- 27 Nisan 2015
- 6
- 0
- 36
- 32
bana 1,2 değerini geçince hamilesin dediler ama 2 günde değerlerin iki kat artması gerekliymiş sağlıklı gebelik için .inş hamilesindir canım.Mrb benim bugün adetim 10 gün gecikti bthcg yaptirdim 13.23 cikti doktor iki gün sonra tekrar gel dedi hamilemiyim lütfen yardimci olun bundan önce bi düşük bi kurtajim var
Canim iki gun sonra yaptir.iki kati olduysa korkma olur mu.allah melegini korusun cnmsizce nezaman yapmalıyım test bir daha.doktor haftaya perşembeye gel dedi ultrason için
bhcg değeri.bunun altındaysa no bebiş,üstündeyse yes bebiş1.2 nedir?
saol canım ya insanın motiveye ihtiyacı çok bu dönemde.inş hepimizin bebişleri tutunur,sağlıkla gelirlerCanim iki gun sonra yaptir.iki kati olduysa korkma olur mu.allah melegini korusun cnm
benimde sat 21 mart di. 11 nisanda aşılama oldum.adet tarihimin ilk günü erken gebelik testinde silik çıktı.22nisanda kan verdim 10,97 çıktı.27 nisan bugüün tekrar yaptırdım 88,79 çıktı.yani adetimi 6 gün geçti.sizce normalmi.bana düşük gibi geldi
inş.sen şuaan kaç haftalıksın ,bir de bhcg kaç canım?Kisiden kisiye degisebiliyormus canim degerler. Onemli olan 48 saatte enaz %66 oraninda artmasi..bende cok stres yapmistim ilk gunlerde seni cok iyi anliyorum. Doktorum degerlerimin normal seyrettigini soyledi persembede keseye bakacak insallah gorunur...
inş.sen şuaan kaç haftalıksın ,bir de bhcg kaç canım?
Yani dusukmu benimkiCanm benm iki gun gecti.bugun ucuncu gun.924 cikti.ikiyuz ciksa umitlenme dicektim dedi dr um.umarim artar ama..
Canım ben şu an hamileyim bundan iki hafta önce oluk oluk kanama yaşadım ve çok korktum ve düşük yapıyorum sandım. Üstelik bu benim 4. Hamileliğim yani anlicağın 3 düşüğüm var am çok Şükür ki bebeğim sağlıklı kalp atışlarını da duyduk. Bu kanamaların olası OLDUĞUNU söyledi doktorum. Hiç stres yapma inan çok önemli kendini oyala düşünmemeye ve sürekli kontrol etmemeye çalış. Benim 10 gündür de kahverengi lekelenmeler yaşıyorum. Bugün doktora gittim Herşeyin yolunda OLDUĞUNU söyledi. Umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız. Hoşçakal
Gunaydin kizlar ya adetim gecen hafta saliydi olmadim.Dunde kan verdim.137 cikti hcg sizce iyimi?Bende hc kaybolmuyo surekli sizlio.inceden
Tam.Bilmiyorum ama.iki gunde 2kati olmasi latim degerin ona gore seninki Aslinda baya iyibenimde sat 21 mart di. 11 nisanda aşılama oldum.adet tarihimin ilk günü erken gebelik testinde silik çıktı.22nisanda kan verdim 10,97 çıktı.27 nisan bugüün tekrar yaptırdım 88,79 çıktı.yani adetimi 6 gün geçti.sizce normalmi.bana düşük gibi geldi
Hadi bakalim hakkinizda HayirlisiAdet geceli 6 gun oldu pazar gunu baktirmistim 70 di. Belki bugun yine baktiricam
Az bilen en mutlu insanmış gerçekten :) son adet tarihim 24 Mart. Cuma 69 çıkan hcg sonucum, dün 208 çıktı. Boş ve diş gebelik Yüzünden kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)) sürekli Aklımda bir acaba. Delirmesem bari :)))Bulantı bendede yok hemde hiç göğüslerimin şişliği dışında belirti yok bu defa sadece aşırı iştah :) bide kasık ağrısı.. kanamaya takılma dokuz ay boyunca regli olan varmış önemli olan sancı ve dediğim gibi Allah korusun Parça gelmesi o boş gebeliği bende okudum okumaz olaydım:) şimdi onun merakı sardı gelişcekmi kalp atışını duyablcekmyz oyyy az bilen insan mutlu insandır kesinlikle :)) dur bak o yazıyo bulayım sana sende oku için rahatlasın regli olduğu için hamile olduğınu çok geç anlayan insanlar varmış ağrın sızın yok değilmi kanama ne durumda
Su doktorların "biraz bekleyelim" demek yerine, yada "henüz erken" demek yerine, "diş gebelik riskin var değerin düşük" demelerinden nefret ediyorum. Hamileligime sevinemedim bile yaaaMerhaba arkadaslar.6 gün önce yani 1 nisanda beta hcg 17.97 çıktı.Bugün ise 362.7 çiktı ve kese görünmedi.Dr. değer düşük ve dış gebelik riski var dedi.Haftaya tekrar gel dedi.Cok üzuldüm.Bu deger düsük mü sizcede
Az bilen en mutlu insanmış gerçekten :) son adet tarihim 24 Mart. Cuma 69 çıkan hcg sonucum, dün 208 çıktı. Boş ve diş gebelik Yüzünden kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)) sürekli Aklımda bir acaba. Delirmesem bari :)))
Az bilen en mutlu insanmış gerçekten :) son adet tarihim 24 Mart. Cuma 69 çıkan hcg sonucum, dün 208 çıktı. Boş ve diş gebelik Yüzünden kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)) sürekli Aklımda bir acaba. Delirmesem bari :)))
Sakin üzülme. Herkesin Değeri farklı olabiliyor. Belki geç dollenmedir. Rabbim hepimize yardım etsin...Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?