- 6 Nisan 2015
- 99
- 52
- 3
- 35
Canım senin adet tarihin 1 nisanda daha gelmemişti diye hatırlıyorum. Artışın iyi yani, o doktoru anlamadım ben. Son adet ne zamandı?Merhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski var dedi.Haftaya tekrar gel dedi.Cok üzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede
bat tarihim 1 nisan dediginiz gibi deger iyi yükselmis bencede.Haftaya baska bir dr. gidicem.gelişmeleri buradan paylasirim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)Canım senin adet tarihin 1 nisanda daha gelmemişti diye hatırlıyorum. Artışın iyi yani, o doktoru anlamadım ben. Son adet ne zamandı?
Benim değerim 1800'ken kese görünmemişti. 1500 bile az. 2000 falan olması gerekiyor değerin kesenin görünmesi için.
kuzenminde adete 10 gün varken 2ydi sonra adet günü 1000 oldu adet gününü beklemelsn cnmKizlar Merhaba bir de size sorayim. Benim bat 17 nisan.
Sat 20 mart
3 nisanda kan testi yaptim 2.30 çıktı
8 nisanda yaptim 2.39 cikti.
Adetime daha 9 gun var.
Yani bu ne demektir?
Beta hcg 0.09 yukselmis.....
Daha çok çok erken.. Yükselebilir de, düşebilir de. En kesin sonucu adet günü alırsın. Allah gönlüne göre versin.Kizlar Merhaba bir de size sorayim. Benim bat 17 nisan.
Sat 20 mart
3 nisanda kan testi yaptim 2.30 çıktı
8 nisanda yaptim 2.39 cikti.
Adetime daha 9 gun var.
Yani bu ne demektir?
Beta hcg 0.09 yukselmis.....
Hayır düşük değil ama beklenen adetin ne zamandı?merhaba kan tahlili yaptırdım bgn 38.8 çıkmış sizce düşükmü? böyle olan yükselen varmı?
merhaba kan tahlili yaptırdım bgn 38.8 çıkmış sizce düşükmü? böyle olan yükselen varmı?
Allahim ya beni umutlandiriyorsunuz cok heyecanlandim. Adetimi bekleyecegim insallah hayirlisi olur..kuzenminde adete 10 gün varken 2ydi sonra adet günü 1000 oldu adet gününü beklemelsn cnm
Daha çok çok erken.. Yükselebilir de, düşebilir de. En kesin sonucu adet günü alırsın. Allah gönlüne göre versin.
Hayır düşük değil ama beklenen adetin ne zamandı?
Ayy canim yukselmis insallah daha da yukselecek hayirlisiyla bebisin seni hic birakmaz insallah :-***07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10
kızlar nasıl çıkmış ? az sonra dr gitcem 14.50 degere çok düşük demişti 2 katına katlamışş
Canım hakkında hayırlı olsun. Kürtajdan sonra 1-2 ay içinde hamile kalabiliyorsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir şekilde olur tekrar.Kızlar bana kurtaj dediler.kesem gelişmemiş yamukmus.7 haftaya göre gene kan aldılar bakmak için ama zaten kese olsada yükseliyor die biliyorum.cok Üzgünüm hayırlısı böyleymiş.
Canım hakkında hayırlı olsun. Kürtajdan sonra 1-2 ay içinde hamile kalabiliyorsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir şekilde olur tekrar.
Ben canım 8 haftalıkken 2008 de boş gebelikten olmutum kürtaj. Korkulacak hiçbirşey yok inan. 10-15 dakikalık birşey. Anestezi altında oluyor herşey zatenSağol herseyi geçtim çok korkuyorum kurtajdan yarın sabah olucam
Ben canım 8 haftalıkken 2008 de boş gebelikten olmutum kürtaj. Korkulacak hiçbirşey yok inan. 10-15 dakikalık birşey. Anestezi altında oluyor herşey zaten
Ben kürtajdan sonra 2 ay regl oldum 3. ay oğluma hamile kalmıştım. İnş. senin de gönlüne göre olur tatlımSağol benimde 7 haftalik boş kese gelişmemiş dediler
Ben kürtajdan sonra 2 ay regl oldum 3. ay oğluma hamile kalmıştım. İnş. senin de gönlüne göre olur tatlım
Kafana takmadığın zaman geliyor bebiş zaten canım, hayırlısı olan olsun inş.Sağol ben heralde 1 sene düşünmem. Baya yıprandim çok istemiştim ilki bide.Ama Allah bilir tabi.
Amin insallah çok sagolKafana takmadığın zaman geliyor bebiş zaten canım, hayırlısı olan olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?