inşallah bebegin sana tutunur ve kese yırtıgın düzelir canım rabbim yardimcın olsun hepimize allah yardımcı olsun bende catlatma iğnesi sonrası gün sayıyorum
Geçmiş olsun canım ,inşallah sorunsuz şekilde atlatır bebeğin.Doktor haftaya gel dedi.
Geçmiş olsun canım ,inşallah sorunsuz şekilde atlatır bebeğin.
Benim de miyomlarımdan ötürü endişelerim var,5 haftalık hamıleyim ama kese ve miyom birbirine çok yakın,14 Nisan'da doktor randevum var,inşallah güzel haberler alırım.
Senin için de aynısını diliyorum,içimizi ferah tutmaya çalışalım.
Âmin canımSağol canım Allah yüzümüzü güldürdür Inşallah
Evet canım faydası daha çok direk etki ediyor. Yere ayaklarının üzerinde otur rahim ağzı açılır bir parmağında hafif itekle zaten yukarı doğru gider. Açık yazdım ama en rahat bu şekilde yaparsın ha bir de koyunca biraz ayaklarını uzat yat yoksa geri gelir. Hemen lavaboya da gitmeBen bişey daha sorucam burayı sırf ben meşgul ediyorum nolur k.bakmayin. Doktor bana progestan ilacı vajinal verdi bn kullanamıyorum o şekilde kulanan var mı faydası daha mı çok acaba
Evet canım faydası daha çok direk etki ediyor. Yere ayaklarının üzerinde otur rahim ağzı açılır bir parmağında hafif itekle zaten yukarı doğru gider. Açık yazdım ama en rahat bu şekilde yaparsın ha bir de koyunca biraz ayaklarını uzat yat yoksa geri gelir. Hemen lavaboya
Çok yardımcı oldun Sağol bnde düşünüyorum nasıl olcak die
adet gununse cok dusuk canım ama 5in ustunu supelı gebelık dıyolar belkı gec dollenme felan olmustur adet olmazsan ıkı gun sonra tekrarla testı artıs varsa umut vardırMerhaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım sonuç 6.53 sızce nasıl normal adet gunum bgn doktor çok umut vermedı
Evet adet gunum catlaMa ıgnesı de yaptırmıstım bu ay kısmet artık böyle olupta artan varmıadet gununse cok dusuk canım ama 5in ustunu supelı gebelık dıyolar belkı gec dollenme felan olmustur adet olmazsan ıkı gun sonra tekrarla testı artıs varsa umut vardır
TEBRİKLER CNM, HAMİLESİN.. BENCE İKİ GÜN SONRA TESTİNİ TEKRARLA DEĞER KATLANIYOR MU BAKTIR, VİTAMİN İLACI KULLANMAYA BAŞLABenim adete 4gun kala 30 cikti ?doktora gitmedim .sizce ?
TEBRİKLER CNM, HAMİLESİN.. BENCE İKİ GÜN SONRA TESTİNİ TEKRARLA DEĞER KATLANIYOR MU BAKTIR, VİTAMİN İLACI KULLANMAYA BAŞLA
Benim adete 4gun kala 30 cikti ?doktora gitmedim .sizce ?
13 gün gecikmeye göre değer gayet güzel bence
tebrikler :) benimde 33 tü :)
Peki hemen gitmiş miydin doktora ? Beklemiş miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?