Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim ben bugun tekrar test yaptirdim. 42.1 cikti cok sukur. Darisi basina.

[="turkuaz41, post: 40644028, member: 632702"]Hayirli olsun canm.benmde bugun adetime birgun var ama kahverengi akinti basladi cok korkuyorum.

Canım benim de adete 4 gün kala pembe akintim gelmişti ama belli belirsiz devamı gelmedi bitti.. inşallah seninki de devam etmez yerleşme kanaması olabilir.[/QUOTE]

Acile gittim hcg 150 olmus kizlar iki gun once 40 ti.icim rahatladi.melegim yerlesiyor galiba

Canim ben bugun tekrar test yaptirdim. 42.1 cikti cok sukur. Darisi basina.
cnm bbde dayanamayıp az önce evde yaptım hayali bir çizgi gördüm gerçi daha 4 gün var adet günüme acaba gerçekmi bn mi hayal ediyorum bilemedim cumartesiyi beklicem sanırım biraz umudum gitti ama senin adına çok sevindim :))) darısı benim gibi bekleyenlere:)

Eklentiler

• 20150423_155022.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 157
Selamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 iki gün öncede 478 çıktı doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm

Canim sabah kan tahliline gitmeden ben de predictor gebelik testi yaptim. Ve oldukca silik cizgi olustu. Hatta ustundeki cami bi sekilde cikardim golge yapmasin diye anca oyle gordum. Yani eger bisey goruyorsan vardir ve kan testine gitmelisin derim :))

bende aynı testten yaptım tam adet olacağım gün(21 nisan) .aynı sizin ki gibi silik çıktı.bir de testi yaptım 1 saat sonra bişi yoktu.iki saat sonra baktım silik çıktı.içim rahatlasın dedim sağlık ocağında yaptırdım bir gün sonra.bhcg 10.89 çıktı (yani dün) .bir kaç gün sonra tekrar yaptırcam. bence sizde yaptırın.çünkü testin kutusunda silik çıksa bile kesin gebelik vardır yazzıyodu.hayırlısı olsun hakkımızda.

Benimde aynen sizin gibi oldu hatta teste bugün baktım çizgi dahada belirgenmiş dayanamayıp bugün öğlen gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende güzel haberler veririm sizin gibi

Canım bende bugün gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende buraya gülücüklü bir mesaj atar müjdeyi veririm iyice stres yapmadan gidip veriyim artık napıyım adete daha 3 gün var ama en azından bişey varsada küçükte olsa değer yükselmiştir belki

Testin son hali cnm baksana durdukca koyulaşmış inş hayal kırıklığına uğramam

Eklentiler

• 20150424_093805.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 144
Evet canim ama bence var gibi cunku fotografini inceledim orda silik bir cizgi var kesinlikle. Insallah dogru pozitiftir de beraber bekleriz bebislerimizi :)

Benimde aynen sizin gibi oldu hatta teste bugün baktım çizgi dahada belirgenmiş dayanamayıp bugün öğlen gidip tahlil yaptırıcam inşallah bende güzel haberler veririm sizin gibi
Canım aldm sonucu 47.53 çıktı inş iki gün anra yükselir aksilik olmazda heycandan ölücektim valla:)) sanırım 3 müzünkide yamın tarihlerde olucak Allah sağlık sıhhat verirse:)

Selamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 iki gün öncede 478 çıktı doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm

Mrb cnm değerin güzel artmış maşallah.ilk günlerde anca kan degerindeki aRTISa göre değerlendirilebilir.çünkü gözüken hiçbirşey yok.on gün sonra gözükür senin.ben daha 4.haftadayim.dunden beri lekelerim var.hcg yükseldi.pzrts tekrar bakalım dedi dr yukselrse sorun yoktur baska türlü anlayamam bişey gozukmuyo dedi.

hayırlı olsun bebeğin canım inşallah bir sorun olmaz. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cvpın için teşekkür ederim içim rahatladı meraktan çatlıcaktım artık

Senin hayırlı osun cnm allah sağlık kucagmza almayı nasip etsin ins.sanirsanırım hepimiz tetikteyz zor günler rica ederim cnm

En son adet tarihim 14 mart gecenlerde ertesi gun hapi ictim adet olamadim bir turlu gebelik testi yaptim pozitif cikti beta hbg tahlilim 13.45 cikti ne olur bana hamile olamazsin diyin allah olmayanlara versin benim bebegim daha cok kucuk

En son adet tarihim 14 mart gecenlerde ertesi gun hapi ictim adet olamadim bir turlu gebelik testi yaptim pozitif cikti beta hbg tahlilim 13.45 cikti ne olur bana hamile olamazsin diyin allah olmayanlara versin benim bebegim daha cok kucuk
Tahlile gore hamilesin ama adet tarihine gore cok dusuk bir deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…