Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende ilk muayenede göremedim Çok şükür bugün gördük meleğimin kesesini.. 4+6 günlük v. Ultrasonda gördük darısı benim durumumda olanlara
Peki birsey soracagim rahminde filan sislik var mi gorulebilen. Bende vardi5. Haftasinda filan simdi indi bebegimin ölmesinden cok korkuyorum bir de progestan kullaniyorum o yuzden kanamam olmuyor diye dusunuyorum

Kızlar Şükürler olsun kalp atışlarını duyduk Bu duyguyu Rabbim hepinize nasip etsin içim hala titriyor korkmayın biz yedinci haftadayz doktora göre altı hafta dört günlük döllenmeye göre değişiyormuş yani ben bu defa hiç kasmadım kan testinden sonra bekledim yedinci haftaya kadar :) stres etkiliyor üzmeyn hiç kendinizi yedi ve sekizinci haftalarda netleşyr sabır azıcık bide doktor çok önemli kendinizi rahat hissetmediğiniz ve güvenmedğinz doktoru değiştrn benim düşükte en büyük sebeb doktorun morelimi her gittiğimde bozmasydı

Cok sevindim adina canim. Peki sende hala kasik agrisi filan oluyor mu birde rahimde hafif bir sislik var mi. Cuma insallah biz de kalp atisini dinlemek icin gidecegiz insallah ölmemistir. Cok korkuyorum

Canım gözünaydın, sağlıkla doğsun bebişin

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cok sevindim adina canim. Peki sende hala kasik agrisi filan oluyor mu birde rahimde hafif bir sislik var mi. Cuma insallah biz de kalp atisini dinlemek icin gidecegiz insallah ölmemistir. Cok korkuyorum
Var tabi hepde olurmuş doktorla konuştum progestan verdi her ihtmale karşı bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor bide sigarayı yeni bıraktım hamile kaldığımı öğrendikten sonra hem stres hem ağrı zorlu geçiyor ama çok şükür herşey geçti bugün o kalp pıtışlarını duyunca darısı başına kuzumm inşallah

Nasil kullanacaksin progestan i. Bende cok bas donmesi yapiyor. Insallah canim Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla . Bizde vuma gidecegiz . Bugunlerde agrilarim artinca telaslandim. Bir de bir tane mol gebelikten sonra

Nasil kullanacaksin progestan i. Bende cok bas donmesi yapiyor. Insallah canim Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla . Bizde vuma gidecegiz . Bugunlerde agrilarim artinca telaslandim. Bir de bir tane mol gebelikten sonra
Bende iki ay önce kimyasal geçirdim korkma kuzum kalbini ferah tut banada dedi doktor baş dönmesi yapar diye vajinadan fitil olarak alabilrsn dedi ama beceremem olmaz diye korktm içtim bakalım ne olcak bilmyrm

Gecmis olsun. Saglikla al bebegini kucagina . bende gece iciyorum iki tane gece donsun basim diye. Ahh gelsin su cuma gunu

Bende iki ay önce kimyasal geçirdim korkma kuzum kalbini ferah tut banada dedi doktor baş dönmesi yapar diye vajinadan fitil olarak alabilrsn dedi ama beceremem olmaz diye korktm içtim bakalım ne olcak bilmyrm
canım merhaba ,bende progestan içip kafayı bulanlardandım
doktorum vajinal alabilirsin dedi , inan şimdi çook rahatım.
cerrahi eldiveni elime takıyorum ,biraz suya tutuyorum , progestanı onunla itiyorum , eldiven ıslak olunca ilerlemede sorun da yaşamıyorum ,her seferinde yeni eldivenle günde 3 kere kullanıyorum ,tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…