Kesemiz gorundu cokk sukur 10gun sonra kalp atisi InsaAllah. Ama kadin bana nekadarlik hamile oldugumu solemedi
Sagol canım kan verdim bakalım ne çıkacak[/QUOTE]E="dancingqueenn, post: 40692510, member: 413452"]bence hemen dr unu arasan yada bi acile gitsen Allah korusun riskli bi durum olmasın..inş bebeğin seninledir canım Rabbim sana bağışlasın
Benm sat 16martti ebet sanirim ayni zamanda gidiyoruz. InsaAllah sende ni sorun yoktur. Hayirlisiyla gelir bebislerimiz InsaAllahHayırlı olsun canım bebişin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah seninle aynı zamanda gidiyoruz sanırım benim sat 17 marttı dr cuma günü çağırdı daha erken bişey göremem dedi bende sabırsızlanıyorum tekrar hayırlı olsun canımm
InsaAllah saglikli sekilde devam eder hamileliginKızlar 7,5 beta çıktı. Başka bi doktorun muayenesine geldik ultrasonda gebelik göründü. Kanama için çok bişey söylemedi doktor. 2 günsonra tekrar beta ya bakicaz dedi 5in altına düşerse gebelik son bulur dedi. bana yorum yapın kızlar
[="turkuaz41, post: 40695828, member: 632702"]Canim acile gidip betana baktr.dort bes kat yukseldiyse korkma.dr una gittin mi naptin.merak ettim.progestan icersin cok degilse gecer.
Canm benm iki gun gecti.bugun ucuncu gun.924 cikti.ikiyuz ciksa umitlenme dicektim dedi dr um.umarim artar ama..Kizlar adetim 1 hafta gecti.Betahcg bakildi bugün 137 cikti szce normal gebelikmdr kimyasalmi??
Uzuldum canm cokKızlar 7,5 beta çıktı. Başka bi doktorun muayenesine geldik ultrasonda gebelik göründü. Kanama için çok bişey söylemedi doktor. 2 günsonra tekrar beta ya bakicaz dedi 5in altına düşerse gebelik son bulur dedi. bana yorum yapın kızlar
[urkuaz41, post: 40703349, member: 632702"]Uzuldum canm cokbunu bende yasadm aynisini.benm 33 e dustugunde dr tmm dedi dusuk yapiyorsun.ama ennyakin zamanda yine hamilesin dedi.cok kisiye oluyor.ins olmaz yinede artar degerin.rabbim bagislasin sana melegini.
Canım ben şu an hamileyim bundan iki hafta önce oluk oluk kanama yaşadım ve çok korktum ve düşük yapıyorum sandım. Üstelik bu benim 4. Hamileliğim yani anlicağın 3 düşüğüm var am çok Şükür ki bebeğim sağlıklı kalp atışlarını da duyduk. Bu kanamaların olası OLDUĞUNU söyledi doktorum. Hiç stres yapma inan çok önemli kendini oyala düşünmemeye ve sürekli kontrol etmemeye çalış. Benim 10 gündür de kahverengi lekelenmeler yaşıyorum. Bugün doktora gittim Herşeyin yolunda OLDUĞUNU söyledi. Umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız. HoşçakalKızlar suan ben soktayim transferinin 12. Günü ve beta Hcg 56 çıktı.
Inanamiyorum çünkü benim kanamam var adet olduğumu düşünüyorum. Doktorum bebeğin yerlesirken oluşturduğu kanamalardir dedi, progesteron a aynen devam et pazartesi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle adet kanaması gibi kanamalara rağmen hamile olan ??,,
[urkuaz41, post: 40703349, member: 632702"]Uzuldum canm cokbunu bende yasadm aynisini.benm 33 e dustugunde dr tmm dedi dusuk yapiyorsun.ama ennyakin zamanda yine hamilesin dedi.cok kisiye oluyor.ins olmaz yinede artar degerin.rabbim bagislasin sana melegini.
Bende hc kaybolmuyo surekli sizlio.incedenSelam kızlar bende 5 hftalık hamileyim fakat bu göğüs hassasiyeti bi kayboluyor bi sabahları sızlıyor normal mi sizdede böyle oluyor mu çok korkuyorum bir sorun var diye(
kaçıncı günün tahlilleri acaba.bende merak ettim acaba benimki düşükmüSelam anneler ve anne adaylari. Ben carsamba test yaptirdim 473.99 cikti. Cuma yaptirdim 946.34 cikti ve bugun.yaptirsim 1 saat once 1832.62 cikti. Yarin dr.kontrolum var ama gebeligimle ilgili hic bi bilgim yok sadece bu sonuclar var iste. Bu site saolsun baya yardimci oldu kacinci hafta demek oluyo yada bu sonuc ne demek hic Bilmiyorum
benimde sat 21 mart di. 11 nisanda aşılama oldum.adet tarihimin ilk günü erken gebelik testinde silik çıktı.22nisanda kan verdim 10,97 çıktı.27 nisan bugüün tekrar yaptırdım 88,79 çıktı.yani adetimi 6 gün geçti.sizce normalmi.bana düşük gibi geldiBeklenen adet tarihim 22 veya 23 nisan. Dun beta hcg testim 70.13 deger normal mi sizce ?
Bana da biraz dusuk gibi geldi insallah artar canimbenimde sat 21 mart di. 11 nisanda aşılama oldum.adet tarihimin ilk günü erken gebelik testinde silik çıktı.22nisanda kan verdim 10,97 çıktı.27 nisan bugüün tekrar yaptırdım 88,79 çıktı.yani adetimi 6 gün geçti.sizce normalmi.bana düşük gibi geldi
sizce nezaman yapmalıyım test bir daha.doktor haftaya perşembeye gel dedi ultrason içinBana da biraz dusuk gibi geldi insallah artar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?