Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Battan 3. Gün sonra 292 (dr kese göremedi)
5. Gün 704
Bugün tam 7 gün geçmiş oldu yarın dr randevum var.. İlk gebelik düşük olunca buruk bir mutluluk var sağlıklı olduğuna emin olmayı çok istiyorum.. İsteyen herkese nasip etsin

İnşallah bebis vardır ya doktor net bisi soylemeyince korktum ama bakalım gene de ikinci testi yaptirmak gerekmiş çok heyecanliyim

eylul7158eylul, post: 40460759, member: 652913"]o zaman çok çok ıyı[/QUOTE]
İnsallah

Aslinda benim en buyuk hatam hemen dr. gitmek oldu.Sizin yaptigıniz gibi saglik ocaginda kan testi yaptırmak en akillıcası.Ben özele gidip daha hamileligimin 6. haftasında bir sürü para harcadim.Yarın dr. kontrolum var, eger kese gorünmezse birkaç gun sonra devlet hastanesine gidicem.Ortada daha bebek yok ama harcamalar hat saffada.Artik dr. para harcamak istemiyorum.Yarin ne olacak bakalim hayirlisı.

Arkadaşlar ben kurtaj oldum az önce eve geldim.Allah kimseye yaşatmasin. Hamile olan arkadaşlar saglicakla kucaklarina alsınlar inşallah. Ben girmem heralde artık buraya. Toparlanmak uzun surucek. Kendinize iyi bakin
Çok geçmiş olsun

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... en önemlisi stres yapma.. Kanaması olan çok oluyor ama dinlenmeyle ve ilaçlarla sağlıkla alıyorlar kucaklarına. 3-4 ay ara ara kanaması olanlar bile oluyor ve bebeklerine bir şey olmuyor.. Kanamanın nerede olduğu önemli. Doktorlar bakıp anlıyorlar onu.. Zaten şu riskli dönemi atlatırsan rahatlarsın sen de. İlaçlar tabi ki bebeğine zarar vermez. Progestan bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırır. Kimisi vajinal fitil olarak da kullanıyor. 3-5 tane ilaç kullanan var canım böyle durumlarda. Yeter ki bebekler iyi olsun.. Doktor ne dediyse uygula. güzel düşün.. Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah..

Hanimlar ben simdi ne yapayım.2 gün önce yani cuma günü beta hcg değerim 1146 cıkmistı, bugun dr. randevum vardı ve keseyi gorecektik ama ortada hala kese filan yok.Karindan da vajinadan da bakildı ama Yok Yok.Dr. simdiye kadar görünmeliydi dedi.Bat tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti.Hiç umudum kalmadı artık.

Doktor bir şey söylemedi mi canım? Yani en azından rahimde bir kalınlaşma falan da mı görmedi? Seni öylece gönderdi mi? Ne olabilirmiş falan demedi mi? Bence kan testini tekrarla.. Kese görünmediyse değerin düşmüş olması lazım. Dış gebelik falan olsa Allah korusun, değerin bu kadar artacağını sanmam, ya da değerin düşmüş olması lazım dediğim gibi. Durumu ordan anlarsın. Kanaman, lekelenmen, ağrın falan yok di mi? Geç döllenme olmuş olabilir. Değerin eğer 2500-3000'e falan çıktıysa başka bir doktora git bence.

Dr. kan testi istemedi.Rahmin kalinlasmiş dış gebelik olucagını sanmıyorum 2 gün sonra yine gel dedi.Ağrım ara ara adet sancısı gibi oluyor.Bu 3. doktorum iyi birisi olumsuz konusmuyor ama ben durumun farkındayım.Bir aksilik var yoksa bunca zaman kese hala neden görünmesin.Umudum kalmadı artik maalesef, yinede yorumunuz icin cok tesekkur ederim

Canım doktorlar normalde çok umutsuz konuşurlar. Bu böyle dediğine göre meraklanma, bence bir sorun yoktur. Benim değerim doktora gitmeden önceki gece 1887 idi. Ertesi sabah doktora gittim. En az 2000 olmuş olması lazımdı ve doktor vajinal olarak baktı ama keseyi göremedi. Rahmin kalınlaşmış ama göremedim. Çok küçüktür, ondandır dedi. 1 hafta sonra çağırdı, o zaman gördük şükür. İlle 1500'de görünecek, 2000'de görünecek diye bir şey yok. Hem bazı cihazlar da çok duyarlı olmuyorlar. Baksana 2 gün sonra yine gel demiş. Sen umutsuz olma. 2 gün daha sabret. Kendini üzmene gerek yok bence. Zaten anlaşılacak az kalmış. İnşallah güzel bir haber alırsın..
Adet ağrısı gibi ağrılar da hamilelik başında hep oluyor canım. Rahim büyüdüğü için..

1500ün üstünde görünmüyor mu kese,dur bakim daha erken bence henüz.benim doktorum bilerek gec tarihe verdi kontrolü.

Bu uzun ve acıklayıcı yorumunuz bana umut oldu.Allah razi olsun sizden.Umarım dediginiz gibi cıkar da 2 gün sonra güzel haberlerimi duyarsınız.Tekrar çok teşekkürler

Merak etme venimki 2875 te ancak gorebildi doktor keseyi

2875 te keseyi gorduk ama ben bundan 4 ay once mol genelikten 2 kere kurtaj olmustum bu yuzden su anda bebegimi tekrar kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki 2875 ten 1 hafta 3 gun sonra degerim 7047 olmus deger cok yavas artmamis mi ??lutfen cevap verin yarina dr a randevum vardi kalp atisini dinlemek icin o da cuma gunune ertelenince cok moralim bozuldu 2 haftadir bekliyorum zaten

peki siz karindan mı yoksa vajinadan ultrasonlamı ilk gormüstünüz keseyi
Doktor zayif oldugun icin girebiliriz belki dedi karindan baktik gordu. Belki siz anlamayabilirsiniz ama ben keseyi goruyorum dedi ufak bir karartiydi. Ayrica son adet tarihime gore 2 hafta gec dollenme var sanirim

Bende ilk muayenede göremedim Çok şükür bugün gördük meleğimin kesesini.. 4+6 günlük v. Ultrasonda gördük darısı benim durumumda olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…