- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Rica ederim ama sonradan yukselenler var bu sekilde. Dusuk olmasi da baska bi ihtimal ama adet olmazsan dr a gitmelisin.Tesekkur ederim biraz rahatladim
Yarina randevum var doktora mumkunse yukselmesinRica ederim ama sonradan yukselenler var bu sekilde. Dusuk olmasi da baska bi ihtimal ama adet olmazsan dr a gitmelisin.
Rabbim isteyenlere versin ne diyim..Yarina randevum var doktora mumkunse yukselmesin
Amin bir oglum var 6 yasinda 18 aylikta kizim var bana yeter gercekten allah olmayanlara versinRabbim isteyenlere versin ne diyim..
Canim tebrik ederimmm ikimiz de yarin itibariyle tam 4 haftalik hamileyiz:)) Allah sag salim kucagimiza almayi da nasip etsin. Cok sevindim cok mutlu oldum gercekten :))Canım şimdi aldı sonucu sevinçten ellerim titriyo 47.53 çıkmış:)) Allahım isteyen herkeze versin yarabbim:))
Canim ben dun aksam gene kan verdim 97.3 cikti. 3 gun sonra tekrar vercem insallah. Sen de ara ara ver ki yukselis normal mi diye kontrol et. Dis gebelige karsi dikkali olmakta fayda varCanım şimdi aldı sonucu sevinçten ellerim titriyo 47.53 çıkmış:)) Allahım isteyen herkeze versin yarabbim:))
Canim ben dun aksam gene kan verdim 97.3 cikti. 3 gun sonra tekrar vercem insallah. Sen de ara ara ver ki yukselis normal mi diye kontrol et. Dis gebelige karsi dikkali olmakta fayda var
Haklısın cnm pazartesi sabah yine vericem inş yükselme olur sonrasındada doktordan randevu almayı planlıyorum inş yeni yılın ilk bebekleri olurlar rabbim can verirde:)Canim ben dun aksam gene kan verdim 97.3 cikti. 3 gun sonra tekrar vercem insallah. Sen de ara ara ver ki yukselis normal mi diye kontrol et. Dis gebelige karsi dikkali olmakta fayda var
Evet tebrik ederim.olmusKizlar adetim saliydi bu ay klomen kullanmistim.Son test kafami karistirdi...Sizce hamilemyn
Canim uzmek istemem ama bes gun gecikmeye gore dusuk bir deger.kan tahlili mutlaka yaptir.ins artar.onemli olan artmasi iki kat.bazen bunyeden bunyeye degisiyor.Kızlar ben cuma günü kan vermiştim 31.98 çıkmıştı pazartesi tekrar gidip veriyim mi adeti mde 5gün geçti
Benimde oyle.belirtiler bazen cok bazen az bazen kayboluyor.korkuyorum.4 haftaligim bende daha cok yeni.acaba diyorum hcg mi azaliyoSelam arkadaşlar size bir soru son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim dr kontrolüm cuma günü fakat bazen göğüslerimdeki acı ve sızlama kayboluyor bir gün boyunca hiçbişi yokmuş gibi ertesi gün hafif sızlıyor arada bir oluyor ilk gebeliğim ne olduğunu bilmiyorum sıkıntı var diye korkuyorum sizce normal mi ben mi sıkıntı yapıyorum
benim testlerimde böyleydi hattadalga geçtiler benle hayal görüyosun çizgi filan yok diye tebrik ederim inş bebeğin seninledir sağlıklı bi şekilde doğar :)Kizlar adetim saliydi bu ay klomen kullanmistim.Son test kafami karistirdi...Sizce hamilemyn
geç döllenme olduysa değer düşük olabilir .Tahlile gore hamilesin ama adet tarihine gore cok dusuk bir deger.
Yani olabilir.ya da kimyasal gebeliktir.rabbim verdi mi veriyor kesin hamile cikar.geç döllenme olduysa değer düşük olabilir .
Canim benm kanama degilde adet gunume birgun kala kahve rengi akinti oldu.hcg yukselirse sorun yok dedi drKızlar suan ben soktayim transferinin 12. Günü ve beta Hcg 56 çıktı.
Inanamiyorum çünkü benim kanamam var adet olduğumu düşünüyorum. Doktorum bebeğin yerlesirken oluşturduğu kanamalardir dedi, progesteron a aynen devam et pazartesi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle adet kanaması gibi kanamalara rağmen hamile olan ??,,
aynen bende canım pazartesi arttığını görmeden sevinemem inşallah bebeklerimiz bizimle olurCanim benm kanama degilde adet gunume birgun kala kahve rengi akinti oldu.hcg yukselirse sorun yok dedi dr
Pzrts yi bekliyorum bende.kendmi hamile hissedemiyorum o lekelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?