Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

:-( kızlar moralincçok bozuk değerim 0.99 düştü 16.07 di boyle olup da hamile olan var mo :-( biri bisi desin nolir :-(

Ben de ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırdım kalp atışı yoktu... Çok geçmiş olsun En azından güçlüsün ben yıkılmıştım resmen.. Rabbim mükafatını veriyor... En kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin bir evlat..

:-( kızlar moralincçok bozuk değerim 0.99 düştü 16.07 di boyle olup da hamile olan var mo :-( biri bisi desin nolir :-(
Ya benimde cuma günü 15 çıktı salı günü kontrol amaçlı tekrar ölçtürdüm 1.2 altında çıktı benimde moralim çok bozuldu canım doktor sağlık ocağı doktoruydu ilk kez böyle bir şey gördüm dedi

E="beyazkelebek40, post: 40509232, member: 659655"]Hatta bi kadın doğum doktoruna git dedi gitmedim[/QUOTE]

Ben özele gittim bana sa boyle şeyler olur dedi :-( moralim o kadar bozuk ki off ya bunun sebebi ne olabilir ;-(

Arkadaşlar o değer düşükten sonra zaten hastalanırsınız muhtemelen benim de ilk tecrübem böyle oldu malesef kimyasal gebelik hcg 24.24 çıktı var gibi de yok gibi de dediler testi tekrarladım 2 gün sonra 4 e düşmüş değer sonraki gün de hastalandım zaten hakkınızda hayırlısı olsun...

E="ISIK27, post: 40509840, member: 494600"]Arkadaşlar o değer düşükten sonra zaten hastalanırsınız muhtemelen benim de ilk tecrübem böyle oldu malesef kimyasal gebelik hcg 24.24 çıktı var gibi de yok gibi de dediler testi tekrarladım 2 gün sonra 4 e düşmüş değer sonraki gün de hastalandım zaten hakkınızda hayırlısı olsun...[/QUOTE]
Sagol Canim:-( peki sonraki ay hamile kalaboldin mi

hastalandım derken adet mi oldun

hastalandım derken adet mi oldun

arkadaşlar gebelik kanda nezman çıkarki. 28 günde bir adet oluyorum 22.günüm. ve 3 gündür inanılmaz kasık ağrılarım bel ağrılarım var. ilaçta kullanamıyorum. kan versem çıkarmıki?

benim de sat a 1-2 gün var ama cesaret edemiyorum biraz daha bekleyeyim varsa kesin olsun yoksa da nasip

Kızlar tekrar merhaba bildiğiniz gibi ben gecen cuma test yaptırmıştır 16.08 çıkmıştı salıggün. TTesti tekrarların 0.99 çıktı bugün kadin doğuma gittim 13.89 çıktı doktor hic bisi demedi tekrar kan aldı merkeze gonderecekmis kani aranızda bu durumu yasayan var mi

[QAseyazkelebek40, post: 40530496, member: 659655"]bendemi tekrar yaptırsam ki benimkide belki öyle çıkar[/QUOTE]

Aslinda ben test için görmemiştim çok agrim vardı onun için gitmistim ama degerim tekrar yükseldi emin olmak içinde doktor bi kez dahamerkez iiçin kan aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…