Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kesemiz gorundu cokk sukur 10gun sonra kalp atisi InsaAllah. Ama kadin bana nekadarlik hamile oldugumu solemedi

Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah seninle aynı zamanda gidiyoruz sanırım benim sat 17 marttı dr cuma günü çağırdı daha erken bişey göremem dedi bende sabırsızlanıyorum tekrar hayırlı olsun canımm

E="dancingqueenn, post: 40692510, member: 413452"]bence hemen dr unu arasan yada bi acile gitsen Allah korusun riskli bi durum olmasın..inş bebeğin seninledir canım Rabbim sana bağışlasın
Sagol canım kan verdim bakalım ne çıkacak[/QUOTE]

Hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir.

Benm sat 16martti ebet sanirim ayni zamanda gidiyoruz. InsaAllah sende ni sorun yoktur. Hayirlisiyla gelir bebislerimiz InsaAllah

Kızlar 7,5 beta çıktı. Başka bi doktorun muayenesine geldik ultrasonda gebelik göründü. Kanama için çok bişey söylemedi doktor. 2 günsonra tekrar beta ya bakicaz dedi 5in altına düşerse gebelik son bulur dedi. bana yorum yapın kızlar

Kizlar adetim 1 hafta gecti.Betahcg bakildi bugün 137 cikti szce normal gebelikmdr kimyasalmi??

InsaAllah saglikli sekilde devam eder hamileligin

[="turkuaz41, post: 40695828, member: 632702"]Canim acile gidip betana baktr.dort bes kat yukseldiyse korkma.dr una gittin mi naptin.merak ettim.progestan icersin cok degilse gecer.

Canim gittim Dr kanama çoksa muhtemel düşük dedi.. ultrasonla baktı bişey yok dedi ama zaten olsa bile daha çok küçük gorunmeyebilir dedi.. biz de eşimle başka bi doktordan rrandevu aldık bakalım artık. .[/QUOTE]
kimyasal gebeliktir.bende yasadim.onun ustune hamile kaldim ama iki ay ara verin dedi dr.duphaston kullandim bide.tutunmayi arttirici bi ilac.kimyasal gebelikte tutunamama sorunu olurmus.ama hamile kalman kolay dedi bana herkes.dr da.eger olursa da uzulme cnm.

Uzuldum canm cokbunu bende yasadm aynisini.benm 33 e dustugunde dr tmm dedi dusuk yapiyorsun.ama ennyakin zamanda yine hamilesin dedi.cok kisiye oluyor.ins olmaz yinede artar degerin.rabbim bagislasin sana melegini.

[urkuaz41, post: 40703349, member: 632702"]Uzuldum canm cokbunu bende yasadm aynisini.benm 33 e dustugunde dr tmm dedi dusuk yapiyorsun.ama ennyakin zamanda yine hamilesin dedi.cok kisiye oluyor.ins olmaz yinede artar degerin.rabbim bagislasin sana melegini.[/QUOTE]

Insallah Canim ya valla ne biliyim konyani doktoruna gittim 4 hafta 4 gunluk bebek dedi ulttasonda gorundu bbeyaz mercimek gibi bi sey insallah dedigin gibi insallah iyi sonuclanir canim

Insallah Canim ya valla ne biliyim konyani doktoruna gittim 4 hafta 4 gunluk bebek dedi ulttasonda gorundu bbeyaz mercimek gibi bi sey insallah dedigin gibi insallah iyi sonuclanir canim[/QUOTE]
Alla alla benmde tam 4+adar gorunmuyor ama.o

Canım ben şu an hamileyim bundan iki hafta önce oluk oluk kanama yaşadım ve çok korktum ve düşük yapıyorum sandım. Üstelik bu benim 4. Hamileliğim yani anlicağın 3 düşüğüm var am çok Şükür ki bebeğim sağlıklı kalp atışlarını da duyduk. Bu kanamaların olası OLDUĞUNU söyledi doktorum. Hiç stres yapma inan çok önemli kendini oyala düşünmemeye ve sürekli kontrol etmemeye çalış. Benim 10 gündür de kahverengi lekelenmeler yaşıyorum. Bugün doktora gittim Herşeyin yolunda OLDUĞUNU söyledi. Umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız. Hoşçakal

Selam kızlar bende 5 hftalık hamileyim fakat bu göğüs hassasiyeti bi kayboluyor bi sabahları sızlıyor normal mi sizdede böyle oluyor mu çok korkuyorum bir sorun var diye (

Insallah Canim ya valla ne biliyim konyani doktoruna gittim 4 hafta 4 gunluk bebek dedi ulttasonda gorundu bbeyaz mercimek gibi bi sey insallah dedigin gibi insallah iyi sonuclanir canim[/QUOTE]
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
DUALARIM SENİNLE RABBİM SAĞLIKLA DEVAM ETTİRİR VE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ..

kaçıncı günün tahlilleri acaba.bende merak ettim acaba benimki düşükmü

Beklenen adet tarihim 22 veya 23 nisan. Dun beta hcg testim 70.13 deger normal mi sizce ?
benimde sat 21 mart di. 11 nisanda aşılama oldum.adet tarihimin ilk günü erken gebelik testinde silik çıktı.22nisanda kan verdim 10,97 çıktı.27 nisan bugüün tekrar yaptırdım 88,79 çıktı.yani adetimi 6 gün geçti.sizce normalmi.bana düşük gibi geldi

Bana da biraz dusuk gibi geldi insallah artar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…