Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Üç aydır yani Ocak Şubat ve Mart aylarında hep ayın 2sinde adet oldum
İnternetteki hesaplayıcılardan bu son olası regl tarihimin 31 Mart olması gerektiğini öğrendim
Evde yaptığım test pozitif çıktı
Bugün adetim gecikeli 6 gün oluyor Kan testi yaptırdım Beta hcg 870 çıktı sizce bu değer iyimi doktor henüz bişi söyleyemem dedi ultrasonda görülemeyecek kadar küçükmüş haftaya tekrar gel dedi.
Bundan önce 3 kere düşük yaşadım çok korkuyorum
Lütfen yorum yapın

bat tarihim 1 nisandi ve bugün yaptigım test bu sekilde :) Perşembe günü dr. gidiyorum.Zaman geçmiyor.En son 1 nisanda beta hcg 17.97 çikmisti ve testim bayasilikti.Acaba sizce beta yükselmismidir.
Hayırlı olsun inşallah
Kesin bir şey söylemek mümkün değil canım. Sağlıkla gelişsin inşallah.. Baya da zaman geçmiş son test üzerinden. 1 kere daha yaptırsana endişelenmek yerine. Yarın artık adet tarihinin de üzerinden 1 hafta geçmiş olacak neredeyse, baya katlanmış olmalı. İnşallah katlanmıştır..

Hayırlı olsun İlk sayfaya bakarsan hafta hafta beklenen hcg değerleri yazıyor. 5. haftanın içinde oluyorsun. Çarşamba tekrar test yaptır istersen. İnşallah güzel güzel artar.. Allah sağlıkla nasip etsin.

bat tarihim 1 nisandi ve bugün yaptigım test bu sekilde :) Perşembe günü dr. gidiyorum.Zaman geçmiyor.En son 1 nisanda beta hcg 17.97 çikmisti ve testim bayasilikti.Acaba sizce beta yükselmismidir.

kesinlikle yükselmiş :) bende doktora gideene kadar hergün test yapmıştım

kesinlikle yükselmiş :) bende doktora gideene kadar hergün test yapmıştım
Canım sen benden önce mi hamileydin :) Seni hatırlıyorum ama konuşa konuşa herkesi karıştırır oldum Oğlun olacak demeekk Allah sağlıkla nasip etsin inşallaahhh. Daha bizimki belli değil :) Bu hafta doktora gidicez ama gösterecek mi bakalım minik

Hayırlı olsun İlk sayfaya bakarsan hafta hafta beklenen hcg değerleri yazıyor. 5. haftanın içinde oluyorsun. Çarşamba tekrar test yaptır istersen. İnşallah güzel güzel artar.. Allah sağlıkla nasip etsin.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım

Cnm hiç panik yapma bnm degerim 600 dü gorunmedi 1000 küsürlerde vajinal ultrasonla ancak gordü Allahin izniyle icini ferah tut:)
Sonuç 921 ç
Cnm hiç panik yapma bnm degerim 600 dü gorunmedi 1000 küsürlerde vajinal ultrasonla ancak gordü Allahin izniyle icini ferah tut:)
Canim sonuç 921 çıktı. Ama görünmemesi kesenin beni endişelendiriyor...

Bat tarihime 2 gün kaladan itibaren 8 gün boyunca tekrarladıgım testler.İlk 2 adetini 1 gunde yapmistım.Umarım sizler icin faydalı olur.ilk testte cizgi gölge gibiydi ve bugunlere geldik.Persembe gunü dr. gidicem.Benim icindua edin.

Eklentiler

• 20150406_172638.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 302

Aynen bende konuşurken karıştırıyorum :) eylül de gelecek nasipse bizim minik. Doktor 13 + 1 de söyledi canım ama genelde özele giden 12. Haftada öğreniyor. Ben devlete gidiyorum 17. Haftaya kadar bekleyemeyecegim diye sırf öğrenmek için özele gittim :) darısı başına :))

yaa bende durduramiyorum kendimi, hergün yapiyorum bu testleri.Siz keseyi adetiniz nekadar geciktikten sonra görmüştünüz acaba

Test yapmayı çok seviyorum suan olsa yine yaparım ben normalde 28 günde 1 adet görürüm ben bebişi 26. Gun öğrendim kan verdim 33 tu 2 gün sonra yani 28. Gun kan verdim 96 ya yükseldi 29. Gun doktora gittim tum testlerimi yapti değerim 186 ya yükseldi sonra da bekledim 35. Gun sağlık ocağında tahlil yaptırdım 2850 ye yükselmiş ama ben 6 haftalikti gittiğimde heralde 42. Gündü o zaman kese de bebiş te göründü 7 hafta 1 günlükken kalbini duyduk. Sonra ayda 1 çağırdı çok şükür yolunda hersey. Çok uzun oldu ama erken öğrenmek yüzünden bu kadar meşakkatli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…