- 12 Nisan 2015
- 72
- 19
- 3
- 33
benim beta hcg değerim gitgide düşüşe geçti ve bugün düşük gerçekleşti..kısmen kürtaj bile oldum parça temizlendi vs.. Allah kimseye yaşatmasın...İlk gebeliğim bu şekilde oldu ama içimde müthiş bir his var her şey daha güzel olacak inşallah yine hamile kalcam ve bu defa sağlıkla tamamlayacağım 9ay10günümü inşallah...Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.
Ya benimde cuma günü 15 çıktı salı günü kontrol amaçlı tekrar ölçtürdüm 1.2 altında çıktı benimde moralim çok bozuldu canım doktor sağlık ocağı doktoruydu ilk kez böyle bir şey gördüm dedi:-( kızlar moralincçok bozuk değerim 0.99 düştü 16.07 di boyle olup da hamile olan var mo :-( biri bisi desin nolir :-(
Hatta bi kadın doğum doktoruna git dedi gitmedimYa benimde cuma günü 15 çıktı salı günü kontrol amaçlı tekrar ölçtürdüm 1.2 altında çıktı benimde moralim çok bozuldu canım doktor sağlık ocağı doktoruydu ilk kez böyle bir şey gördüm dedi
Arkadaşlar o değer düşükten sonra zaten hastalanırsınız muhtemelen benim de ilk tecrübem böyle oldu malesef kimyasal gebelik hcg 24.24 çıktı var gibi de yok gibi de dediler testi tekrarladım 2 gün sonra 4 e düşmüş değer sonraki gün de hastalandım zatenYa benimde cuma günü 15 çıktı salı günü kontrol amaçlı tekrar ölçtürdüm 1.2 altında çıktı benimde moralim çok bozuldu canım doktor sağlık ocağı doktoruydu ilk kez böyle bir şey gördüm dedi
hastalandım derken adet mi oldunArkadaşlar o değer düşükten sonra zaten hastalanırsınız muhtemelen benim de ilk tecrübem böyle oldu malesef kimyasal gebelik hcg 24.24 çıktı var gibi de yok gibi de dediler testi tekrarladım 2 gün sonra 4 e düşmüş değer sonraki gün de hastalandım zatenhakkınızda hayırlısı olsun...
hastalandım derken adet mi oldunArkadaşlar o değer düşükten sonra zaten hastalanırsınız muhtemelen benim de ilk tecrübem böyle oldu malesef kimyasal gebelik hcg 24.24 çıktı var gibi de yok gibi de dediler testi tekrarladım 2 gün sonra 4 e düşmüş değer sonraki gün de hastalandım zatenhakkınızda hayırlısı olsun...
Evet adet olmayi kastedmis canım. Ama benimagrim cçok var kasiklarim kopuyor sanki yarın tekrar kadın doğumdan randevu aldım şişkinlik var sol gogsum çok agriyor ve sol bacagimda kasılma varhastalandım derken adet mi oldun
evethastalandım derken adet mi oldun
bata 4-5 gün kala belli olabilir.arkadaşlar gebelik kanda nezman çıkarki. 28 günde bir adet oluyorum 22.günüm. ve 3 gündür inanılmaz kasık ağrılarım bel ağrılarım var. ilaçta kullanamıyorum. kan versem çıkarmıki?
benim de sat a 1-2 gün var ama cesaret edemiyorum biraz daha bekleyeyim varsa kesin olsun yoksa da nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?