Mutlaka bekliyorum haberini :)
Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin bir umut ışığı lazım bana
Hayır değilsin 0.28 çok düşük bir değerMerhabalar arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var. Biz nişanlım la beraber olduk Martin 10nunda prezervatif kullandıgi halde dışarda bosaldi ama benim her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım bu ayın 16sinda bthcg batırdım 0.28 çıktı adette oldum ama sokturucu kullandim sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?? Lütfen yardım edin
Sonradan yükselir mi geçen Ayın 10nunda beraber olduk bu ayın 16sinda test yaptım 0.28 korkuyorum nolur beni aydinlatHayır değilsin 0.28 çok düşük bir değer
Tekrar bir bhcg testi yaptır kafana takıldıysa ama bence yükselmezSonradan yükselir mi geçen Ayın 10nunda beraber olduk bu ayın 16sinda test yaptım 0.28 korkuyorum nolur beni aydinlat
Adette oldum ya artık biktim test yaptirmaktanTekrar bir bhcg testi yaptır kafana takıldıysa ama bence yükselmez
Canim Degerin hamileligi gisteruyor fakat bunun 2 gunde bi 2 ye katlanmasi gerekiyir eger saglikli bir gebelikse zaten artiyor ama bazen katlamayadabiliyor benimki 16.07 di 0.89 a dustu sonra 12.86 cikti 2-4 gun arasi tekrar kan ver bebegim artar diye ümit ediyorum[/QUOTE]E="filiz2547, post: 40591560, member: 674822"]Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin at ışığı lazım bana
E adet olmuşsun zaten kafana takma bence bişey yok ama bidaha dikkatli ol derimAdette oldum ya artık biktim test yaptirmaktan
Bir şey olnaz dimiE adet olmuşsun zaten kafana takma bence bişey yok ama bidaha dikkatli ol derim
Olmaz canım değerin çok düşük zaten adette olmuşsunBir şey olnaz dimi
Dua et bana nolurOlmaz canım değerin çok düşük zaten adette olmuşsun
günşırı ikiye katlanırsa sağlıklıdır canım. Değeri 2 olup artanlar bile varBhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin bir umut ışığı lazım bana
Maşallah gayet iyi canımselam kızlar .. sorum şöyle ;
15 mart son adet günüm . 15 nisanda gebelik testi yaptırdım ve hcg değerim 336 çıktı . Bundan 3,5 gün sonra da 2. testi yaptırdım artışı ı görmek için 1436 çıktı . Sizce nasıl ? Yarın doktora gidicem umarım bir sorun yoktur . Bana artış çok gibi geldi :/ panik mi yapıyorum :)
Kalp atşını da duymuşsunuz, inş. sağlıkla kavuşursun bebeğine canımMerhaba arkadaslar size bir sorum olacak ilk beta hcg degerim 898-2974-3205-4400 bebegimin kalp atisinida duyduk ama doktor cok umut verici konusmadi degerler iyi artmiyormus ve kese olmasi gerekenden kucukmus var mi benim durumumda olan
Ayy hamilesin tabii canım, dr lekelenmen var riskli bir durum varsa diye öyle söylemiştir. Sen bol bol dinlen ayağını yüksek tut.Hanımlar Merhaba araniza yeni katıldım cumartesi adetim 3 gun gecti betahcg 517.32 cikti kese görülmedi Leke tarzinda kanamam oldu cumartesi günüden beri devam ediyor pazar günü betahcg tekrardan yaptim 810.30 çıkti ama cok fazla bel ve kasik ağrısı var doktor hiç bir şey söylemedin dinlen falan demedi. Kendim saglik ocağından rapor aldim doktoru aradim bor sıkıntı varmi hamileyim bel ve kasik ağrısı neden var dedim hamilesin diyemem çarşamba günü görüşürüz dediben hamileyim nolur bir cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?