- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
Kalp atışı varsa iyi olması gerekmez mi,en önemlisi kalp atışı diye biliyorum,bence başka bir doktora da git canım,için rahatlamış olur.Ayrıca ölçümler ultrason cihazının kalitesine göre bile değişebiliyor.Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ilk beta hcg degerim 898-2974-3205-4400 bebegimin kalp atisinida duyduk ama doktor cok umut verici konusmadi degerler iyi artmiyormus ve kese olmasi gerekenden kucukmus var mi benim durumumda olan
Hanımlar Merhaba araniza yeni katıldım cumartesi adetim 3 gun gecti betahcg 517.32 cikti kese görülmedi Leke tarzinda kanamam oldu cumartesi günüden beri devam ediyor pazar günü betahcg tekrardan yaptim 810.30 çıkti ama cok fazla bel ve kasik ağrısı var doktor hiç bir şey söylemedin dinlen falan demedi. Kendim saglik ocağından rapor aldim doktoru aradim bor sıkıntı varmi hamileyim bel ve kasik ağrısı neden var dedim hamilesin diyemem çarşamba günü görüşürüz dediben hamileyim nolur bir cevap
Gayet iyi canım.selam kızlar .. sorum şöyle ;
15 mart son adet günüm . 15 nisanda gebelik testi yaptırdım ve hcg değerim 336 çıktı . Bundan 3,5 gün sonra da 2. testi yaptırdım artışı ı görmek için 1436 çıktı . Sizce nasıl ? Yarın doktora gidicem umarım bir sorun yoktur . Bana artış çok gibi geldi :/ panik mi yapıyorum :)
canım benımde sat 10 mart adet gunum benımde 30 32 gun arası oluyor 29. gün 45 di 32. gün 180 di benım dahada olçmediler senın nasıl gidiyorkıslar öncelikle tüm anne adayları inş.bebişlerimizi kucağımıza hayrınla alırız
benim sat 10 marttı fakat benim adet 31 33 gün aralarında oluyordu adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kanda 98 çıktı inanamadım çünkü ben 3 yıldır gebe kalamayan bir tane negatif tüp bebek denemesi olan bi bayanım ertesi gün yine test yaptı doktor ve 164 çıktı normalde bu değer 2 günde bir % 65 %70 artmıyormu benimki neden 24 saat sonra böyle çıkmıştır sizce ve bazı adet tarihlerimizin uyan kişilerde bu hcg daha yüksek bende düşükmü çıktı doktor çok ii desede korkuyorum
ayyy canımmm inş.bebişlerimizi kucağımızada alırız benim geç döllenme olmuş canım adetimin 37.günde 98 çıktı bir gün sonra 164 oldu 2 gün sonrada 474 olmuşcanım benımde sat 10 mart adet gunum benımde 30 32 gun arası oluyor 29. gün 45 di 32. gün 180 di benım dahada olçmediler senın nasıl gidiyor
canım benım kese gorundu bu haftda cagırdı. inşllah canım heycanla bebegımıze alışveriş yapacagımız gunlerde gelcekayyy canımmm inş.bebişlerimizi kucağımızada alırız benim geç döllenme olmuş canım adetimin 37.günde 98 çıktı bir gün sonra 164 oldu 2 gün sonrada 474 olmuşbenim 3 yıldır olmuyordu bebeğim rabbime şükürler olsunki şu mübarek ayda bu sevinci yaşattı inş.kucağımızada alırız canım benim nisan 29 30 gibi kese görülecekmiş sana birşey dedi mi doktor
inş.canım çok güzel maşallahhhhcanım benım kese gorundu bu haftda cagırdı. inşllah canım heycanla bebegımıze alışveriş yapacagımız gunlerde gelcek
Adetime 4-5 gun kala 21 nisanda yani dun beta hcg baktirdim. 8.7 cikti. En son adet tarihim 28 mart. Sizce bu deger cok mu dusuk? Yarin testi tekrarlicam ama endiselenmeden edemiyorm
farmanya merhaba benimde son adet tarihim 28 mart tüm belirtileri yaşıyorum ama kendimi cumartesiye kadar tutmak istiyorum tahlil için bence erken yaptırmışsın ama yine iyi çıkmış yükselicek gibi gözüküyo morelini bozma canmAdetime 4-5 gun kala 21 nisanda yani dun beta hcg baktirdim. 8.7 cikti. En son adet tarihim 28 mart. Sizce bu deger cok mu dusuk? Yarin testi tekrarlicam ama endiselenmeden edemiyorm
Üzerinden zaman geçmiş, takip edemedim ama; belli bir hcg değerinden sonra değer gün aşırı 2 katına çıkmıyor canım. İlk haftalarda öyle oluyor. Zaten keseyi gördükten sonra bir daha kan tahliline de gerek yok. Ayrıca bir sorun olsa, mol gebelik/dış gebelik vs. Allah korusun, keseye bakılırken saptanırdı. Kese görünmüş artık hayırlısıyla. Her şey yolundadır umarım canım2875 te keseyi gorduk ama ben bundan 4 ay once mol genelikten 2 kere kurtaj olmustum bu yuzden su anda bebegimi tekrar kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki 2875 ten 1 hafta 3 gun sonra degerim 7047 olmus deger cok yavas artmamis mi ??lutfen cevap verin yarina dr a randevum vardi kalp atisini dinlemek icin o da cuma gunune ertelenince cok moralim bozuldu 2 haftadir bekliyorum zaten
Insallah ikimiz de guzel sonuclar aliriz canim. Erken yaptirdim cunku goguslerim sancidan catliyordu damarlar desen acayip belirginlesti. Nolcaksa olsun dedim bosuna heveslenmiyim yoksa da :)) ama bence de bekle canim cunku kaygilar aynen devam ediyor bisey gecmiyor insanin eline dusuk deger oldugu icin. Kayinvalidem ruya gormus hem de tam bu gece. Ruyasinda bebek var sevinebilirsiniz demis biri :)) o kadar sasrdim ki anlatamam. Tabi ruyayla amel olmaz gene de insan hevesleniyor:)farmanya merhaba benimde son adet tarihim 28 mart tüm belirtileri yaşıyorum ama kendimi cumartesiye kadar tutmak istiyorum tahlil için bence erken yaptırmışsın ama yine iyi çıkmış yükselicek gibi gözüküyo morelini bozma canm
BEnde cuma yada cumartesi yaptırmayı düşünüyorum pazartesiyi bekleyemem gibi geliyo:) bnmde 6 gündür hala sürmekte olan sol kasık ağrım var öyleki gece uykudan uyandırıyo ve geceleri en az 3 kere tuvalete kalkıyorum hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelelim:)Insallah ikimiz de guzel sonuclar aliriz canim. Erken yaptirdim cunku goguslerim sancidan catliyordu damarlar desen acayip belirginlesti. Nolcaksa olsun dedim bosuna heveslenmiyim yoksa da :)) ama bence de bekle canim cunku kaygilar aynen devam ediyor bisey gecmiyor insanin eline dusuk deger oldugu icin. Kayinvalidem ruya gormus hem de tam bu gece. Ruyasinda bebek var sevinebilirsiniz demis biri :)) o kadar sasrdim ki anlatamam. Tabi ruyayla amel olmaz gene de insan hevesleniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?