Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım degerıne gore 5 haftalık hamıle gorunuyosun ama kanama ıyı bısey deıl helede akarcasına olan sen ya ambulansla kıpırdamak ıstemıyosan yada bı sekılde acıle gıt

Gittim 1 saat önce keseyi normal ustten gördü ama kese de yırtılma varmış başkada bişey söylemedi bekliycez dedi haftaya gel dedi

Canim gitgide fazlalasti diyorsun bu normal bi durum degil belki onlenebilecek bisey doktorlar belki farkli bi ilac onerecek bilemeyiz boyle gitmeyerek sagligini tehlikeye atiyorsun ins kanaman durur dualarimiz seninle

Cok sagol..Gittim kese de yırtılma varmış bekliycrz

Gittim 1 saat önce keseyi normal ustten gördü ama kese de yırtılma varmış başkada bişey söylemedi bekliycez dedi haftaya gel dedi
Allah yardımcın olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın ıns haftaya gıttıgınde olumlu seyler duyarsın progestan felanverdımı doktorun

Allah yardımcın olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın ıns haftaya gıttıgınde olumlu seyler duyarsın progestan felanverdımı doktorun

Amin insallah. Zaten kullanıyordum 100mg di 200mg verdi 8 saatte bir içiçem. Bu yırtılma ile ilgili bilgisi olan yokmu acaba duzelebilir bişey mi

Canım benim gördüğümden beri aklım sende o günler aklıma geldi progesteron iğnesi vermedi mi ben 5 gün vurulmustum igneyi hatta hergün ebe gelip yapıyordu bana ablam ve kayinvalidem baktı benim kanamam da çok vardı lavabo dışında yataktan kalkmadim hergün 1 ayetel kürsi 3 İhlas 3 felak 3 nas suresi okuyup elime ufleyip karnima suruyordum sonra RABBİM yavrum sana emanet ne olur onu koru bize bağışla diye dua ediyordum ve sürekli salavat getirip efendimizin yüzü suyu hürmetine diyordum bol bol dua et canım RABBİM size bagislasin inşallah

Kızlar ben pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim benimle aynı gün çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşımın dün sonucu 19 çıktı şimdi bende heveslendim ama onun son adet tarihi 15 mart benimki ise 18 mart bende baktirsam mi yoksa daha erken mi

Sağol cnm Allah razı olsun. okuyoruz sürekli kaynanamla Allaha emanet artık ama bu kese olayı çok canımı sıktı araştırıyorum nette bile çıkmıyo kimsenin başına gelmedi heralde
Bekliycez elden başka bişey gelmiyo

Benim bir arkadaşımin 6 aylıkken kesesinde yırtılma olmuştu sonra dru sürekli istirahat verdi hiç zorlamadi kendini dinlendi 38 haftayı doldurdu dün öğleden sonra sağlıklı bir şekilde doğum yaptı canım ama iste onun 6 aylikken oldu yani bebis büyükdü dünden beri böyle birşey olabilirmi diye araştırıyorum senin için ama bende bişey bulamadım yaa bu kadar küçükken nasıl kesedeki yirtigi gördü anlamadim ablam yumurta takibine gidiyor yarın yada salı günü tekrar gitcek druna sorarız bakalım olabilir mi böyle bişey ne yapmak gerekir diye ALLAH'A emanet olun sende bebisde inşallah arkadaşım gibi sağlıkla alırsın kucağına canım

Kuzumm nasıl oldun varmı bi gelişme

Ekrandan gösterdi kesenin yuvarlak olan bi kısmında kararma var yani tam yuvarlak olmuyo bak burda yırtık var dedi bana. Çok sağolun ilgilendiğiniz icin. Sorabilirse çok mutlu olurum. Tekrar Sağol.

Kuzumm nasıl oldun varmı bi gelişme

Suan sadece siyah kahve gibi akinti var saniyorum içerde kalan kan yda öyle umut ediyorum.1 haftadır priz telefon sarj makinesiyle yaşıyorum. Yatıyorum khic kalkmiyorum.dua ediyorum ama elden başka bişey gelmiyo.

Suan sadece siyah kahve gibi akinti var saniyorum içerde kalan kan yda öyle umut ediyorum.1 haftadır priz telefon sarj makinesiyle yaşıyorum. Yatıyorum khic kalkmiyorum.dua ediyorum ama elden başka bişey gelmiyo.
Canim dedigin gibi bu iyiye isaret kanamanda tamamen kesilir ins allahim sana bagislasin bebegini dualarimiz seninle

Rengin koyu olması aktif bir kanama olmadığını gösterir bol sıvı tüket 3lt en az bence

Rengin koyu olması aktif bir kanama olmadığını gösterir bol sıvı tüket 3lt en az bence

Ayağa kta 10 kalınca hemen adet sancısı gibi agri giriyo damla damla gelmeye başlıyor dünden beri hiç kalkmadim ihtiyaç dışında hızlı hızlı gidip geliyorum. Kalkmaya nca kuruyor sanirim

Ayağa kta 10 kalınca hemen adet sancısı gibi agri giriyo damla damla gelmeye başlıyor dünden beri hiç kalkmadim ihtiyaç dışında hızlı hızlı gidip geliyorum. Kalkmaya nca kuruyor sanirim
Çok hareket etme bencede ne zaman gideceksiniz dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…