Onerin icin sagol canim. Sen neden kullaniyorsun progestan icanım merhaba ,bende progestan içip kafayı bulanlardandım
doktorum vajinal alabilirsin dedi , inan şimdi çook rahatım.
cerrahi eldiveni elime takıyorum ,biraz suya tutuyorum , progestanı onunla itiyorum , eldiven ıslak olunca ilerlemede sorun da yaşamıyorum ,her seferinde yeni eldivenle günde 3 kere kullanıyorum ,tavsiye ederim
rica ederim ,bende 12. haftaya kadar düşük için önlem amaçlı kullanıyorumOnerin icin sagol canim. Sen neden kullaniyorsun progestan i
Daha once disuk filan yasadin mi pekirica ederim ,bende 12. haftaya kadar düşük için önlem amaçlı kullanıyorum
Daha once disuk filan yasadin mi peki
Anladim canim cok gecmis olsun. bende mol gebelik yasadim iki kere kurtaj oldum. 6 ay yasagim vardi ama 4. Ayda hamile kaldim . Ne olacak bilmiyorumbundan önce kimyasal gebeliğim var 1 tane .
Anladim canim cok gecmis olsun. bende mol gebelik yasadim iki kere kurtaj oldum. 6 ay yasagim vardi ama 4. Ayda hamile kaldim . Ne olacak bilmiyorum
amin canim. Hayirlisiyla saglikla kucagumiza alalim bebeklerimizihayırlısı olsun canım ,kötü düşünme Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip eder
Netten okuduğuma göre vajinal önermeyenlerde var etkiye katlanıcz artık iki üç ay ikilemde kaldığım hiç bişey içime sinmiyor bronşit olan ben sigara içerken doktorun uyarısına Ragmen şimdi ağzıma süremyrm hiç bişey bıraktırmaz derdim bu duygu başkaymış herşeyi en incesine düşünüyorsun :)canım merhaba ,bende progestan içip kafayı bulanlardandım
doktorum vajinal alabilirsin dedi , inan şimdi çook rahatım.
cerrahi eldiveni elime takıyorum ,biraz suya tutuyorum , progestanı onunla itiyorum , eldiven ıslak olunca ilerlemede sorun da yaşamıyorum ,her seferinde yeni eldivenle günde 3 kere kullanıyorum ,tavsiye ederim
Evet ayni hastanede yaptirdimcanım iki testinide aynı hastanedemi yaptırdın bazen farklılık gösterebiliyo
Hayirli olsun canimmBata 2 gün kala 47,79 sonucum kızlar. Ben de hamileyimmmm
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhBata 2 gün kala 47,79 sonucum kızlar. Ben de hamileyimmmm
Hayirli olsun canimm
Çok çok teşekkür ederimmHayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Benim doktorum vajinal kullanmanin daha etkili olduğunu söyledi hattaNetten okuduğuma göre vajinal önermeyenlerde var etkiye katlanıcz artık iki üç ay ikilemde kaldığım hiç bişey içime sinmiyor bronşit olan ben sigara içerken doktorun uyarısına Ragmen şimdi ağzıma süremyrm hiç bişey bıraktırmaz derdim bu duygu başkaymış herşeyi en incesine düşünüyorsun :)
Bata 2 gün kala 47,79 sonucum kızlar. Ben de hamileyimmmm
Evet canımmm, kasım anneliği tutmadı aralık annesi olacağım nasipse =)) Çok şükür canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Bende kasım annelerine taliptim,hatta topic ilk açıldığında görmüştüm senin mesajını,profilinde oğlunun tek fotosu vardı o zaman,Rabbim çok bekletmeden nasip etmiş sana da çok şükür :) :)
Cok cok cok gecmis olsun canim bende ilk hamileligimde kurtaj olmak zorunda kaldim Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin en kisa zamandabenim beta hcg değerim gitgide düşüşe geçti ve bugün düşük gerçekleşti..kısmen kürtaj bile oldum parça temizlendi vs.. Allah kimseye yaşatmasın...İlk gebeliğim bu şekilde oldu ama içimde müthiş bir his var her şey daha güzel olacak inşallah yine hamile kalcam ve bu defa sağlıkla tamamlayacağım 9ay10günümü inşallah...Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?