Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ilk beta hcg degerim 898-2974-3205-4400 bebegimin kalp atisinida duyduk ama doktor cok umut verici konusmadi degerler iyi artmiyormus ve kese olmasi gerekenden kucukmus var mi benim durumumda olan
Kalp atışı varsa iyi olması gerekmez mi,en önemlisi kalp atışı diye biliyorum,bence başka bir doktora da git canım,için rahatlamış olur.Ayrıca ölçümler ultrason cihazının kalitesine göre bile değişebiliyor.

Bazen doktorlar insanı gereksiz evhamlandırıyor diye düşünüyorum.
Bence değerin iyi,lekelenmeler de hamilelikler de olabiliyor,rapor almakla da iyi yapmışsın,doktor henüz yeni olduğu için öyle söylemiş olabilir,genelde kalp atışı duyulana kadar hepsi şüpheci yaklaşır.

Gayet iyi canım.

Doktorumdan memnunum ama içimin rahat etmesi için kalp atışlarını tekrar duymam lazım sanırım ayın 29 na kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum ..

Merhaba arkadaslar benim Beta hgc 12 gun 46 ve 13 gun 86 ve 16 gun ise 291 yine test yaptık 10 gun sonra bu sefer kese görmeye gittik görünmedi alttanda üstünde kan istedi 538 cikti doktor bisey demiyor su an dis gebelik olabilir veya erkenmi çağırdık dedi ve ertesi gun yine verdik kan 638 cikti cok az yükselmişti Çarşamba tekrar kan vericem kese gozukuyormu die bidaha bakicak Rabbim yardımcım olsun cok korkuyorum

canım benımde sat 10 mart adet gunum benımde 30 32 gun arası oluyor 29. gün 45 di 32. gün 180 di benım dahada olçmediler senın nasıl gidiyor

mrb kizlar gecen hafta sali 111 cikti bthcg persmbe 171 cikti direk dis gebelik suphesiyle dogum hastanesine gonderdi.gttik doktor hemn yatis verdii ctesi 236 cikti ultrason sonucunda net bisey olmadigi icin taburcu etti ptedi gel yine dedi gttik dun 333 cikti he birde progestoron hormonm 3.67 cikti dis gebelikte 0-1 arasi cikar bu deger dedi ve bnm bthcgm 4 gunde bir ikiye katliyor boyle olan var mi ??

Kislar gecen hafta pazartesi hcg 160
Bu pazartese 2900 cikti sizce nasil dr yukselmis dedi pek aciklama yapmadi da

canım benımde sat 10 mart adet gunum benımde 30 32 gun arası oluyor 29. gün 45 di 32. gün 180 di benım dahada olçmediler senın nasıl gidiyor
ayyy canımmm inş.bebişlerimizi kucağımızada alırız benim geç döllenme olmuş canım adetimin 37.günde 98 çıktı bir gün sonra 164 oldu 2 gün sonrada 474 olmuş benim 3 yıldır olmuyordu bebeğim rabbime şükürler olsunki şu mübarek ayda bu sevinci yaşattı inş.kucağımızada alırız canım benim nisan 29 30 gibi kese görülecekmiş sana birşey dedi mi doktor

Kızlar merhaba adetime 5 gun gun var dun idrar testinde silik ikinci cizgi cikti o gazla gittim kan tahliline 0.154 cikti 5 gun sonra yükselir mi acaba bu durumda olup Değeri yükseklen var mi

canım benım kese gorundu bu haftda cagırdı. inşllah canım heycanla bebegımıze alışveriş yapacagımız gunlerde gelcek

Adetime 4-5 gun kala 21 nisanda yani dun beta hcg baktirdim. 8.7 cikti. En son adet tarihim 28 mart. Sizce bu deger cok mu dusuk? Yarin testi tekrarlicam ama endiselenmeden edemiyorm

Adetime 4-5 gun kala 21 nisanda yani dun beta hcg baktirdim. 8.7 cikti. En son adet tarihim 28 mart. Sizce bu deger cok mu dusuk? Yarin testi tekrarlicam ama endiselenmeden edemiyorm
farmanya merhaba benimde son adet tarihim 28 mart tüm belirtileri yaşıyorum ama kendimi cumartesiye kadar tutmak istiyorum tahlil için bence erken yaptırmışsın ama yine iyi çıkmış yükselicek gibi gözüküyo morelini bozma canm

Üzerinden zaman geçmiş, takip edemedim ama; belli bir hcg değerinden sonra değer gün aşırı 2 katına çıkmıyor canım. İlk haftalarda öyle oluyor. Zaten keseyi gördükten sonra bir daha kan tahliline de gerek yok. Ayrıca bir sorun olsa, mol gebelik/dış gebelik vs. Allah korusun, keseye bakılırken saptanırdı. Kese görünmüş artık hayırlısıyla. Her şey yolundadır umarım canım

Insallah ikimiz de guzel sonuclar aliriz canim. Erken yaptirdim cunku goguslerim sancidan catliyordu damarlar desen acayip belirginlesti. Nolcaksa olsun dedim bosuna heveslenmiyim yoksa da :)) ama bence de bekle canim cunku kaygilar aynen devam ediyor bisey gecmiyor insanin eline dusuk deger oldugu icin. Kayinvalidem ruya gormus hem de tam bu gece. Ruyasinda bebek var sevinebilirsiniz demis biri :)) o kadar sasrdim ki anlatamam. Tabi ruyayla amel olmaz gene de insan hevesleniyor:)

BEnde cuma yada cumartesi yaptırmayı düşünüyorum pazartesiyi bekleyemem gibi geliyo:) bnmde 6 gündür hala sürmekte olan sol kasık ağrım var öyleki gece uykudan uyandırıyo ve geceleri en az 3 kere tuvalete kalkıyorum hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelelim:)

Arkadaşlar adetim 14 gecikti idrar testimde ikinci çizgi çok silik çıktı kan testimde 1.20 çıktı adetim her ay düzenli olurdu acaba bu ay neden adet olmadım benim gibi olan varsa yardım edebilir mi

Kızlar meraba acil yardım istiyorum!!! gecen hafta idrar yaptım pozıtıf cıkınca kan verdim persembe günü ve 23 cıktı değer. beni bat 19 nisandı. dün saglık ocagında deger yukselmıs mi die tekrar kan verdim sonuc 266.7 cıkmıs. ama sağlık ocagındaki doktor asırı derece de moralimi bozdu gebe olmayabılırsın diye tersledi azarladı.. yardım edin değer cok mu düşükkk ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…