Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Mrb benim bugün adetim 10 gün gecikti bthcg yaptirdim 13.23 cikti doktor iki gün sonra tekrar gel dedi hamilemiyim lütfen yardimci olun bundan önce bi düşük bi kurtajim var

Mrb benim bugün adetim 10 gün gecikti bthcg yaptirdim 13.23 cikti doktor iki gün sonra tekrar gel dedi hamilemiyim lütfen yardimci olun bundan önce bi düşük bi kurtajim var
bana 1,2 değerini geçince hamilesin dediler ama 2 günde değerlerin iki kat artması gerekliymiş sağlıklı gebelik için .inş hamilesindir canım.

Kisiden kisiye degisebiliyormus canim degerler. Onemli olan 48 saatte enaz %66 oraninda artmasi..bende cok stres yapmistim ilk gunlerde seni cok iyi anliyorum. Doktorum degerlerimin normal seyrettigini soyledi persembede keseye bakacak insallah gorunur...

inş.sen şuaan kaç haftalıksın ,bir de bhcg kaç canım?

Bende hc kaybolmuyo surekli sizlio.inceden
Gunaydin kizlar ya adetim gecen hafta saliydi olmadim.Dunde kan verdim.137 cikti hcg sizce iyimi?
Bi kez kimyasal gecirdim yine tedirginim bilginiz varmi

Tam.Bilmiyorum ama.iki gunde 2kati olmasi latim degerin ona gore seninki Aslinda baya iyi

Merhaba kızlar adete 3 gün kala hcg;47.83 adete 1 gün kala hcg; 189.83 adeti gününü 1 gün geçtikten sonra yani bugün 489.86 yükseliş normal duruyo sİzcede öylwmi doktor cumartesi belki keseyi görebiliriz dedi

Az bilen en mutlu insanmış gerçekten :) son adet tarihim 24 Mart. Cuma 69 çıkan hcg sonucum, dün 208 çıktı. Boş ve diş gebelik Yüzünden kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)) sürekli Aklımda bir acaba. Delirmesem bari :)))

Su doktorların "biraz bekleyelim" demek yerine, yada "henüz erken" demek yerine, "diş gebelik riskin var değerin düşük" demelerinden nefret ediyorum. Hamileligime sevinemedim bile yaaa

Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo

Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo
Sakin üzülme. Herkesin Değeri farklı olabiliyor. Belki geç dollenmedir. Rabbim hepimize yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…