Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetim bir gun gecikti ve bgn bikez daha kan testi yaptım değerim 359.adete 4gun kala 30du . Sanırım hersey yolunda şimdilik .17sinde keseyi gorcem insallah

Canım senin adet tarihin 1 nisanda daha gelmemişti diye hatırlıyorum. Artışın iyi yani, o doktoru anlamadım ben. Son adet ne zamandı?
Benim değerim 1800'ken kese görünmemişti. 1500 bile az. 2000 falan olması gerekiyor değerin kesenin görünmesi için.

bat tarihim 1 nisan dediginiz gibi deger iyi yükselmis bencede.Haftaya baska bir dr. gidicem.gelişmeleri buradan paylasirim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)

Kizlar Merhaba bir de size sorayim. Benim bat 17 nisan.
Sat 20 mart
3 nisanda kan testi yaptim 2.30 çıktı
8 nisanda yaptim 2.39 cikti.
Adetime daha 9 gun var.
Yani bu ne demektir?
Beta hcg 0.09 yukselmis.....

Sat 20 mart
Adetime daha 9 gun var.
Yani bu ne demektir?
kuzenminde adete 10 gün varken 2ydi sonra adet günü 1000 oldu adet gününü beklemelsn cnm

Sat 20 mart
Adetime daha 9 gun var.
Yani bu ne demektir?
Daha çok çok erken.. Yükselebilir de, düşebilir de. En kesin sonucu adet günü alırsın. Allah gönlüne göre versin.

merhaba kan tahlili yaptırdım bgn 38.8 çıkmış sizce düşükmü? böyle olan yükselen varmı?
Hayır düşük değil ama beklenen adetin ne zamandı?

Kızlar bana kurtaj dediler.kesem gelişmemiş yamukmus.7 haftaya göre gene kan aldılar bakmak için ama zaten kese olsada yükseliyor die biliyorum.cok Üzgünüm hayırlısı böyleymiş.

kuzenminde adete 10 gün varken 2ydi sonra adet günü 1000 oldu adet gününü beklemelsn cnm
Allahim ya beni umutlandiriyorsunuz cok heyecanlandim. Adetimi bekleyecegim insallah hayirlisi olur..

Daha çok çok erken.. Yükselebilir de, düşebilir de. En kesin sonucu adet günü alırsın. Allah gönlüne göre versin.

Hayır düşük değil ama beklenen adetin ne zamandı?

Allah razi olsun. Adetimi bekleyecegim.insallah..

07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10

kızlar nasıl çıkmış ? az sonra dr gitcem 14.50 degere çok düşük demişti 2 katına katlamışş
Ayy canim yukselmis insallah daha da yukselecek hayirlisiyla bebisin seni hic birakmaz insallah :-***

Kızlar bana kurtaj dediler.kesem gelişmemiş yamukmus.7 haftaya göre gene kan aldılar bakmak için ama zaten kese olsada yükseliyor die biliyorum.cok Üzgünüm hayırlısı böyleymiş.
Canım hakkında hayırlı olsun. Kürtajdan sonra 1-2 ay içinde hamile kalabiliyorsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir şekilde olur tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…