Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence gyet hamilesin tebrikler daha cok minik. 2 gun sonra tekrar yaotir ikiye katlandiysa tamamdir

merwt: 40639938 .!.:
Iyi gibi ama iki gun once nasildi yada iki gun sonra nasil olacak onemli kismi bu sanki daha minicik hayirli olsun
Benim biraz karisik gitti canım 16.07 4 gün sonra 0.89 2 gün sonra 12.86 sonra adetim 5 gün geçti doktora gittim tekrar beta yaptı 526 ya çıkmış cuma tekrarvgidicez doktor 5 haftalık dedi tahmini iste bakalim

Benim biraz karisik gitti canım 16.07 4 gün sonra 0.89 2 gün sonra 12.86 sonra adetim 5 gün geçti doktora gittim tekrar beta yaptı 526 ya çıkmış cuma tekrarvgidicez doktor 5 haftalık dedi tahmini iste bakalim

Bende haberini bekliyordum.. cok sevindimmm :) hadi hayırlı olsun bak üzüldün o kadar ama bebegin seni bırakmamis :) kendine çok dikkat et artık.

epost: 40641764 .!.:
Bende haberini bekliyordum.. cok sevindimmm :) hadi hayırlı olsun bak üzüldün o kadar ama bebegin seni bırakmamis :) kendine çok dikkat et artık.
Tesekkur ederim kuzucum ya 2 ye katlar inşallah cuma günü gidicem tekrar gel dedi inşallah hic bi sorun çıkmaz :-|

mrb kızlar:) adete üç gün kala 40 nasıl değer?
Benim de bata 2 kala 47,79 bat günü 107 di. Gayet normal canım
Gebesin canım bayaa tebrikler
Canimm benim bhcg degerim BATta 10.75 idi.tam 2 gunluk gecikmeyle bugun 55e cikti.ama bu degerler hala bana cok dusuk geliyor.
Herkesin farklı olur bu dönem değerleri. Çünkü adet siklousumuz farklı, yumurtlama tarihlerimiz farklı, bebeişin döllenme ve rahime yerleşme zamanı farklı. Önemli olan değerinin 2 günde bir katlanması. Gayet güzel gidiyor canım
Kızlar beta HCG 522.06 ya yükseldi
Maşallah

[QUeflower, post: 40642181, member: 142741"]Benim de bata 2 kala 47,79 bat günü 107 di. Gayet normal canım

Gebesin canım bayaa tebrikler

Herkesin farklı olur bu dönem değerleri. Çünkü adet siklousumuz farklı, yumurtlama tarihlerimiz farklı, bebeişin döllenme ve rahime yerleşme zamanı farklı. Önemli olan değerinin 2 günde bir katlanması. Gayet güzel gidiyor canım

Maşallah [/QUOTE]

Tesekkur ederim canim
Allahim insallah hersey yolunda gider degerim duzgubce artar

Kızlar 5.gun embriyo transferinin 9.gunu beta hcg 2.24
Artar mi sizce ?
Gördünüz mü hiç böyle birşey daha sonra 12.gun arttığını

Selam kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama mide bulantisindan duramadigim için dün kan testi yaptrdm sonuç 31.98 doktor gittiğinden hemşire hamile siniz dedi sizce hamilemiyim

Selam kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama mide bulantisindan duramadigim için dün kan testi yaptrdm sonuç 31.98 doktor gittiğinden hemşire hamile siniz dedi sizce hamilemiyim
5 ve üzeri değerler gebelik kabul ediliyor. 2 gün sonra değeriniz 2 ye katlamışsa sağlıklı bir gebeliktir. Tebrikler, sağlıkla gelsin bebişiniz.

Mr

Mrb benimde 40 kac gun kala cikti acaba.bende normal mi cok merak ediyorum.ben bata uc gun kala yaptirdim.sat 27 mart.hayirli olsun allah kucagmza almayi nasip etsin.

canım teşekkür ederim inşallah sen de hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın. . Canım ben adetten 1 gün önce yaptım, doktor 2-3 gün sonra gel bi daha bakalım dedi..

canım teşekkür ederim inşallah sen de hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın. . Canım ben adetten 1 gün önce yaptım, doktor 2-3 gün sonra gel bi daha bakalım dedi..
Hayirli olsun canm.benmde bugun adetime birgun var ama kahverengi akinti basladi cok korkuyorum.

[="turkuaz41, post: 40644028, member: 632702"]Hayirli olsun canm.benmde bugun adetime birgun var ama kahverengi akinti basladi cok korkuyorum.[/QUOTE]

Canım benim de adete 4 gün kala pembe akintim gelmişti ama belli belirsiz devamı gelmedi bitti.. inşallah seninki de devam etmez yerleşme kanaması olabilir.

[="turkuaz41, post: 40644028, member: 632702"]Hayirli olsun canm.benmde bugun adetime birgun var ama kahverengi akinti basladi cok korkuyorum.

Canım benim de adete 4 gün kala pembe akintim gelmişti ama belli belirsiz devamı gelmedi bitti.. inşallah seninki de devam etmez yerleşme kanaması olabilir.[/QUOTE]
Benimde silince geldi.ins devami gelmez.yerlesme kanamasi kac gun suruyormuski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…