Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktorunu değiştir eğer bi sonuç alamassan inan bişey olmıycak sen içini ferah tut olsaydı bu kadar kanamaya zaten dayanmazdı direnicek miniş annesini üzmiycek bu arada ben iki kilo aldım ne olcak bu halim:)))

İnşallah. Hic bi belirtim yok ya bulanti falan simdide bos gebelige taktim...Hadi ya olsun boşver tek derdimiz kilo olsun okdar stres yaşıyoruz:) Besle bebeğini zaten verirsin :)

İnşallah. Hic bi belirtim yok ya bulanti falan simdide bos gebelige taktim...Hadi ya olsun boşver tek derdimiz kilo olsun okdar stres yaşıyoruz:) Besle bebeğini zaten verirsin :)
Bulantı bendede yok hemde hiç göğüslerimin şişliği dışında belirti yok bu defa sadece aşırı iştah :) bide kasık ağrısı.. kanamaya takılma dokuz ay boyunca regli olan varmış önemli olan sancı ve dediğim gibi Allah korusun Parça gelmesi o boş gebeliği bende okudum okumaz olaydım:) şimdi onun merakı sardı gelişcekmi kalp atışını duyablcekmyz oyyy az bilen insan mutlu insandır kesinlikle :)) dur bak o yazıyo bulayım sana sende oku için rahatlasın regli olduğu için hamile olduğınu çok geç anlayan insanlar varmış ağrın sızın yok değilmi kanama ne durumda

Hamilelik Döneminde Adet Olunur mu?

Hamilelik döneminde adet olmaz diye bir kural yok tabi ki. Halk arasında üstüne görme olarak da adlandırılan bu durum aslında hemen hemen nadir görünen bir durumdur. Kişi her ay normal adetoluyormuş gibi aynı döngüde devam eder ama biryan da hamilelik dönemi yaşar.

Böyle durumlar genellikle kadının hamile olup olmadığını bilmediği bir dönemi yaşatır. Çok kilo akıp hastaneye başvurdu ve bilmeden bebek doğurdu gibi haberler genellikle bu kişiler için geçerlidir. Kadın adet olduğu için hamile olup olmadığını anlamaz. Bir süre sonra büyüyen karın ve atılan tekeler kendini ele verir ki bu durumda birçok kişi için şaşırtıcı bir sonuç doğurur.

Özellikle gebe kalmaya çalışıyorsanız adet döngüleriniz normal ilerliyorsa ve sizler farklılık hissetmeye başladıysanız geç kalmadan bir test yaptırmalısınız. Eczanelerde satılan ve yaklaşık 5 lira olan bu testler size zamanın çok fazla geçmesi sebebi ile zaten gerçek sonucu veriyor olacak. Daha sonraki dönemde âdetiniz birden kesilebilir ya da 9 ay boyunca devam da edebilir.

Bnde de sadece göğüs şisligi var ve acayip acısı. Bnde adet olayını çok düşündüm ama adet tarihlerinde oluyomus. Şuan kanamam yok Allahima şükürler olsun progestani 200mg olanı içiyorum. 100mg alttan atıyorum aynı anda zararlimi bilmiyorum.. Bıde Afedersin alt tarafında çok sizlama oluyo sende oluyo mu.

Merhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski var dedi.Haftaya tekrar gel dedi.Cok üzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede

Oluyo tabi anlık o an adet olcam sanıyorum bunun için doktor alttan muayne etmek istedi o an istemedm eğer devam ederse gel dedi ama anlık oluyor geçince vazgeçiyorum gitmekten leke filan yok değilmi artık

Nekadar oldu gecikmen

Oluyo tabi anlık o an adet olcam sanıyorum bunun için doktor alttan muayne etmek istedi o an istemedm eğer devam ederse gel dedi ama anlık oluyor geçince vazgeçiyorum gitmekten leke filan yok değilmi artık

Yok cnm iki gündür.. inşallah kalp atışlarında da burdan beraber seviniriz

dr haftaya gel dedi.Bende kan vermekten usandım artık sabredebilirsem haftaya p.tesi gününe kadar sabredicem olmadı bu cuma tekrar kan veririm.Güzel dileklwriniz için çok teşekkür ederim
bence çok güzel artmış degerın
ayın 1 de 20 desen
3 de 40 olmalıydı
5 de 80
7 de 160
kese 1500 olmalıymışkı oyle görünsün

doktorunu degıstır bence 1500 üstü olmalıkı oyle gorunsun kese burdakı arkadaşlar hep oyle yazmışlar 1500 üzeri görülüyor dıye ve beta hcg 2 katının ustune bıle katlamış yukarda hesapladım

evet benim hesaplamalarima görede iyi yükselmiş ama ah bu doktorlar illa mutlulugumuza çomak sokucaklar
bence gıtme o doktora moral veren pozitif doktora gıt zaten gebelık streslı bır donem endişeden dolayı ıyıce stres oluyoruz.
benımkıde senın kı gibi yukselır ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…