Doktorunu değiştir eğer bi sonuç alamassan inan bişey olmıycak sen içini ferah tut olsaydı bu kadar kanamaya zaten dayanmazdı direnicek miniş annesini üzmiycek bu arada ben iki kilo aldım ne olcak bu halim:)))
Bulantı bendede yok hemde hiç göğüslerimin şişliği dışında belirti yok bu defa sadece aşırı iştah :) bide kasık ağrısı.. kanamaya takılma dokuz ay boyunca regli olan varmış önemli olan sancı ve dediğim gibi Allah korusun Parça gelmesi o boş gebeliği bende okudum okumaz olaydım:) şimdi onun merakı sardı gelişcekmi kalp atışını duyablcekmyz oyyy az bilen insan mutlu insandır kesinlikle :)) dur bak o yazıyo bulayım sana sende oku için rahatlasın regli olduğu için hamile olduğınu çok geç anlayan insanlar varmış ağrın sızın yok değilmi kanama ne durumdaİnşallah. Hic bi belirtim yok ya bulanti falan simdide bos gebelige taktim...Hadi ya olsun boşver tek derdimiz kilo olsun okdar stres yaşıyoruz:) Besle bebeğini zaten verirsin :)
Hamilelik Döneminde Adet Olunur mu?İnşallah. Hic bi belirtim yok ya bulanti falan simdide bos gebelige taktim...Hadi ya olsun boşver tek derdimiz kilo olsun okdar stres yaşıyoruz:) Besle bebeğini zaten verirsin :)
Bulantı bendede yok hemde hiç göğüslerimin şişliği dışında belirti yok bu defa sadece aşırı iştah :) bide kasık ağrısı.. kanamaya takılma dokuz ay boyunca regli olan varmış önemli olan sancı ve dediğim gibi Allah korusun Parça gelmesi o boş gebeliği bende okudum okumaz olaydım:) şimdi onun merakı sardı gelişcekmi kalp atışını duyablcekmyz oyyy az bilen insan mutlu insandır kesinlikle :)) dur bak o yazıyo bulayım sana sende oku için rahatlasın regli olduğu için hamile olduğınu çok geç anlayan insanlar varmış ağrın sızın yok değilmi kanama ne durumda
Oluyo tabi anlık o an adet olcam sanıyorum bunun için doktor alttan muayne etmek istedi o an istemedm eğer devam ederse gel dedi ama anlık oluyor geçince vazgeçiyorum gitmekten leke filan yok değilmi artıkBnde de sadece göğüs şisligi var ve acayip acısı. Bnde adet olayını çok düşündüm ama adet tarihlerinde oluyomus. Şuan kanamam yok Allahima şükürler olsun progestani 200mg olanı içiyorum. 100mg alttan atıyorum aynı anda zararlimi bilmiyorum.. Bıde Afedersin alt tarafında çok sizlama oluyo sende oluyo mu.
Nekadar oldu gecikmenMerhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski var dedi.Haftaya tekrar gel dedi.Cok üzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede
Oluyo tabi anlık o an adet olcam sanıyorum bunun için doktor alttan muayne etmek istedi o an istemedm eğer devam ederse gel dedi ama anlık oluyor geçince vazgeçiyorum gitmekten leke filan yok değilmi artık
bu gün ile birlikte 7 gün olduNekadar oldu gecikmen
İnşallah canım benim:) ne zaman kontrolün 17 sinde çağırdı beni zaman Geçmez şimdiYok cnm iki gündür.. inşallah kalp atışlarında da burdan beraber seviniriz
iki gün sonra bir daha yaptır eğer yükselişteyse korkma geç döllenmedir inşallahbu gün ile birlikte 7 gün oldu
dr haftaya gel dedi.Bende kan vermekten usandım artık sabredebilirsem haftaya p.tesi gününe kadar sabredicem olmadı bu cuma tekrar kan veririm.Güzel dileklwriniz için çok teşekkür ederimiki gün sonra bir daha yaptır eğer yükselişteyse korkma geç döllenmedir inşallah
bence çok güzel artmış degerındr haftaya gel dedi.Bende kan vermekten usandım artık sabredebilirsem haftaya p.tesi gününe kadar sabredicem olmadı bu cuma tekrar kan veririm.Güzel dileklwriniz için çok teşekkür ederim
doktorunu degıstır bence 1500 üstü olmalıkı oyle gorunsun kese burdakı arkadaşlar hep oyle yazmışlar 1500 üzeri görülüyor dıye ve beta hcg 2 katının ustune bıle katlamış yukarda hesapladımMerhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski var dedi.Haftaya tekrar gel dedi.Cok üzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede
evet benim hesaplamalarima görede iyi yükselmiş ama ah bu doktorlar illa mutlulugumuza çomak sokucaklarbence çok güzel artmış degerın
ayın 1 de 20 desen
3 de 40 olmalıydı
5 de 80
7 de 160
kese 1500 olmalıymışkı oyle görünsün
oemli olan 2 ye katlayarak artması üzülüp stres yapma kendıne bence güzel çıkmış sonucun başka doktorada danışbu gün ile birlikte 7 gün oldu
bence gıtme o doktora moral veren pozitif doktora gıt zaten gebelık streslı bır donem endişeden dolayı ıyıce stres oluyoruz.evet benim hesaplamalarima görede iyi yükselmiş ama ah bu doktorlar illa mutlulugumuza çomak sokucaklar
evet kesinlikle başka bir doktora gidicem.Desteğiniz icin cok teşekkür ederimoemli olan 2 ye katlayarak artması üzülüp stres yapma kendıne bence güzel çıkmış sonucun başka doktorada danış
İnşallah yaa birlikte hamiş olur dertlesiriz.Dua edicem sizin icinbence gıtme o doktora moral veren pozitif doktora gıt zaten gebelık streslı bır donem endişeden dolayı ıyıce stres oluyoruz.
benımkıde senın kı gibi yukselır ınşallah
rica ederim canım dua et canım lütfen bana daevet kesinlikle başka bir doktora gidicem.Desteğiniz icin cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?