bugün keseyi gördüm kızlar Rabb'ime Şükürler olsun 17mm miş:) hehh şimdide bekle bebek gelişsin haftaya kadar kalp atışları normalmi oyyy dokuz ay boyunca böyle stres korku bitmeyecek galiba 17 sinde çağırdı geç değilmi sizce bugün tam altı haftalık oldu aslında
Daha gorunmez merak etme bak bnki 1400 filan goruldu bnde bosuna panik yapmistim icini ferah tut senSonuç 921 ç
Canim sonuç 921 çıktı. Ama görünmemesi kesenin beni endişelendiriyor...
İnşallah canim ya, çok sağol içimi ferahlattığın için...Daha gorunmez merak etme bak bnki 1400 filan goruldu bnde bosuna panik yapmistim icini ferah tut sen
Amin canim inşallah...çok sağol içimi ferahlattın...maşşallah canım dıs gebelık rıskı kalkmıs ortadan benım doktorumun dedıgı oyleydı hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Amin canım.. Benim yarın kontrolüm. 12+6 oluyor nasipse. İkili testim var. Doktor tahminlere başlarız demişti :)) İnşallah sağlıklıdır ve inşallah gösterir kendini minikimAynen bende konuşurken karıştırıyorum :) eylül de gelecek nasipse bizim minik. Doktor 13 + 1 de söyledi canım ama genelde özele giden 12. Haftada öğreniyor. Ben devlete gidiyorum 17. Haftaya kadar bekleyemeyecegim diye sırf öğrenmek için özele gittim :) darısı başına :))
Allah sağlık versin, gözünüzaydınbugün keseyi gördüm kızlar Rabb'ime Şükürler olsun 17mm miş:) hehh şimdide bekle bebek gelişsin haftaya kadar kalp atışları normalmi oyyy dokuz ay boyunca böyle stres korku bitmeyecek galiba 17 sinde çağırdı geç değilmi sizce bugün tam altı haftalık oldu aslında
Canım değerin iyi artmış aslındaMerhaba size birşey sormak istiyorum sat tarihim 7 Mart .1 nisanda üç gümüşten kahverengi lekelenmeler oldu.beta hcg değerleim 3 Nisan 96 - 4 Nisan 188--6 Nisan 476 sizce dış gebelikmi kimyasalımı anlamadım.lekelerimde bitti
Bence de değerlerin güzel canım. Sanırım haftaya bebeğinin kesesi de görülür. Sağlıkla al kucağına.Merhaba size birşey sormak istiyorum sat tarihim 7 Mart .1 nisanda üç gümüşten kahverengi lekelenmeler oldu.beta hcg değerleim 3 Nisan 96 - 4 Nisan 188--6 Nisan 476 sizce dış gebelikmi kimyasalımı anlamadım.lekelerimde bitti
Amin canım.. Benim yarın kontrolüm. 12+6 oluyor nasipse. İkili testim var. Doktor tahminlere başlarız demişti :)) İnşallah sağlıklıdır ve inşallah gösterir kendini minikimAllah sağlıkla kucağına aldırsın oğlunu canıımm
Allah sağlık versin, gözünüzaydınMerak etme geç değil. Keseyi gördükten 2-3 hafta sonra çağırıyorlar ki kalbi net duyulsun hayırlısıyla.. Öyle güzel bir şey ki Pat pat pat atıyor, minicik bir hücre sadece.. Allah herkese nasip etsin inşallah
Canım değerin iyi artmış aslındaNormal gebelik olabilir neden dış ya da kimyasal diye düşündün? Lekelenme olabiliyor. Geçtiyse, bebek yerleşmiştir belki de ve büyüyecektir.. Daha kese görünmez, ama sağlıklı bir gebelikse 4-5 güne kadar görünür canım. Sen sabredebilirsen cuma testi tekrarla bence. 1500'lere falan ulaşmışsa, pazartesi doktora git. İnşallah sağlıklıdır..
Kuzum dün aklıma geldin sordum doktora kanama düşük riski fakat Parça gelmedikçe ve Ağrı şiddetlenmdkçe sorun yokmş sadece çok dikkat etmen lazımmış sürekli dinlen gittinmi tekrar doktoraGözün aydın canm çok sevindim.hic korkma boşuna evham yapma.benim de 9.54mm di normal mi değil mi bilmiyorum. Ama senin adına inan ki çok sevindim.
Kuzum dün aklıma geldin sordum doktora kanama düşük riski fakat Parça gelmedikçe ve Ağrı şiddetlenmdkçe sorun yokmş sadece çok dikkat etmen lazımmış sürekli dinlen gittinmi tekrar
Çok sağol benim doktorum bukadar açıklama bile yapmadı. Perşembe gidicem doktora. Bakalım dua ediyorum kötü bişey demesin artık die .cuma değerim 7000 lerdeydi sence perşembe kalp atışı duyulur mu baya zaman geçmiş olucak yada bebek görünür mu
yok canım guzel artıs var degerınde kımyasalda yuıkselmıyomus dusuyomus dıs gebelıkte 500u gecınce olmuyomus 500e yakın korkma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba size birşey sormak istiyorum sat tarihim 7 Mart .1 nisanda üç gümüşten kahverengi lekelenmeler oldu.beta hcg değerleim 3 Nisan 96 - 4 Nisan 188--6 Nisan 476 sizce dış gebelikmi kimyasalımı anlamadım.lekelerimde bitti
korkma canım benımde reglı gunumde felan 34.1dı yukselır ohamileyim kızlarrr neolur dua edin bana 2 kez kımyasal geçirdim korkuyorum.
adete 3 4 gun kala beta hcg 15 çok mu düşük
korkma canım benımde reglı gunumde felan 34.1dı yukselır o
Aaa tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin. Daha adetine varmış, bat gününde yükselir değerlerin.hamileyim kızlarrr neolur dua edin bana 2 kez kımyasal geçirdim korkuyorum.
adete 3 4 gun kala beta hcg 15 çok mu düşük
çok teşekkür ederimmm <3Aaa tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin. Daha adetine varmış, bat gününde yükselir değerlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?