Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Onerin icin sagol canim. Sen neden kullaniyorsun progestan i

Anladim canim cok gecmis olsun. bende mol gebelik yasadim iki kere kurtaj oldum. 6 ay yasagim vardi ama 4. Ayda hamile kaldim . Ne olacak bilmiyorum

hayırlısı olsun canım ,kötü düşünme Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip eder

Kızlar ilk değerim 16.07 di bugün 0.99 a düşmüş :-( boyle olupta hamile olan var mi sonradan yükselen bana yardim edin moralin çok bozuk

Netten okuduğuma göre vajinal önermeyenlerde var etkiye katlanıcz artık iki üç ay ikilemde kaldığım hiç bişey içime sinmiyor bronşit olan ben sigara içerken doktorun uyarısına Ragmen şimdi ağzıma süremyrm hiç bişey bıraktırmaz derdim bu duygu başkaymış herşeyi en incesine düşünüyorsun :)

Benim doktorum vajinal kullanmanin daha etkili olduğunu söyledi hatta
vajinal neden önermiyorlarmış peki ?

Bata 2 gün kala 47,79 sonucum kızlar. Ben de hamileyimmmm

Hayırlı uğurlu olsun canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Bende kasım annelerine taliptim,hatta topic ilk açıldığında görmüştüm senin mesajını,profilinde oğlunun tek fotosu vardı o zaman,Rabbim çok bekletmeden nasip etmiş sana da çok şükür :) :)

Evet canımmm, kasım anneliği tutmadı aralık annesi olacağım nasipse =)) Çok şükür canım çok teşekkür ederim

benim beta hcg değerim gitgide düşüşe geçti ve bugün düşük gerçekleşti..kısmen kürtaj bile oldum parça temizlendi vs.. Allah kimseye yaşatmasın...İlk gebeliğim bu şekilde oldu ama içimde müthiş bir his var her şey daha güzel olacak inşallah yine hamile kalcam ve bu defa sağlıkla tamamlayacağım 9ay10günümü inşallah...Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.

Cok cok cok gecmis olsun canim bende ilk hamileligimde kurtaj olmak zorunda kaldim Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…