Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var. Biz nişanlım la beraber olduk Martin 10nunda prezervatif kullandıgi halde dışarda bosaldi ama benim her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım bu ayın 16sinda bthcg batırdım 0.28 çıktı adette oldum ama sokturucu kullandim sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?? Lütfen yardım edin

Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin bir umut ışığı lazım bana

Mutlaka bekliyorum haberini :)

Merhabalar arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var. Biz nişanlım la beraber olduk Martin 10nunda prezervatif kullandıgi halde dışarda bosaldi ama benim her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım bu ayın 16sinda bthcg batırdım 0.28 çıktı adette oldum ama sokturucu kullandim sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?? Lütfen yardım edin

E="filiz2547, post: 40591560, member: 674822"]Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin at ışığı lazım bana[/QUOTE]
Canim Degerin hamileligi gisteruyor fakat bunun 2 gunde bi 2 ye katlanmasi gerekiyir eger saglikli bir gebelikse zaten artiyor ama bazen katlamayadabiliyor benimki 16.07 di 0.89 a dustu sonra 12.86 cikti 2-4 gun arasi tekrar kan ver bebegim artar diye ümit ediyorum

Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin bir umut ışığı lazım bana

Hayır değilsin 0.28 çok düşük bir değer

E="filiz2547, post: 40591560, member: 674822"]Bhcg 9.66 olup iki günde bu sayı ikiye katlanan varmı lütfen cevap verin at ışığı lazım bana
Canim Degerin hamileligi gisteruyor fakat bunun 2 gunde bi 2 ye katlanmasi gerekiyir eger saglikli bir gebelikse zaten artiyor ama bazen katlamayadabiliyor benimki 16.07 di 0.89 a dustu sonra 12.86 cikti 2-4 gun arasi tekrar kan ver bebegim artar diye ümit ediyorum[/QUOTE]
Yarın tekrar kan testi yaptırıcam umarım değerim yükselir beni bırakmaz sen hamilemisin peki

Kimyasal gebelik dedi ilk basta ama benim degerim yükseldi adette olmdim testlere göre hamileyim bakalım bekliycem tekrar gidicem

selam kızlar .. sorum şöyle ;
15 mart son adet günüm . 15 nisanda gebelik testi yaptırdım ve hcg değerim 336 çıktı . Bundan 3,5 gün sonra da 2. testi yaptırdım artışı ı görmek için 1436 çıktı . Sizce nasıl ? Yarın doktora gidicem umarım bir sorun yoktur . Bana artış çok gibi geldi :/ panik mi yapıyorum :)

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ilk beta hcg degerim 898-2974-3205-4400 bebegimin kalp atisinida duyduk ama doktor cok umut verici konusmadi degerler iyi artmiyormus ve kese olmasi gerekenden kucukmus var mi benim durumumda olan

Hanımlar Merhaba araniza yeni katıldım cumartesi adetim 3 gun gecti betahcg 517.32 cikti kese görülmedi Leke tarzinda kanamam oldu cumartesi günüden beri devam ediyor pazar günü betahcg tekrardan yaptim 810.30 çıkti ama cok fazla bel ve kasik ağrısı var doktor hiç bir şey söylemedin dinlen falan demedi. Kendim saglik ocağından rapor aldim doktoru aradim bor sıkıntı varmi hamileyim bel ve kasik ağrısı neden var dedim hamilesin diyemem çarşamba günü görüşürüz dedi ben hamileyim nolur bir cevap

günşırı ikiye katlanırsa sağlıklıdır canım. Değeri 2 olup artanlar bile var Tebrikler...
Maşallah gayet iyi canım
Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ilk beta hcg degerim 898-2974-3205-4400 bebegimin kalp atisinida duyduk ama doktor cok umut verici konusmadi degerler iyi artmiyormus ve kese olmasi gerekenden kucukmus var mi benim durumumda olan
Kalp atşını da duymuşsunuz, inş. sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
Ayy hamilesin tabii canım, dr lekelenmen var riskli bir durum varsa diye öyle söylemiştir. Sen bol bol dinlen ayağını yüksek tut.

Kese hemen görülmez zaten.. Degerler iyi artmazsa gebelik şüpheli oluyor . Yinede sıkma canını sabret carsamba günü belli olur içini rahatlatmazsa başka doktorada gidersin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…