- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
Canım bnde baktırdm bu sabah erkenden 179.86 çıktı yarın doktora randevu aldım gidiyim bakıym normal mi herşeyCanim ben dun aksam gene kan verdim 97.3 cikti. 3 gun sonra tekrar vercem insallah. Sen de ara ara ver ki yukselis normal mi diye kontrol et. Dis gebelige karsi dikkali olmakta fayda var
Bence korkmanı gerektircek hiç birşey göZükmüyor cnm tahmini bebeğin 5 haftalık değerlere denk geliyo ve değerlerin gayet güzel artmış bence stres yapma bebeğin etkilenmesin hayırlı olsun:)Selam anneler ve anne adaylari. Ben carsamba test yaptirdim 473.99 cikti. Cuma yaptirdim 946.34 cikti ve bugun.yaptirsim 1 saat once 1832.62 cikti. Yarin dr.kontrolum var ama gebeligimle ilgili hic bi bilgim yok sadece bu sonuclar var iste. Bu site saolsun baya yardimci oldu kacinci hafta demek oluyo yada bu sonuc ne demek hic Bilmiyorum
InsaAllah cumlemizin hayirli olsun Tesekkur ederimmBence korkmanı gerektircek hiç birşey göZükmüyor cnm tahmini bebeğin 5 haftalık değerlere denk geliyo ve değerlerin gayet güzel artmış bence stres yapma bebeğin etkilenmesin hayırlı olsun:)
Hakkinda hayirlisi olsun InsaAllah canim.sonucu bize de bildir olurmuCanım bnde baktırdm bu sabah erkenden 179.86 çıktı yarın doktora randevu aldım gidiyim bakıym normal mi herşey
Benim doktorum neden bisi demio da sadece kan aldirtio bana ya
InsaAllah Tesekkurler icim rahatladiDeğerinin 2 günde bir düzenli artıp artmadığı için yaptirir testi. Çünkü ilk değerine kese görünmez ama yarin büyük ihtimal keseyi görürsünüz .
Elif Erva merhabaCanım bnde baktırdm bu sabah erkenden 179.86 çıktı yarın doktora randevu aldım gidiyim bakıym normal mi herşey
bence hemen dr unu arasan yada bi acile gitsen Allah korusun riskli bi durum olmasın..inş bebeğin seninledir canım Rabbim sana bağışlasınKızlar çarşamba beta 39.8 çıkmıştı şimdi ise kanama başladı nolur yardım
günaydın cnm son adet tarihim 30 marttı 25 inci gün evdeki testte silik çıktı 26. gün(cuma günü) o gazla gidio kan verdi 47.53 çıktı 28. Gün (yani dün sabah) yine verdim 2 güne bir yükselicekmi diye 179.83 e yükselmiş bugünde normalde adet olmam lazım ama tık yok tbi bgn doktora gidicem bakalım hayırlı haberler verirm inş rabbim sanada nasip eder inş cnm herkese dua ediyorumElif Erva merhaba
tahmini doğum tarihi 5 ocak 2016 görünüyor ,merak ettim son adet tarihin neydi canım adet döngün nasıl ?
benim sat 1 nisan bugün 26 gün,döngüm çok düzensiz bir haftadır heran olacak gibiyim,test yapsam belli olurmu acaba yine ümitlenmekde istemiyorum
eger hamileysem benimde tahmini doğum tarihi 7 ocak oalcak gibi burdaki takvime göre ,dikkatimi çekti birden canım
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
Canim acile gidip betana baktr.dort bes kat yukseldiyse korkma.dr una gittin mi naptin.merak ettim.progestan icersin cok degilse gecer.Kızlar çarşamba beta 39.8 çıkmıştı şimdi ise kanama başladı nolur yardım
Kizlaaarrr hastanedeyim bugun ilk ultrason InsaAllahhhhh hersey yolundadir ALLAHimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?