Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Aynen bende daha önce kimyasal gebelik gecirdim ve değerim en fazla 15'e çıkmıstı.Doktora gitmekten soğudum artık.Keseyi bir göreyimde sonra 10 günde bir gidicem doktora.Yorumunuz için cok teşekkür ederim :)
Benimde kimyasalda 17ye kadar ANCA Yükseldi bu doktorların amacı ne ben anlamıyorum Morel verip iyi olmasını temenni etmek yerine direk olabilirde değil düşük olur die kesiyorlar ahkamı çok enteresan anlamyrm bende bu defa bi değer almaya bi kese görmeye gittim haftaya nasipse kalp atışını duymaya gitcz bekle sakın gidip morelini bozdurma gülşenede öyle yaptılar bak başından beri bi yüzü gülmedi Kızın morel çok önemli sakın üzme kendini olcağına varır herşey değerin şu an gayet iyi kaçıncı haftadasn

bebkleriniz hayırlı olsun yeni hamile arkadaşlar, biliyorum değişiyor her kese göre ama bat a 5-6 gün varken ne gibi belirtiler vardı ?

bat tarihim 10 gün geçti.Normalde 5 haftalik olması lazım ama kese görünmedi.p.tesi dr. tekrar gidicem.Bu gebeligim sorinsuz ilerlerse de ilk işim o doktoru şikayet etmek olacak.İnsan bi yeni kan testi ister bi ultrasonla bakar gelmiş 2 gün öncesinin değerine bakarak düsük yapacaksın diyor.Yani olabilir belki tecrübelerine dayanarak böyle bir izlenime kapildın bari hemen kestirip atma bi bekleyip görelim filan de.Beni dün o kadın dr. okadar üzdü ki anlatamam.Ama şuan sizlerinde sayesinde gayet iyiyim.Allah razı olsun.

hepinize merhaba, bişey sorcam biz eşimle birlikte bebek yapmaya karar verdik 6aydır denedik tutduramadık.en sonunda dr gittik pregnyl iğne verdi.çatlatma için bir de folik asit verdi.ve bu ay 3 nisandı bat ama gecikti.7nisanda kan testi yaptırdım Beta-hcg değerim 585,5 çıktı...dr'um ultrasonla baktı kalınlaşma var ama henüz keseyi görmek için erken dedi.ve 17nisanda tekrar görüşelim muhtemelen keseyi de görürüz o zaman dedi.ilk gebeliğim olduğu için beslenme önerisi vs.anlattı.dinledik mutlu mesut evimize döndük.ancak dün gece kanamam oldu.wcde silinirken peçete kırmızı kan oldu çok korktum bebek gitti diye..hemen uzandım vs. yarım saat içinde kanamam kahverengi sızıntı haline döndü..sonra uyumuşum.bugün sabah dr gittik hemen.yine tahlil vs. hcg değerim bu defa 2102 çıktı..doktorum progestan 200mg kapsül verdi günde 3 kez kullan dedi.düşük riski az ama yinede var dedi..
şimdi kafam çok karıştı.bebek düşmemiş çok şükür ama bu kanama ne? peki..hiç böyle bir durum yaşayan varmı? bu ilaç bana ya da bebeğime zarar verir mi?
en önemli içimi yiyip bitiren soru; bu 9ayı bebeğimi kaybetmeden sağlıklı bir şekilde tamamlayabilir miyim? bu değerler buna uygun mu sizce benzer şeyler başından geçen birileri vardır içimizde lütfen bi akıl fikir verin ruh halim berbat şu anda.

Sat Mart 12 normalde adetimin yarın olması gerekiyor tuhaf olansa adetime 7 gün kala yani nisan 5 te idrarda pozitif çıktı belirgin bir şekilde şoke oldum 5 6 tane yapmıştım sabırsız olduğum için 2 gün arayla çizgi çıkmayınca hep köşeye atmıştım onlarada baktım onlardada silik çizgiler resmen bayılıyordum ( sabah idrarı değildi bildiğin akşamdı ) sabah ilk işim sağlık ocağına kan verdim akşamına sonuç çıktı 288.33 adetime 6 gün varken Normalmi sizce üstüne görmüş olamam bu arada çünkü adetim çok ağrılı geçmişti jinekologa gittim alttan baktı kist yok tıkanıklık yok dedi gönderdi. olsa görürdü heralde.

Tatlım ilaç zarar verse doktor sana vermezdi içini rahat tut stress yapma bebişini yorma :) değerlerin gayet normal 2 ye katlıyor çok sağlıklı bir kızın olacak ( allah söyletti vallaha ) hamilelikte her kan her akıntı düşük değildir tatlım. normal böyleşeyler her hamilelikte düşük riski var. düşük olduğu zaman ağrıdan duramazsın ağrıyla beraber kan gelir zaten anlarsın Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin :) bu arada 17 nisan çok uzak bi tarih vajinal ultrasonla bakabilirdi için rahatlardı

vajinal ultrasonlada baktı ama karartı halinde henüz keseyi tam göremedik.sadece nereye yerleştiğini birazcık görebildik..inanırmısın ben de hep kızım olacakmış gibi hissediyorum.hatta ilk öğrendiğimden beri hep kızım diye seviyorum karnımı..
Allah bebeciklerimize kavuştursun bizi ve her dileyeni.

Inşallah pazartesi benimkini görür doktor bende o günü bekliyorum heyecanla

Altı haftada gözüküyor zaten yaklaşık kese doktorlar özellikle kadın doğumcular neden bu kadar acımasız hiç anlamış Değilim tamam umutlandırmak istemiyorsan bunu daha normal açıkla direk düşük olur diyorlar ve bi tek sana bana değil Sıkma canını en iyisini Rabbim bilir bakalım bekle bir hafta daha sağlık Ocağına tekrar kan verdinmi ben sadece kan verdim beşinci haftaya kadar değerden kendim emin olmak için doktora bile gitmedim

Benimde iki defa oldu canım merak etme Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yokmuş Yerleşme kanamasıdır bebişin tutunmuştr içini rahat tut dinlen bolca ayaklarını yüksekte tutarak değerlerin çok iyi maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Merhabalar arkadaşlar ben araniza yeni katildim 2 gün öncekan testi yaptırdık HCG değerin 16.07 çıkti doktor kesin bisi diyemem 2. Testi yyaptirin dedi sizce hamilemiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar ben araniza yeni katildim 2 gün öncekan testi yaptırdık HCG değerin 16.07 çıkti doktor kesin bisi diyemem 2. Testi yyaptirin dedi sizce hamilemiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
gebesin şuan canım, ama işte insanın başına her şey geliyor benim yaşadıklarım gibi. 2 ye katlıyorsa sorun yok. bunu takip et 2 günde bir. önemli olan bu, sağlıklı mı değil mi bunun tek yolu takip

adet gununmuydu bu deger çıktıgında yoksa adet gelmeden önce mı vermiştin? 2 gunde 2 katına katlaması gerekıyor

KIZLAR
7.4.2015:14.50
9.4.2015: 42
12.4.2015: 180
kızlar ayın 10 11 12 gibi adet gunumdu degerım bu şekılde arttı nasıl sizce? kaç faftalık olmuş oluyorum

İnşallah ya yarin tekrar test yaptircaz inşallah iki katına çıkmıştır ben burayi çok sevdim <3 blueflower, post: 40455924, member: 142741"]Canım hamile görünüyorsun ama önemli olan 2 gün sonra bu değerin 2 katına çıkması gerekli. Sağlıkla gelsin bebeğin [/QUOTE]
İnsallah

İnşallah hamileyimdir ya 2 aylık evliyiz ama çok çokcçok istiyoruz
blueflower, post: 40455924, member: 142741"]Canım hamile görünüyorsun ama önemli olan 2 gün sonra bu değerin 2 katına çıkması gerekli. Sağlıkla gelsin bebeğin [/QUOTE]
İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…