Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

blueflower .!.:
Farklı yerlerde mi yaptırdın canım testlerini ondan böyle çıkıyor olabilir. Normalde günaşırı 2 katına çıkması gerekiyor.

Evet kuzu bu kez farkli bi yerde yaptırdım ama agrim olduğuiiçin gittim bi de İlK defa kendi yaptığım idrar testinde silik ikinci çizgi oluştu anlamıyorum neler oluyor :-(

Bakalım ne çıkacak yeni alınan kanda. İnş. güzelce yükselir değerin.

[QUeflower, post: 40536726, member: 142741"]Bakalım ne çıkacak yeni alınan kanda. İnş. güzelce yükselir değerin.[/QUOTE]

İnsallah kuzucum :-(

Merhaba Arkadaşlar Lütfen Bana Yardımcı Olun

2 Gün arayla yaptırdığım Beta HCG değerleri

25
64
102
112
113
126
6 Gün sonra yaptırdığım Beta HCG değeri

358

Bu durumda ne oluyo acaba adetimin üzerinden 2 hafta geçti

Kızlar merhaba.regl olmadim 2 gün geçti pembe lekelenmem oldu iki gün boyunca
kan testim 1.20 çıktı ilaç kullanmam lazım bu değer yükselmez dimi kafam allak bullak

Arkadaslar merhaba..

ben yeni üyeyim ama uzun süredir sitenizi takip ediyorum :) umarım bana yardımcı olabilirsiniz...

sat 15 mart. 13 nisanda adetimin 2 gün gecikmesi sonucu idrar testi yaptım cift cizgiyi gördük eşim dayanamadı poliklinikte kan testi yaptırdık sonuç 229 çıktı. Doktorumu aradım hayırlı olsun carsamba kontrole gel dedi yani ayın 15inde. Vajinal kontrolde kese göründü nokta kadardı. Bu iyi birşey 4 hafta 3 günlük kese görüyoruz demek ki değer katlamıs dedi kan verdim. 18inde tekrar kan icin cagırdı ben panikledim cünkü randevum 22sindeydi erken çagırdıgı icin tekrar kan alındı ve 15inde alınan degerin 371 oldugunu ögrendim. Bana gayet normal dedi.. dün alınan sonucumu beni arayarak söyledi gayet iyi dedi. kac dedim 560 kusurdu yada 590 kusur sen düsünme bunlari dedi. Progesteron normalmis. Folic1 hapını iciyorum. Simdi çarsambaya tekrar kontrolum var. Kafayı yemek üzereyim. Az artıs var bence heleki okuduklarıma bakınca... sizce doktorun dedigi gibi bi sorun yok mu?? Hic lekelenmemde olmadı cok sükür ama bu beta hcg beni düsünmekten öldürecek (

dace, : 405
Kimse yok mu cvp verebilcek bana ((

75436, member: 673712"]Kimse yok mu cvp verebilcek bana (([/QUOTE]
Ben varim kuzu ama bu konuda hic bi fikrim yok ama aklina kotu seyler getirme insallah guzel sonuclarla yazarsin buraya

Benim durumumkadar karisik degik en azindan insallah saglikli bi sekilde alirsin bebisi kucagina

Insallah Sende alirsin :) senin neden karisik ki??? Ben her gece dua ediyorum benimle kalsin diye.. Doktorunda sakinligi beni deli ediyor

Doktorlar hep öyle ama sen de panik yapma bence benim ilk testin 16.07 çıktı sonra 0.99 a düştü 2 gün sonra da 12.86 ya çıktı doktor kimyasal gebelik dedi neden bu yükseliş oldu tamam düşüşü anladım kimyasal dedin peki bu yükselişe niye bisi diyemiyosun folic asit verdi bana da adetim de 2 gün geçti bu yükselişinbi oönemi yok mu :-( böyleiste aagrilarim var kafam çok karisiik

Allahallah aslinda son degerin hamilelik oldugunu gosteriyor. Folic asit verdigine gore iyiye isaret ama sende sıkma canını ya. soylemesi kolay da iste taktikca tersine mi gidiyor anlamadim ki...

Allahallah aslinda son degerin hamilelik oldugunu gosteriyor. Folic asit verdigine gore iyiye isaret ama sende sıkma canını ya. soylemesi kolay da iste taktikca tersine mi gidiyor anlamadim ki...
Aynen kuzum ama senin durumun cok cok iyi bence stres yapma kendimden pek umutlu degilim ama senden umutluyum insallah rabbim herkese nasip etsin :-(

Bence seninde iyi sakın stres yapma sen daha cok yeni :) folic asit vermez yoksa sende canini sıkma lütfen.. cok tesekkur eder cvpladigin icin inan kafayi yicem su beta hcgden

edace .!.:
Bence seninde iyi sakın stres yapma sen daha cok yeni :) folic asit vermez yoksa sende canini sıkma lütfen.. cok tesekkur eder cvpladigin icin inan kafayi yicem su beta hcgden

Aynen aynen kuzum benim HCG onemliymis iste benim çok düşük çıktı ne demek ya birbirimize destek olacagiz ki güzel geçsin herşey istediğin zaman da yaz

Cok saol valla :) insallah hep iyi gelismelerimizi paylasiriz .. tek dilegim suan kalp atisini duyabilmek.... insallah duyariz da :

Bence boşuna stres yapıyorsun, her şey gayet normal.
Tam iki katına çıkmıyor, yüzde 66 gibi bir değerde artıyor.

Gercekten mi ya.. inan burda yazilanlar moral oluyor bana. Nebileyim herkes 2 katina cıkmazsa sağlıksız falan yazmis ya tedirginim.. dıs gebelik mi bos gebelik mi diye düsünüp duruyorum insallah benimle kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…