- 23 Nisan 2015
- 6
- 4
- 1
- 30
Çok sağol canım inşallah öyledir ya5 ve üzeri değerler gebelik kabul ediliyor. 2 gün sonra değeriniz 2 ye katlamışsa sağlıklı bir gebeliktir. Tebrikler, sağlıkla gelsin bebişiniz.
Canim ben bugun tekrar test yaptirdim. 42.1 cikti cok sukur. Darisi basina.BEnde cuma yada cumartesi yaptırmayı düşünüyorum pazartesiyi bekleyemem gibi geliyo:) bnmde 6 gündür hala sürmekte olan sol kasık ağrım var öyleki gece uykudan uyandırıyo ve geceleri en az 3 kere tuvalete kalkıyorum hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelelim:)
[="turkuaz41, post: 40644028, member: 632702"]Hayirli olsun canm.benmde bugun adetime birgun var ama kahverengi akinti basladi cok korkuyorum.
cnm bbde dayanamayıp az önce evde yaptım hayali bir çizgi gördüm gerçi daha 4 gün var adet günüme acaba gerçekmi bn mi hayal ediyorum bilemedim cumartesiyi beklicem sanırım biraz umudum gitti ama senin adına çok sevindim :))) darısı benim gibi bekleyenlere:)Canim ben bugun tekrar test yaptirdim. 42.1 cikti cok sukur. Darisi basina.
Canim sabah kan tahliline gitmeden ben de predictor gebelik testi yaptim. Ve oldukca silik cizgi olustu. Hatta ustundeki cami bi sekilde cikardim golge yapmasin diye anca oyle gordum. Yani eger bisey goruyorsan vardir ve kan testine gitmelisin derim :))cnm bbde dayanamayıp az önce evde yaptım hayali bir çizgi gördüm gerçi daha 4 gün var adet günüme acaba gerçekmi bn mi hayal ediyorum bilemedim cumartesiyi beklicem sanırım biraz umudum gitti ama senin adına çok sevindim :))) darısı benim gibi bekleyenlere:)
cnm bbde dayanamayıp az önce evde yaptım hayali bir çizgi gördüm gerçi daha 4 gün var adet günüme acaba gerçekmi bn mi hayal ediyorum bilemedim cumartesiyi beklicem sanırım biraz umudum gitti ama senin adına çok sevindim :))) darısı benim gibi bekleyenlere:)
Benimde aynen sizin gibi oldu hatta teste bugün baktım çizgi dahada belirgenmiş dayanamayıp bugün öğlen gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende güzel haberler veririm sizin gibibende aynı testten yaptım tam adet olacağım gün(21 nisan) .aynı sizin ki gibi silik çıktı.bir de testi yaptım 1 saat sonra bişi yoktu.iki saat sonra baktım silik çıktı.içim rahatlasın dedim sağlık ocağında yaptırdım bir gün sonra.bhcg 10.89 çıktı (yani dün) .bir kaç gün sonra tekrar yaptırcam. bence sizde yaptırın.çünkü testin kutusunda silik çıksa bile kesin gebelik vardır yazzıyodu.hayırlısı olsun hakkımızda.
Canım bende bugün gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende buraya gülücüklü bir mesaj atar müjdeyi veririm iyice stres yapmadan gidip veriyim artık napıyım adete daha 3 gün var ama en azından bişey varsada küçükte olsa değer yükselmiştir belkiCanim sabah kan tahliline gitmeden ben de predictor gebelik testi yaptim. Ve oldukca silik cizgi olustu. Hatta ustundeki cami bi sekilde cikardim golge yapmasin diye anca oyle gordum. Yani eger bisey goruyorsan vardir ve kan testine gitmelisin derim :))
Testin son hali cnm baksana durdukca koyulaşmış inş hayal kırıklığına uğramambende aynı testten yaptım tam adet olacağım gün(21 nisan) .aynı sizin ki gibi silik çıktı.bir de testi yaptım 1 saat sonra bişi yoktu.iki saat sonra baktım silik çıktı.içim rahatlasın dedim sağlık ocağında yaptırdım bir gün sonra.bhcg 10.89 çıktı (yani dün) .bir kaç gün sonra tekrar yaptırcam. bence sizde yaptırın.çünkü testin kutusunda silik çıksa bile kesin gebelik vardır yazzıyodu.hayırlısı olsun hakkımızda.
Evet canim ama bence var gibi cunku fotografini inceledim orda silik bir cizgi var kesinlikle. Insallah dogru pozitiftir de beraber bekleriz bebislerimizi :)Canım bende bugün gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende buraya gülücüklü bir mesaj atar müjdeyi veririm iyice stres yapmadan gidip veriyim artık napıyım adete daha 3 gün var ama en azından bişey varsada küçükte olsa değer yükselmiştir belki
Canım şimdi aldı sonucu sevinçten ellerim titriyo 47.53 çıkmış:)) Allahım isteyen herkeze versin yarabbim:))Evet canim ama bence var gibi cunku fotografini inceledim orda silik bir cizgi var kesinlikle. Insallah dogru pozitiftir de beraber bekleriz bebislerimizi :)
Canım aldm sonucu 47.53 çıktı inş iki gün anra yükselir aksilik olmazda heycandan ölücektim valla:)) sanırım 3 müzünkide yamın tarihlerde olucak Allah sağlık sıhhat verirse:)Benimde aynen sizin gibi oldu hatta teste bugün baktım çizgi dahada belirgenmiş dayanamayıp bugün öğlen gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende güzel haberler veririm sizin gibi
Mrb cnm değerin güzel artmış maşallah.ilk günlerde anca kan degerindeki aRTISa göre değerlendirilebilir.çünkü gözüken hiçbirşey yok.on gün sonra gözükür senin.ben daha 4.haftadayim.dunden beri lekelerim var.hcg yükseldi.pzrts tekrar bakalım dedi dr yukselrse sorun yoktur baska türlü anlayamam bişey gozukmuyo dedi.Selamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 iki gün öncede 478 çıktı doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm
Mrb cnm değerin güzel artmış maşallah.ilk günlerde anca kan degerindeki aRTISa göre değerlendirilebilir.çünkü gözüken hiçbirşey yok.on gün sonra gözükür senin.ben daha 4.haftadayim.dunden beri lekelerim var.hcg yükseldi.pzrts tekrar bakalım dedi dr yukselrse sorun yoktur baska türlü anlayamam bişey gozukmuyo dedi.
Senin hayırlı osun cnm allah sağlık kucagmza almayı nasip etsin ins.sanirsanırım hepimiz tetikteyz zor günlerhayırlı olsun bebeğin canım inşallah bir sorun olmaz. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cvpın için teşekkür ederim içim rahatladı meraktan çatlıcaktım artık
Tahlile gore hamilesin ama adet tarihine gore cok dusuk bir deger.En son adet tarihim 14 mart gecenlerde ertesi gun hapi ictim adet olamadim bir turlu gebelik testi yaptim pozitif cikti beta hbg tahlilim 13.45 cikti ne olur bana hamile olamazsin diyin allah olmayanlara versin benim bebegim daha cok kucuk
Tahlile gore hamilesin ama adet tarihine gore cok dusuk bir deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?