Hayırlı olsun inşallahbat tarihim 1 nisandi ve bugün yaptigım test bu sekilde :) Perşembe günü dr. gidiyorum.Zaman geçmiyor.En son 1 nisanda beta hcg 17.97 çikmisti ve testim bayasilikti.Acaba sizce beta yükselmismidir.
Hayırlı olsunÜç aydır yani Ocak Şubat ve Mart aylarında hep ayın 2sinde adet oldum
İnternetteki hesaplayıcılardan bu son olası regl tarihimin 31 Mart olması gerektiğini öğrendim
Evde yaptığım test pozitif çıktı
Bugün adetim gecikeli 6 gün oluyor Kan testi yaptırdım Beta hcg 870 çıktı sizce bu değer iyimi doktor henüz bişi söyleyemem dedi ultrasonda görülemeyecek kadar küçükmüş haftaya tekrar gel dedi.
Bundan önce 3 kere düşük yaşadım çok korkuyorum
Lütfen yorum yapın
bat tarihim 1 nisandi ve bugün yaptigım test bu sekilde :) Perşembe günü dr. gidiyorum.Zaman geçmiyor.En son 1 nisanda beta hcg 17.97 çikmisti ve testim bayasilikti.Acaba sizce beta yükselmismidir.
Canım sen benden önce mi hamileydin :) Seni hatırlıyorum ama konuşa konuşa herkesi karıştırır oldumkesinlikle yükselmiş :) bende doktora gideene kadar hergün test yapmıştım
Canım sonuç 921 çıktı. Endişelenmeyeyim mi yani artık?belkı gec dollenme felandır beta degerın 500u gecerse bu sonucta korkma canım benım doktorum oyle dmeıstı 500un ustu dış gebelık olmuyo dıye
Sonuç 921 çCnm hiç panik yapma bnm degerim 600 dü gorunmedi 1000 küsürlerde vajinal ultrasonla ancak gordü Allahin izniyle icini ferah tut:)
Canim sonuç 921 çıktı. Ama görünmemesi kesenin beni endişelendiriyor...Cnm hiç panik yapma bnm degerim 600 dü gorunmedi 1000 küsürlerde vajinal ultrasonla ancak gordü Allahin izniyle icini ferah tut:)
maşşallah canım dıs gebelık rıskı kalkmıs ortadan benım doktorumun dedıgı oyleydı hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınCanım sonuç 921 çıktı. Endişelenmeyeyim mi yani artık?
folic plus kullanıyorum içinde d vitamini kalsiyum ve folik asit var cnm. ssk karşılamıyo sanırım 23,50 a aldımCok heveslendim ama daha dur bakım filan dediler ,oyuzden bilemedim ,insallah olur .sen vitamin ne kullaniosun ?
yaa bende durduramiyorum kendimi, hergün yapiyorum bu testleri.Siz keseyi adetiniz nekadar geciktikten sonra görmüştünüz acabakesinlikle yükselmiş :) bende doktora gideene kadar hergün test yapmıştım
yaa bende durduramiyorum kendimi, hergün yapiyorum bu testleri.Siz keseyi adetiniz nekadar geciktikten sonra görmüştünüz acaba
evet cok degisiyor ve tahminimce benimki geç döllenmeHayırlı olsun cnm. Bn mesela 14.gunde gördüm ama değişiyor sanirim
InsallahDereyi görmeden paçayı sıvadım ,gebelik takvimi yaptıminsallah saglikli saglikli alırız bebisleri kucağımiza
selam canım benimkide 99.9 iyimi hemşire iyi dedi ama.Eğer 1 gün geçikti yada bu tarihse bence 34 normal değerin salı günü 2 katlaması şart canım. Eğer katlarsa bir 2 gün sonra daha yaptır yine 2 kat olursa her şey yolundadır.
Bence iyi canım zamanla yükseliyor zaten benim persembe günü 23 tü bugün 207 ye cıktı hersey yolunda gelsin bebişlerselam canım benimkide 99.9 iyimi hemşire iyi dedi ama.
Canım sen benden önce mi hamileydin :) Seni hatırlıyorum ama konuşa konuşa herkesi karıştırır oldumOğlun olacak demeekk Allah sağlıkla nasip etsin inşallaahhh. Daha bizimki belli değil :) Bu hafta doktora gidicez ama gösterecek mi bakalım minik
yaa bende durduramiyorum kendimi, hergün yapiyorum bu testleri.Siz keseyi adetiniz nekadar geciktikten sonra görmüştünüz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?