Gayet iyi canım, maşallah07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10
kızlar nasıl çıkmış ? az sonra dr gitcem 14.50 degere çok düşük demişti 2 katına katlamışş
Bende 1800'ken bile görünmemişti. 2000'i beklemek en iyisi.1500 u beklemek gerek dımı ? Nasıl bir duyguydu
Canıımm... Kesin di mi yani? Değerin düşüyor di mi?Kızlar bana kurtaj dediler.kesem gelişmemiş yamukmus.7 haftaya göre gene kan aldılar bakmak için ama zaten kese olsada yükseliyor die biliyorum.cok Üzgünüm hayırlısı böyleymiş.
Canıımm... Kesin di mi yani? Değerin düşüyor di mi?
Hayırlısı buymuş demek kii.. Allah sağlıkla güzelliklerle bir daha nasip etsin inşallah.. Umutsuz olma.. en güzel zamanda gelecek inşallah bebeğin..
Geçmiş olsun canım.. allah en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah..Düşmüş sanmıyorum 7000lerdeydi 236 olmuş. Aynen hayırlısı böyleymiş. Amin insallah sagol
Canım belli bir günden sonra değer yavaş artmaya başlıyor. Hep 2 katına çıkmıyor. Keseyi gördükten sonra ben bir daha test yaptırmamıştım. Kese de 5 hafta bitince görünür. Şimdi de 6 haftalıksındır sanıyorum. Laboratuvarlar farklıysa da yanlışlık olabiliyor.. Doktor bir şey demedi mi haftan için?Merhabalar. Adetim gectikten 5 gun sonra beta hcg yaptirdim 22 cikmisti doktor dusuk dedi gec dollenme olabilirmis. Sona 223 e sonra 2875 e cikti doktor keseyi gordu ve iki hafta sonra tekrar cagirdi sali gunu kontrole gidecegim. Ama benim bir sorum var 2875 ten 1 hafta 3 gun sonra kana tekrar bakildi 7047 olmus yukselis cok yavaslamamis mi. Acaba kac haftalik su anda?
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kavuşursun bebeğine canım.. Bazı doktorlar da bir tuhaf. Ben bile öğrendim artık geç döllenme olmuş olabileceğini; değerein artışına bakılmasını gerektiğinii.. Kimyasal gebelikte 300lere bile çıkmaz sanıyorum.. İyi ki bu doktora denk gelmişsin. Allah sağlık versin..Bugun yasadiklarim gercekten beni cok yiprattı.2 gün once beta hcg testim adetimin 6 gün gecikmesi ile birlikte 362.7 çikmisti.Bu degeri gösterdigim dr. dış gebelik olabilir gibi sacma sapan sözler sarfetmisti.2 gün sonra bugün baska bir dr. gittim.O da daha hic muayene etmeden 2 gün önceki degerime bakarak bu deger dusük kimyasal gebelik geciriyorsun istersen ama tekrar bi kan ver dedi.Bende aglamaya basladim.Kan verdim ve kan sonucu beta hcg 1146 ciktı.Ben de bu iste bir is var dedim ve derhal kuzenimin doktoruna gittim.Dr. teste bakar bakmaz bu normal bir gebelik, kimyasal filan değil dedi.Karından ultrasonda bakti fakat kese henüz gorünmedi.2 gun sonrasi için randevu verdi.Bende ne yapmaliyim hamilhamileyim diye sevinebilirmiyim dedim Dr da elbette sevin hamilesin iste dedi.P.tesi gel karindan ultrasonda kesen gorünmezse alttan bakariz dedi.Benim icin dua edin.
canım çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallah bol bol dua et hayırlısını dile Rabbimden...Arkadaşlar ben kurtaj oldum az önce eve geldim.Allah kimseye yaşatmasin. Hamile olan arkadaşlar saglicakla kucaklarina alsınlar inşallah. Ben girmem heralde artık buraya. Toparlanmak uzun surucek. Kendinize iyi bakin
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim bir tane disukten sonra simdi pek sevinemiyorum. Surekli kotu seyler dusunuyorum biraz olsun icimi rahattin tesekkur ederim. adet tarihine gore 2 hafta gecikme var ama beta hcg ile kese dogru orantili demisti son sonucu da sali gunu gosterecegimCanım belli bir günden sonra değer yavaş artmaya başlıyor. Hep 2 katına çıkmıyor. Keseyi gördükten sonra ben bir daha test yaptırmamıştım. Kese de 5 hafta bitince görünür. Şimdi de 6 haftalıksındır sanıyorum. Laboratuvarlar farklıysa da yanlışlık olabiliyor.. Doktor bir şey demedi mi haftan için?
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kavuşursun bebeğine canım.. Bazı doktorlar da bir tuhaf. Ben bile öğrendim artık geç döllenme olmuş olabileceğini; değerein artışına bakılmasını gerektiğinii.. Kimyasal gebelikte 300lere bile çıkmaz sanıyorum.. İyi ki bu doktora denk gelmişsin. Allah sağlık versin..
Birde ben progestan kullaniyorum. Bebegim yine karnimda ölmustur de progastan dan dolayi kanamam filan olmuyordur bu yuzden artis az diye dusunuyorumCevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim bir tane disukten sonra simdi pek sevinemiyorum. Surekli kotu seyler dusunuyorum biraz olsun icimi rahattin tesekkur ederim. adet tarihine gore 2 hafta gecikme var ama beta hcg ile kese dogru orantili demisti son sonucu da sali gunu gosterecegim
Allah razı olsun. Bugün yasadıklarım komedi filmine konu olur aslında dram demeliyim.2 farklı doktor ve birbieinden bağimsız tespitler.P.tesi kese için kontrolüm var.Umarım bende sizler gibi saglikli bir gebelik geçiririm.Canım belli bir günden sonra değer yavaş artmaya başlıyor. Hep 2 katına çıkmıyor. Keseyi gördükten sonra ben bir daha test yaptırmamıştım. Kese de 5 hafta bitince görünür. Şimdi de 6 haftalıksındır sanıyorum. Laboratuvarlar farklıysa da yanlışlık olabiliyor.. Doktor bir şey demedi mi haftan için?
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kavuşursun bebeğine canım.. Bazı doktorlar da bir tuhaf. Ben bile öğrendim artık geç döllenme olmuş olabileceğini; değerein artışına bakılmasını gerektiğinii.. Kimyasal gebelikte 300lere bile çıkmaz sanıyorum.. İyi ki bu doktora denk gelmişsin. Allah sağlık versin..
Nasıl yani yaaa ne olduuuArkadaşlar ben kurtaj oldum az önce eve geldim.Allah kimseye yaşatmasin. Hamile olan arkadaşlar saglicakla kucaklarina alsınlar inşallah. Ben girmem heralde artık buraya. Toparlanmak uzun surucek. Kendinize iyi bakin
Arkadaşlar ben kurtaj oldum az önce eve geldim.Allah kimseye yaşatmasin. Hamile olan arkadaşlar saglicakla kucaklarina alsınlar inşallah. Ben girmem heralde artık buraya. Toparlanmak uzun surucek. Kendinize iyi bakin
merhabalarr:) sürekli bu bölümü takip ettim günlerdir.. hiç ümidim yokken bir yandan da acaba diye düşünürken kasık ağrılarıma dayanamadım ve üşütüp hasta olduğuma kanaat getirdim. bugün gidip kan testi yaptırdım gebelik yoksa bi tedavisine baktırayım ilaç alayım falan diye:)
adetime 5 gün var ve beta hcg 36.7 çıktı. galiba hamileyim ama şu an şoktayım hiçbirşey hissedemiyorumilk denememizdi olmaz diye düşünüyordum, şimdi bu değer hamileyim demek mi oluyor tanıdık kimseye de soramadım birileriyle konuşmam gerek ( ben de sizlere sormaya karar verdimmmm
degerin çok güzel canım bazı doktorlar afedersınız ama bakkaldan alıyor sanırım diplomayı hiç bir kımyasal bu degerlere ulaşmaz. canım takıp edıyodum zaten senı çok sevındımBugun yasadiklarim gercekten beni cok yiprattı.2 gün once beta hcg testim adetimin 6 gün gecikmesi ile birlikte 362.7 çikmisti.Bu degeri gösterdigim dr. dış gebelik olabilir gibi sacma sapan sözler sarfetmisti.2 gün sonra bugün baska bir dr. gittim.O da daha hic muayene etmeden 2 gün önceki degerime bakarak bu deger dusük kimyasal gebelik geciriyorsun istersen ama tekrar bi kan ver dedi.Bende aglamaya basladim.Kan verdim ve kan sonucu beta hcg 1146 ciktı.Ben de bu iste bir is var dedim ve derhal kuzenimin doktoruna gittim.Dr. teste bakar bakmaz bu normal bir gebelik, kimyasal filan değil dedi.Karından ultrasonda bakti fakat kese henüz gorünmedi.2 gun sonrasi için randevu verdi.Bende ne yapmaliyim hamilhamileyim diye sevinebilirmiyim dedim Dr da elbette sevin hamilesin iste dedi.P.tesi gel karindan ultrasonda kesen gorünmezse alttan bakariz dedi.Benim icin dua edin.
Aynen bende daha önce kimyasal gebelik gecirdim ve değerim en fazla 15'e çıkmıstı.Doktora gitmekten soğudum artık.Keseyi bir göreyimde sonra 10 günde bir gidicem doktora.Yorumunuz için cok teşekkür ederim :)degerin çok güzel canım bazı doktorlar afedersınız ama bakkaldan alıyor sanırım diplomayı hiç bir kımyasal bu degerlere ulaşmaz. canım takıp edıyodum zaten senı çok sevındım
pazartesi tekrar test yaptırıp doktor arayışına başlıycamm :)) Ayyyy çokkk mutluyum ben yaaaaahamilesin :) tebrikler.benim de aynı seyler olmustu.adet günün gecince bir daha kan testi yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?