Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar bn idrar testı yaptım pozitif cıktı.kanda beta hcg 25.000
Ama son adet dönemimi hatırlamıyrum.
Henus dr a gıtmedım.ama insanın içine kurt dusuyor baska bir sey olabilir mi diye.cunku 1 ay once dr a gttm ve polikistik over ıcın ilaç verdi dr a guvenemediğimizden ilaçları almadım.
Bu arada eşimde de varıkosel var dedıler ameliyat oldu(20martta )

kıslar öncelikle tüm anne adayları inş.bebişlerimizi kucağımıza hayrınla alırız
benim sat 10 marttı fakat benim adet 31 33 gün aralarında oluyordu adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kanda 98 çıktı inanamadım çünkü ben 3 yıldır gebe kalamayan bir tane negatif tüp bebek denemesi olan bi bayanım ertesi gün yine test yaptı doktor ve 164 çıktı normalde bu değer 2 günde bir % 65 %70 artmıyormu benimki neden 24 saat sonra böyle çıkmıştır sizce ve bazı adet tarihlerimizin uyan kişilerde bu hcg daha yüksek bende düşükmü çıktı doktor çok ii desede korkuyorum

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim hcg 9.66 ve yan tarafta 3.hafta 5,8 71,2 4.hafta 9,5 750 falan yazıyor hangisine bakmalıyım ve hamilemiyim cvp yazan olursa çok sevinirim..

Sonucun gayet iyi bence... bende seninki gibi artmadigindan sikayetciyim. Cok guzel tadını cıkar :) ama kendine çokk dikkat et çok yeni daha :)

Günaydın kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz..benim henüz iki günüm var ama 2 gün önce kahverengi leke gelmişti.ertesi gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı dün tekrar test yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı..Özele gidip kan testi yaptırdım beta hcg 198 çıktı sizce hamilemiyim.Fikrinizi yazarsanız sevinirim .

Keşkebiri bana da bi cevap verse :-( benim hHCG 16.07 fen 0.89 a düştü 2 gün sonra da 12.86 ya çıktı bugün gene testbyaptim ikinci çizgi silik çıktı :-( doktor kimyasal dedi ama kimyasal da tekrar hcg yükseliyor mu ?? Adetim de 3 gunbgecti :-(

:) insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucagına :) kendine çok dikkat et yalnız..

Keşke yardımcı olabilsem sana ya insallah seninledir canım benim

edace, post: 40585408, member: 673712"]Keşke yardımcı olabilsem sana ya insallah seninledir canım benim[/QUOTE]
İnsallahYa :-( ama kafam hepborda sabah 6 da kalkip test yaptim ya uykum kaciyir

:) İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Teşekkür ederim cevaplarınız için.

[QUce, post: 40585753, member: 673712"]İnsallahYa :-( ama kafam hepborda sabah 6 da kalkip test yaptim ya uykum kaciyir[/QUOTE]

Haklısın valla ne diyim.. insallah bizimle kalırlar....[/QUOTE]

İnsallah ya :-( bu durumu yasayan var mi bi biri bisi dese hani bu yükseliş niye :-( niye düştükten sonra yükseliyor ve bende hic kanama falan hic bisi yok :-( offf delircem

Hım.. bekle o zaman ben olsam bekleyemezdim ama yapilcak bisi yok madem cok düsünmemeye çalıs ..

Hepinize merhabalar 11 ay once..dusuk yaptım buzamana kadarda dogal yollarla korundum..en son adet tarihi 17 mart yumurtlama gunu 3 nisan simdi adetim 3 gun gecti..dun kan tahlili yaptirdim 1.6 cikti doktor gebelik yok suan ama 10 gun sonra gel yukselir belki dedi acaba hamilemiyim ki hala adet olmadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…