çıkmadı. Sizce kese görünmemesi normal mi? Üzülmekle acele mi ediyorum? Biraz daha bekleyelim mi? Cevaplarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?