Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm hiç panik yapma bnm degerim 600 dü gorunmedi 1000 küsürlerde vajinal ultrasonla ancak gordü Allahin izniyle icini ferah tut:)

Merhaba arkadaşlar, 30 mart regli tarihimdi 1 nisanda bhcg 120 3 nisanda 223 çıktı 4+3 günlük sizce normal mi herşey kese gözükmedi tabiki endişeliyim.
Canim degerlerin artis gosteriyo ins boyle devam eder sikinti yok gibi gec dollenmis olabilir

Merhabalar kızlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen mart 15 son adet tarihim ve 21 den 29 a kadar otomatik hesaplıyıcıdayumurtlama dönemi ve ben bu aralarda her gün ilişki yaşadım eşimle bugün kan testi yaptırdım 0.46 çıktı çok erken biliyorum ama dayanamadım ama miğde bulantıları varkasıklarımda yumurtlamada olduğu gibi yanmalar ve ağrılar hala mevcut göğüslerim karıncalanma gibi ve ağrımaya başladı.. Yüzüm sivilcelenmeye başladı 26 günde biradet görüyorum 9 10 nisan gibi olmam lazım sizce birdaha ne zaman test yaptırsam acaba.. Böyle şeyler yasayıp kan deperi yükselen varmı

Canim baya erken yapmissin testi ama belirtilerine dayanarak olumsuz bi sey olmamali ama net bi sojuc icin en erken adetine 1-2 gun kala yinele testi

Canim baya erken yapmissin testi ama belirtilerine dayanarak olumsuz bi sey olmamali ama net bi sojuc icin en erken adetine 1-2 gun kala yinele testi
İnş canım evet erken yaptım biz kadınların doğasında var galiba sabırsızlık çarşamba perşembe birdaha yaptırıcam inşallah..

Hamilesin canim tebrikler :) benimde adetime 5 gun kala 18.48 cikmisti sonra iki gunde bir deger ikiye katliycak..sevin tadini cikar rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Kızlar değerim 7032.0 olmuş ama dün gece içim boşaldı resmen çok kanamam oldu ayağa kalkınca birden geldi 3 e kdr geldi. Değerim yükselmiş dış gebelik olamaz dimi. Salı 2562.0 ydi değerim. İyi yükselmiş mi bi terslik olamaz dimi. Ama ozaman neden kanama oluyo.doktora gidemedim korktum ayağa kalkmaya. Nolur bi akıl verin. Pzrtesi gidicem doktora .Bir gün adetim geçeli 14.gun

canıım artısın dıs gebelık olamaz benım doktorum demıstı 500 u gecerse dıs gebelık olmaz dıye sen 7
bınlerden bahsedıyosun ama kanaman var bı sekıdle acıle gıt progestan iç bıde dusuk engellıyo o

Canım içiyorum ama etki etmiyo. Çarşamba serum yedim oda durdurmadi. Yerimden kalkmak istemiyorum hemen geliyo.acaba sağlıksız olabilir mi ilk zaman damla damla geliyordu cogaldi . Vücudum atmaya mi çalışıyo acaba ama öyle düşük gibi sancim yok.

canım kac haflık bebegın hıc ultrasona gırdınmı gorundumu bu degerlerle gormen lazımdı ama bişekılde gıtmek zorundasın ıyı bısey deıl o kadar kanama

Kese gorunmedi gi için doktor bişey dememisti. Son adet tarihim 19 ŞUBAT. bi terslik var dimi bnde farkındayım ama korkuyorum.

Kese gorunmedi gi için doktor bişey dememisti. Son adet tarihim 19 ŞUBAT. bi terslik var dimi bnde farkındayım ama korkuyorum.
Canim gitgide fazlalasti diyorsun bu normal bi durum degil belki onlenebilecek bisey doktorlar belki farkli bi ilac onerecek bilemeyiz boyle gitmeyerek sagligini tehlikeye atiyorsun ins kanaman durur dualarimiz seninle

Hamilesin canim tebrikler :) benimde adetime 5 gun kala 18.48 cikmisti sonra iki gunde bir deger ikiye katliycak..sevin tadini cikar rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
İşallah canım çünkü idrar testi yaptım 4 gün öncesini gösteren gerci 5 günüm felan vardı daha dayanamadım yaptım o negatif cıktı biliyorum idrar için daha erken göstermez iki güne tekrar hgc ye baktırıcam eşim cok hevesli kutlamaya basladı bile hayal kırıklığı yasasın istemiyorum bende tabikiumarım dediğin gibidir cok saol

canım degerıne gore 5 haftalık hamıle gorunuyosun ama kanama ıyı bısey deıl helede akarcasına olan sen ya ambulansla kıpırdamak ıstemıyosan yada bı sekılde acıle gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…